28. syyskuuta 2015

Leikkii PP:n lakkojen kanssa + arvonnan voittaja

Jokunen päivä sitten piCture pOlish julkaisi kahdeksan uutta ja aivan ihanaista lakkaa, ja kun mie olen hittolainen vieläkin ostoslakossa, niin enhän mie niitä saanut klikkailla ostoskoriin. Toivon vaan sormet ristissä täällä, ettei ne nyt lopu markkinoilta kokonaan ennen ensi kuuta. Joten, kun muut kynsisisaret saivat kätösiinsä näitä uusia lakkoja, mie kaivoin katkeruuksissani vanhat PP:n lakat esille ja hipelöin niitä. (Ei varmaan tarvi kirjoittaa, että hampaat irvessä.)

No, joka tapauksessa miulla tarttui kolme PP:n lakkaa silmieni verkkokalvoille ja päätin yhdistää ne kaikki yhteen lakkaukseen. Aluksi ajattelin, ettei värit toimi keskenään vaan kyllähän näitä kelpasi kattella. Ensimmäiseksi valikoitui Antique, jolla en ollut aikaisemmin vielä lakannut kynsiä. Toiseksi lakaksi valitsin väriä ja räväkkyyttä antamaan Coral reef:n. Ihastuin ihan täysin tähän lakkaan, kun lakkasin nämä kynnet.

Coral reef:n päälle suunnittelin heti leimata mustalla, joten kolmanneksi PP:ksi valikoitui Darcy. Darcy muuten kotiutui miulle helmikuussa, kun olin (jälleen) ostoslakossa. Ihanainen Heliumia antoi tämän miulle ystävänpäivälahjaksi silloin ^.^
Mie kyllä tykkään näistä PP:n lakoista, vaikka alkuun korkki tuntui käsissäni hieman "pieneltä" ei sudissa ole mitään valittamista ja korkki muutenkin pysyy hyvin kätösissä "kumimaisuutensa" vuoski. Ja ei ole ainakaan vielä tullut vastaan yhtään lakkaa, joka olisi tuottanut pettymyksen :)

Nimettömään valikoitui leima ensimmäisestä luottolaatasta, Konad m51. Mie muistan kun ystäväni Heidi hommasi tämän kyseisen laatan ja tämä samainen kuvio nousi heti meille suosikki kuvioksi. Tämä sopi ihan kaikkiin lakkauksiin :) Joten pitihän miunki hommata tämä laatta :D Eikä kuvio kyllä pettänyt taaskaan :)


Kylläpä mie vaan odotan, että tämä kuukausi on ohi. Sitten mie olen selättänyt (taas!) ostoslakon! Eikä ole enää kuin kolme päivää niin mie pääsen laittamaan tilausta menemään uusista PP:n lakoista ;)

Sitten vielä se I love me -messulippujen voittaja. Osallistujia oli 12 kpl ja arpaonni suosi tällä kertaa lukijaa nimimerkillä Suklaamonsteri! Mie laittelen siulle vielä tämän päivän aikana sähköpostia :)

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

7 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet! Ihastuttavan värinen tuo antique-lakka. :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni ^.^
   Sehän piti laittaa heti tilausta menemään kun kuukausi vaihtu ;)

   Poista
 2. Voi vitsi miten nätit kynnet. <3 Kyllä nostan taas hattua sulle ostolakosta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen ♡
   Se on heleppua ku sen ossaa ;) No ei, tiukkaa lakko kyllä välillä teki! Varsinkin kun julkaistiin ne uudet PP:t. Mut pari niistä on jo matkalla miun luo ;)

   Poista
 3. Kiva on tääki lakkaus! Oot niin oikeessa et toi kuvio sopii kaikien lakkojen kanssa ja kaikiin lakkauksiin. Hatun nosto täältäkin ostolakon selätyksestä ja eihän se nyt niin vaikeeta ollut ;) P.s. joko oot kerenny monta lakkaa tilata? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ystävärakas ♡
   Juu, ei ollut vaikeeta... muutaman kerran piti tehdä ihan töitä sen eteen etten olis ostanu uusia lakkoja ;D Enkä ole KUIN kaksi lakkaa laittanut tilaukseen :P Ajattelin säästellä messuille ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!