28. elokuuta 2015

Merellistä meininkiä

Olen jo viime kesästä asti (vielä on siis tätä kesää jäljellä...) suunnitellut tekeväni kynsille jotain meriaiheista. Olen aina ihastellut muiden tekemiä merikynsiä missä on ankkuria, raitaa jne... mutta itse en ole saanut aikaiseksi tehdä niitä. Enkä saanut nytkään. Jotain merellistä sentään.

Jostain syystä miulla jatkuu vieläkin "sininen kausi" ja jälleen kynsille valikoitui sinisen eri sävyjä. Miulla on pitänyt ihan oikeasti toppuutella itseäni, etten koko ajan lakkaa vain sinisellä. Melkein on pitänyt piilottaa kaikki siniset lakat, koska aina kun olen alkanut suunnittelemaan kynsiä, on mielessä vain siniset kynnet. Höh. Tällä kertaa annoin periksi ja pistin siniseksi.

Aluksi lakkasin kynnet eri sinisen lakoilla ja vasta sen jälkeen aloin miettimään koristeita. Pikku- ja etusormessa sekä peukalossa on kaksi kerrosta Essence:n Let's Get Lost lakkaa. Väri on kauniin meren sininen. Keskisormessa on myös Essence:ä, lakka kantaa nimeä That's What I Mint! joka puolestaan on kaunis mintun värinen cremelakka. Ja kuten lähes kaikki Essence:n lakat, tätäkin riitti se kaksi kerrosta. Nimettömään valikoitui aivan mielettömän upea ja ihana Colors By Llarowe:n lakka Legion of Boom. Väriltään tämä on jotain aivan uskomatonta! En edes löydä sanoja joilla kuvailla tätä. Ehkä tämä mielikuva antaa jonkinlaista suuntaa sille minkä värinen tämä on; kuvittele olevasi jossain lämpimässä paikassa palmun alla, aurinko on jo ajat sitten laskeutunut. Istut hiekalla ja katselet merelle. Rauhoitut. Rentoudut. Tunnet meren tuoksun. Hienoisen tuulen.
Selkiskö yhtään? Ehkä tätä voisi kuvailla yöllisen meren väriseksi :D


Leimat valikoitui Bundle Monster:n laatasta 509. Laatta kuuluu viime vuonna julkaistuun kokoelmaan Sun Kissed, jossa on aivan ihania meriaiheisia kuvia.
Huomasin muuten juuri äsken, että miehän voin käyttää sinistä väriä kynsillä vielä pitkän aikaa, koska kohtahan se on talvi! :D Vähänkö huippua!

Tykkäätkö sie sinisestä väristä kynsilläsi?


12 kommenttia:

 1. Voi mää tykkään hurjasti sinisen sävyistä kynsillä ja samoin sun kynsistä! <3 On kyllä mahtavan värinen tuo Legion of boom *_*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Satsuli ^.^
   Legion of Boom on kyllä aivan sulaa rakkautta! Hävettää kuinka olen jättänyt lakan niin "taka-alalle" o.O

   Poista
 2. Aivan ihana lakkaus! Ja tuo Legion of Boom näyttää kyllä hurjan kauniilta lakalta, oih! <3

  Mulla on niin vähän sinisiä ettei tule usein käytettyä. Sinivihreitä löytyy, mutta oikeasti sinisiä on ihan pari :D Pitäisi kyllä ostella niitäkin kun usein tekee mieli tehdä siniset kynnet, mutta kun en osaa! Esim. vihreän tai keltaisen lakan ostaminen ja valitseminen on niiin paljon helpompaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kiitos Nena Sofia ^.^
   Miulla on taas niin, että omistan useamman keltaisen lakan joita en vain saa kynsille! Jotenkin tuntuu tylsältä tehdä keltaiset kynnet mustilla leimoilla kun muuhun ei miun mielikuvitus riitä :D

   Poista
 3. Ooh miten upeat. <3 Varsinkin tuo nimetön iskee täysin!

  VastaaPoista
 4. Mulla on kanssa joku hinku siniseen nyt just! Pakko laittaa seuraavaksi han sähkönsinistä kynsille :). Let's Get Lost on muuten just nyt kynsillä. Vähänkö tuo nimettömän leimauskuvio näyttää hienolta. Ihan niin kuin water spotted. Just muistin, että hankin tän laatan juuri tuon kuvion takia, mutta arvaapa olenko käyttänyt kertaakaan? Upeat merikynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Bunnytailnails ♡
   Hauska kuulla, että jollakin muullakin on sininen kausi menossa ;D Paitsi nyt miulla alkaa olla se menossa jo ohi... jännällä ootan mikä kausi seuraavaksi tulee :) Se voi olla oranssi kausi, koska sain viimein hommattua itselleni PP:n Autumn:in ;)

   Poista
 5. Kauniit kynnet! Etenkin nimetön on mieleeni. :>

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!