25. syyskuuta 2015

Moorland

Tänään kynsille pääsi ihanainen lakka, jonka olen jo aika päivää sitten kotiuttanut, mutta jota en ole vielä nostanut päälavalle loistamaan. Kyseessä on Dance Legend:in Smoky kokoelmasta pomittu helmi Moorland. Moorland on harmaaseen taittuva violetti, johon on heitetty sekaan mustaa "möhmöä". Koostumus ei ehkä ollut parasta laatua, lakka meinasi karata kynsinauhoille lakattaessa. Mutta kieli keskellä suuta lakalla saa kolmella kerroksella nättiä jälkeä. Annan kyllä valumisen anteeksi tälle lakalle, on se sen verran kivan näköinen kynsillä :)

Moorlandin seuraksi kynsille pääsi nimettömän kynteen Zoya:n Cosmo. Cosmossa on aivan älyttömän nätti kimallus, jonka vuoksi tykkään käyttää sitä aksenttikynsiin. Keskisormien leima on Konad:n laatasta S6. Tämä kuvio on miulle yksi niistä "luottoleimoista", toimii lakkauksessa kuin lakkauksessa.

Näistä lakkauksista tuli melko peruskamaa, mutta kyllä mie näissä muutaman päivän viihdyin. Osaksi viihtyvyyteen vaikutti varmasti kauniit lakat, mutta suurin syy taisi kuitenkin olla kiire, jonka vuoksi en ehtinyt vaihtaa lakkauksia :D Mie en ymmärrä miten miulla on taas muka niin joka paikkaa koko ajan kiire. Tai sitten mie olen vaan niin laiskiainen :D No näillä nyt kumminkin mentiin :D


Eilen olin taas rakentamassa kitaraa ja vieläkin on kaikki nakit tallessa :D Mutta voin kertoa, että muutaman kerran meinasi eilen päästä jännäripis*a housuun uusien mööpeleitten käytössä. Ei ole helppoa ei :D Mutta periksi mie en vieläkään anna! Mie vielä joku vuosi saan sen valmiiksi! Ja mie huomasin eilen, että herra O on alkanut pakoileen miua ja työkaveriani H:ta :D Ja aina kun herra O käveli (juoksi) meidän ohi, niin se pyöräytteli silmiä :D Luuli, etten mie huomaa muka :D No joo, ensi viikkoa odotellessa ;)

Minkä värisissä kynsissä sie lähdet
viikonlopun viettoon?

Ps. Vielä olisi pari päivää aikaa osallistua messulippujen arvontaan!

10 kommenttia:

 1. Mä tykkään näistä Smoky-lakoista ihan pimeenä. Haluaisin kaikki mahdolliset sävyt :). Mutta ne on kyllä kovia valahtelemaan kynsinauhoille. Saa lakata aika ohuita kerroksia. Kauniit kynnet olet taikonut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Bunnytailnails ♥
   Ehkä myö annamme näille anteeksi kynsinauhoille valumisen, sen verran upeita ilmestyksiä nää on ;)

   Poista
 2. Kauniit kynnet! Todella erikoisen värinen tuo Moorland, enpä ole ennen vastaavanlaiseen törmännyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni ^.^
   Ei kyllä tule mieleen, että jollakin merkillä olisi dupea tälle tai yleensäkin Smoky kokoelman lakoille :)

   Poista
 3. Kyllähän sä sen kitaran rakennat! :D Periksi ei anneta!

  Kynnet on nätit ja tuo lakka aika herkullisen värinen. :3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin! Niin rakennan! ;DD Ystäväni Heidin mies S kysyi miulta viikonloppuna, että millonka sitä kitaraa sitte päästään soittamaan? Mie vastasin, että en tiiä... pääasiahan on se, että saan yleensäkin sen valmiiksi ja se, että se näyttää hyvältä. Se, että soiko se sitten on ihan toinen juttu eikä niin tärkeää :DD
   Kiitos ihanainen ♥

   Poista
 4. Ihanan värinen tämä Moorland! Hieno lakkaus muutenkin, tykkään tosta leimauskuviostakin kuin hullu puurosta :).

  VastaaPoista
 5. Tää on kyllä tosi nätti ja harmooninen lakkaus. Tykkään <3

  Enkä yhtään ihmettele jos se herra O vähän silmiä pyörittelee teille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos raksu ♡
   Viime kerralla mie sanoin herra O:lle sen silmien pyörittelystä (se jatku vaan) ;DD

   Poista

Kiitos kommentistasi!