6. syyskuuta 2015

Ruskeaa hiekkaa

Hahaa! Pitkästä aikaa ruskeaa kynsillä! Nämä kynnet on kylläkin jo lakattu toukokuun loppupuolella, mutta nyt ne vasta pääsee eetteriin. (Eli nämä ei Malle ole vielä ne ruskeat kynnet, mihin sain inspiksen siun ruskeista kynsistä ;)) Miulla on aikas monta ruskeaa lakkaa, mutta jotenkin niitä tulee harvemmin käytettyä kun miulla ei meinaa riittää mielikuvitus niitten koristeluun. Sama homma on keltaisessa. Ja sinisessä. Ja vähän kait kaikissa väreissä :D Tai sitten mie vaan olen niin laiska... Mutta mennäänpäs nyt tämän kertaisiin kynsiin.

Alkuun nappasin Helmeristä OPI:n ihanaisen You Don't Know Jacques! SUEDE -lakan, joka on varmaankin kaikille aika tuttu. Kuuluu siis vuonna 2009 julkaistuun Suede kokoelmaan. Sen enempää hehkuttamatta onhan tää upea ilmestys.

Toiseksi lakaksi nappasin myöskin OPI:a. Keskisormessa, etusormessa ja peukalossa on kolme kerrosta Did You 'Ear About Van Gogh?:ia. Van Gogh on vuoden 2012 kokoelmasta Holland. Kaunis nude tai oikeammin hiekan värinen cremelakka. Oli suhteellisen helppo lakattava, eikä valunut kynsinauhoille.
Pikkusormessa ja nimettömässä olevat leimat on MoYou:n laatasta The Pro XL 21. Mie vaan niin rakastan näitä MoYou:n laattoja, yhtään laattaa mikä ei toimisi, ei ole tullut vastaan. Ja kaikissa laatoissa löytyy useampi mieluinen kuvio. Love!Love!Love!


Sitten muihin asioihin. Miulla tosiaan torstaina alkoi nyt se kitaran rakennus kurssi. Joo-o, saapa nähdä mitä siitäkin tulee :D Teen ihan oman postaussarjan siitä jossa kerron tarkemmin mitä kaikkee mie siellä kikkailen ja kohellan, mutta sen voin nyt sanoa, että kun mie tunnin kuuntelin opettajaa joka esitteli meille niitä maailman suurimpia ja vaarallisen näköisiä mööpeleitä, miulla jäi mieleen ainoastaa ekassa mööpelissä oleva iso kyltti "EI OPPILASKÄYTTÖÖN". Jep. Sillä samaisella mööpelillä pitäis tämän tytsyn tehdä kitara...

Tuottaako joku väri kynsillä
siulle tenkkapoon?


10 kommenttia:

 1. Kaunis yhdistelmä :) ruskean koen haastavana värinä. En jaksa lakata sillä kun pidän sitä tylsänä, vaikka kaikki muut aina tekee sillä aina hienoja lakkauksia kuten sinäkin nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enail ^.^
   Ruskea kyllä tuottaa miullekkin haastetta kynsillä :D

   Poista
 2. On se vaan nätti tuo Jacqe <3. Vaikea ja kaunis :). Mä oon nyt yrittänyt ryhdistäytyä väriyhdistelmien kanssa. Mulle on monet värit sellaisia, etten voi laittaa niitä kaikille kynsille mutta haloo, kuka käskee laittamaan. Pitäis aina vaan muistaa ottaa musta lakka mukaan, koska sen kanssa käy kaikki yhteen. Pari kynttä mustaksi niin kyllä alkaa korallikin maistua... ja lohenpunainen. Täytyy muuten nostaa sulle hattua tuon kurssin kanssa. Eipä olisi minusta väsäämään kitaraa. Siitä tulisi luultavasti nokkahuilu tai kynsilakkateline :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Bunnytailnails ^.^
   Jacqe on kyllä juuri niinkuin sanoit vaikea ja kaunis :D
   Kurssi saatiin nyt viime viikolla polkastua kunnolla käyntiin ja saapi nähdä saanko tehtyä muuta kuin ilmakitaran ;D

   Poista
 3. Vitsi miten nätit kynnet<3 Mä en ees muista milloin viimeksi oon käyttänyt ruskeaa kynsillä! Täytyy korjata tilanne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos siulle ihanainen ♡
   Ei muuta kuin ruskeaa nyt kynsille! Sehän sopii syksyynkin ;)

   Poista
 4. Wau miten ihanat, oikeaa syystunnelmaa näissä vaikka vanhempaa tuotantoa ovatkin. Ihan näistä jo inspiroituu! <3

  Mutta huih, olepa varovainen siellä kurssilla! :o :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena Sofia ^.^
   Onpa kiva kuulla jos joku inspiroituu miun töherryksistä ^.^
   Ja juu, ainahan mie olen varovainen... ;DD

   Poista
 5. Ei tule tenkkapoota näistä väreistä ja varsinkin tuo Jacquesin suede-versio näyttää ihan hurjan makeelta :). Kaunis lakkaus!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!