26. elokuuta 2015

Korallia kynsillä

Tänään kynsille pääsee jälleen uusi lakka, jonka kotiutin alkukesästä muistaakseni facen "Kynsikoristekirppis" -ryhmästä. Kyseessä on piCture pOlish:n lakka Coral Reef. Alkuun etsin swatcheja netistä ja mietin onko tämä nyt yhtään miun värinen lakka? Sopiiko tämä miun ihonväriin? Tuleeko miulla edes käytettyä tämän väristä lakkaa? Tovin ja toisenkin siinä pähkäiltyäni päätin kuitenkin kotiuttaa lakan ja voin kertoa, etten kadu hankintaa tippaakaan!

Coral Reef on vuonna 2009 ilmestynyt korallin värinen cremelakka. Peittyvyys hoitui kahdella helpolla kerroksella eikä valunut kynsinauhoille. Me like!
Huomasin just, että miulla taitaa olla tälle lakalle dupe, eli OPI:n Live.Love.Carnaval jota en ole saanut edes kynsille asti... Niin paljon mie olen tykännyt korallin väristä ;D Mutta tämä ihanuus vei kyllä miun sydämeni. Tykkäsin ku joku jostain, aivan mielettömän ihana lakka!

Leimaksi valikoitui MoYou:n laatasta The Pro 21 kukkainen kuvio, jonka koristelin vielä pienillä glittereillä. Alkuun miulla oli, täytyy myöntää, hieman totuttelemista tämän värisiin kynsiin, mutta loppujen lopuksi en meinannut raaskia poistaa näitä lakkauksia :D Se on kyllä jännä miten värimaku muuttuu koko ajan tämän harrastuksen myötä ja miten jotkut lakat pystyvät yllättämään näinkin hyvin. Ja siinä samalla valtaamaan sydämen :)


Tästä kuvasta tuli taas mieleen, että miulla pitäisi kyllä tehdä joku haasteviikko tai jotain, missä teemana olisi käyttää MoYou:n laattoja. Miulla on edelleen mooonta, monta MoYou:n laattaa joita en ole vielä kokeillut ja tilaan niitä koko ajan vain lisää... Viimeksi viime viikolla sain kätösiini viisi (VIISI!) uutta laattaa... kröhöm... ;D
Ehkä mie alan suunnitteleen itselleni "Älä osta mitään" -kuukautta. Tai sitten en.

Mikä lakka on viimeksi yllättänyt siut?
Hyvällä vai pahalla tavalla?


12 kommenttia:

 1. Kannatetaan! Meinaan tota älä osta mitään-kuukautta :D Voisit hyvin pitää syyskuun taukoa tuosta shoppailusta, niin sit saa törsätä hyvällä omalla tunnolla lokakuussa Helsingin messumatkalla ;)
  Nätti on lakka ja kivat kynnet :) No joo, Mentalityn Neon Jelly Holot yllätti kaikessa pahuudessaan.Onneksi en itse niistä oireita saanut, ja nyt ne onnettomat on jo jätteenpolttolaitoksella :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie tein eilen lupauksen Äijälle, että ens kuussa en osta yhtään lakkaa! xD
   Se lupas sitten auttaa miut pahimpien viekkareiden yli :D
   Oli muuten aika hurja juttu toi Mentality... o.O Onneks sie et saanut mitään allergiakohtauksia lakoista ^.^

   Poista
 2. Ihanan raikas lakkaus! ♥ Mulla on just Live.Love.Carnaval kynsillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kiitos Nena Sofia ^.^
   Mie voin vain kuvitella kuinka upeat lakkaukset olet jälleen loihtinut kynsille, ja varsinkin lakalla Live.Love.Carnaval ;)

   Poista
 3. Oijoi miten ihanat. <3 Coral Reef on todella upea. <3

  VastaaPoista
 4. Ihanan raikas ja kesäinen lakkaus! Ja eihän MoYou Londonin laattoja nyt voi ikinä olla liikaa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tintti ^.^
   Mie olen ihan samaa mieltä, että MoYou:n laattoja ei voi kyllä ikinä olla liikaa ;D
   Nytkin tekisi mieli laittaa laattoja tilaukseen, vaan pakko malttaa mieli ja yrittää hillitä shoppailuhalut... ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi!