1. kesäkuuta 2015

The Finnish(able) Nail Art Challenge AW2014 ~ Week 14 "The Place To Be"

Hahaa! Täältä taas tullaan viime vuoden haasteen kanssa! :D Hitaasti mutta varmasti. Tämän jälkeen ei ole tätä viime vuoden haastetta jäljellä kuin kaksi viikkoa :DD Ja yllättäen ne on ne joulunajan haasteet... Damnet.

Tämän haasteen aiheena oli "Paikka jossa olla" ja mie omistan tämän postauksen maailman rakkaimmalle ystävälleni Heidille! Hän on kyllä maailman kultaisin ihminen mitä mie tiedän ja tunnen. Aina valmiina auttamaan ja huomioimaan toisia. Ei ikinä katso pelkästään omaan napaan, vaikka välillä hänen pitäisi sekin tehdä :P Näiden vuosien aikana mitä me ollaan tunnettu ei ole tullut vastaan kertaakaan hetkeä, jolloin Heidillä ei olisi ollut aikaa auttaa miua, kuunnella miua, olla miun tukena kun olen sitä tarvinnut ja pitää hauskaa miun kanssa. NIIN maailman paras ystävä!


Mutta paikka jossa olla... Jos miun pitäisi valita paikka jossa vietän loppuelämäni niin se olisi Heidin ja hänen miehensä luona. Paikka jossa miulle on aina ovet auki (niin ainakin tunnen). Paikka jossa vietämme aina KynsiStudiot. Paikka jossa on niin hyvä olla. Paikka missä olen saanut kriisien kohdatessa kuusiaita-terapiaa, harava-terapiaa (tulossa...), ruoka-terapiaa, viina-terapiaa ja yllättäen myös kynsilakka-terapiaa. Täyden palvelun talo :D


Ehkä sananen kuvissa olevista kynsistä. Nämä kynnet on lakattu viime vuoden marraskuussa, kun meillä oli jälleen KynsiStudio. Aiheena meillä oli "Pikkuiset joulut". En kyllä muista nyt yhtään mitkä pikkujoulut oli kyseessä mihin nämä lakkasin, mutta...
Yksinkertaisilla kynsillä mentiin, pelkät aksenttikynnet, mutta sitten mentiikin lujaa ja monta päivää! Tykkäsin näistä kynsistä ihan hirmuisesti.
Aksenttikynsissä oli pohjalla Kiko:n Martha Red lakkaa kerros jonka päällä Zoya:n Kimmy:a pari kerrosta. Leima on Konad:n laatasta m98. Kukan keskelle laitettu vielä OPI:n I Snow You Love Me lakasta "strassi". Muita kynsiä pääsi koristamaan alle lakattu Kiko:n Black ja sen päälle pari kerrosta Zoya:n Dahlia  lakkaa. Meillä ei vielä tuolloin ollut Zoya:n Storm:ia ;)


Mennäänpäs hetkeksi vielä paikkaan jossa olla. Kuten olen hehkuttanut varmaan jokaisessa "KynsiStudio" -postauksessa, aina kun olen Heidin luona hän taikoo maailman herkullisimpia pöperöitä. Niiltähän ei tietenkään vältytty marraskuussakaan ja pitäähän se kuvakin vielä laittaa :P

Maissilastuhärpäkettä kera avocadosalaatin
On se vaan niin paras paikka olla ja paras ystävä mitä ihminen voi löytää! Toivottavasti mie saan annettua siulle Heidi joskus yhtä paljon rikkautta siun elämään kuin sie olet antanut miun elämään, PUS!

Ystävälleni Heidille:
"On siulla ollut miulle aikaa antaa,
olen saanut siulta hymyn, joka nostaa,
kantaa.
Nyt lausun mie siulle kiitoksen,
Sie ystävä kallis ja ihanainen"

12 kommenttia:

 1. Kaunis lakkaus ja kiva runo ystävälle, hienoa :)

  VastaaPoista
 2. Hyvät ystävät ovat kultaakin kalliimpia ja elämä oliskin aika koleanpuoleista ja tylsääkin ilman heitä :). Nämä kynnet on tosi makeet, tykkään kovasti mustan ja punaisen yhdistelmästä. Ja toi aksenttikynsi on ihan huikea!

  VastaaPoista
 3. Aww<3 Mahtavaa, että olette löytäneet toisenne <3
  Ja ihanat kynnet olet myös loihtinut <3

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos Ystäväni <3 Olet omistanut postauksen mulle, ja mulla meinasi mennä tämä ihan ohi!Vedet silmissä täällä töissä tätä luen :D Ihana runo, ja ihana on lakkauski ja vielä mun lempi
  leimalla :)Toivottavsti saamme sut pikapuolin taas ilahduttamaan meitä läsnäolollasi!
  Olet rakas ja ihan paras sinäkin <3

  VastaaPoista
 5. Ystävät ♥ Ihanaa, että sulla on saman harrastuksen jakava noinkin hyvä ystävä, sellaiset on kullanarvoisia :')

  Tää lakkauskin on muuten todella kaunis, iskee täysillä tyylikkyydellään. Megapointsit sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystävät on kyllä parhautta ♡
   Kiitos ihanasta kommentista ^.^

   Poista

Kiitos kommentistasi!