23. syyskuuta 2015

Vähänkö mie olen lovena!

Oih! Mie olen (jälleen) korviani myöten rakastunut! Tai oikeastaan kynsiäni myöten rakastunut! Nimittäin tähän aivan mielettömän kauniiseen lakkaan. En muista milloin tämän hankin, mutta syypää tämän ostamiseen on Heliumia, joka aina houkuttelee miut mukaan tilailemaan ihanaisia uusia lakkoja ;) No ei siinä, ilman Heliumia mie olisin monta ihanaista lakkaa köyhempi enkä varmaan olisi hurahtanut indie-maailmaankaan. Joten kiitos siulle ihanainen ^.^


Mutta käydäänpäs tämän lakan kimppuun. Kynsillä loistaa tällä erää Emily De Molly:n kauniimpaakin kauniimpi lakka Setting Sun. Koostumukseltaan kaunokainen on korallin värinen hololakka joka pääsee kunnolla loisteeseensa auringonvalossa. Kaksi helppoa kerrosta täytynee lakata tällä kaunokaisella, että saa aikaan täydellistä jälkeä. Siis lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna lakka lähes lakkaa kynnet itsestään. Siun ei tarvi kuin istua ja katsoa ja huokailla ihastuksesta. Täydellistä!


Nimettömään pääsi Setting Sun:n kaveriksi OPI:n hiekkalakka Baby Please Come Home. Tämä on muuten tällä hetkellä yksi miun lemppari hiekkalakoista, tai on tainnut olla jo jonkin aikaa kun puteli on sen verran vajunut :)
Keskisormiin mie väkersin valkoiset kukkasiirtokuvat joihin lisäsin vielä (yllätys,yllätys) OPI:n lakasta I Snow You Love Me glitterit. Mie kyllä niin rakastuin näihin kynsiin. Vaikka onkin simppelit.
Ha! Kerrankin mie hehkutan kuin olen onnistunut lakkauksissa enkä vain valita kun mikään ei onnistu :D

Alkaa muuten tuottaan ongelmia miulle tää kynsien kuvaus... En nimittäin ole saanut aikaiseksi (vieläkään) hommattua uutta kameraa, vanhassa on siis salama rikki, enkä myöskään ole saanut värkättyä mitään valoteltaa tai muuta vastaavaa. Eli nyt kun päivisin alkaa valo vähentyyn, alkaa miunki kuvaus taidot olemaan taas kortilla. Jännä nähdä miten tässä taas selviää talven yli.

Oikein mukavaa keskiviikkoa kaikille :)

Ps. Vielä on aikaa osallistua arvontaan missä jaossa pari lippua I love me messuille! Arvontaan pääset TÄSTÄ.

20 kommenttia:

 1. Uijui, nyt on kyllä ihanat! Vaikka onkin yksinkertaiset, niin tää lakkaus kyllä iskee ja lujaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos ihanainen Nena Sofia ^.^

   Poista
 2. Ihanat kynnet! :D Todella nätin sävyinen holo.

  VastaaPoista
 3. Jaahas, taas on mun nimi mainittu x) Ehkä mä en seuraavan kerran kysy sua mukaan.. Ei vaiskaa, varmasti kysyn! :D Nätit kynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahans, niin on! ;D
   Katellaan sit ens kuussa uusia tilauksia :P
   Kiitos ihanainen ^.^

   Poista
 4. On kyllä upea lakka ja ihanat kynnet. :3

  VastaaPoista
 5. Hyvä Nanne, hyvä kulla hehkutustakin välillä :D Kaunis on lakka ja nätit kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai miten niin välillä? ;D Ainahan mie hehkutan, kun miulla sattuu vaan aina onnistumaan kaikki lakkaukset xD No joo, kiva se on välillä hehkuttaa :D
   Kiitos raksu ^.^

   Poista
 6. Ihanaiset :). Onneksi mä en ole vielä hankkinut yhtään EdM:n lakkaa. Mä jään aina koukkuun kaikkiin uusiin indiemerkkeihin ja sitten se onkin menoa. Parempi kun ei hanki sitä ekaa :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Bunnytailnails ♡
   Se on kyllä vaarana, että sitä hurahtaa heti kynsiä myöten uuteen merkkiin jos erehtyy ostamaan ensimmäisen :D

   Poista
 7. Voi vitsi mikä lakka ja mitkä kynnet. <3 IHANAT!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!