2. syyskuuta 2015

TeräsPantteri

Voi jehna mie tikahdun nauruun, kun olen niin hauska! (Viitaten otsikon hauskuuteen) Miulla sattui yksi vapaa päivä olemaan aurinkoinen ja mikäs sen parempaa kuin viettää vapaa päivä lakkoja swatchatessa. Yritin saada mahdollisimman monta Dance Legend:in Wow Prism -lakkaa swatchattua, mutta jotenkin mie aina jäin vain ihastelemaan niitten kauneutta auringonvalossa. Ja loppujen lopuksi sain swatchattua koko päivän aikana KOLME lakkaa kynsille! :D Reipasta sanon minä.


Yksi swatchaamistani lakoista oli tämä Steel Panther, jonka koristelin ja jätin sitten kynsilleni. Steel Panther on hopeinen yksilö, joka sisältää aivan hirmuisesti hologlitteriä. Ja luonnollisesti lakka pääsee oikeuksiinsa auringonvalossa, jota en onnistunut saamaan vangituksi näihin kuviin. Mutta voin kertoa, että on upea yksilö!

En halunnut peittää lakan kauneutta kokonaan, joten leimasin vain nimettömät ja keskisormet. Yritin saada kynsille perhosen siivet, mutta eihän miulla ollut juuri sellaista kuvaa mitä ajattelin. Joten lopputulos oli nyt vähän mitä oli. Yritin pelastaa lakkaukset laittamalla siniset strassit vielä, mutta kuten huomata saattaa, yritykseksihän se jäi. Ja kaiken huipuksi leimatkin vielä levisi. Ei sitä aina voi voittaa, huomattu on.


Miusta nää Wow Prism:it on vaan niin sulaa rakkautta! Voisin nukkua yöni näiden vieressä :D Jos mie nyt ihan oikein laskin, miulta ei puutu enää kuin kolme lakkaa näistä ;D Sitten alkaa operaatio "Sahara" kokoelman metsästys... Paitsi, että nyt alkoi jälleen "lakaton syyskuu". Lupasin ystävälleni Heidille, etten osta tässä kuussa yhtään lakkaa vaan säästelen shoppailut lokakuun messuille. Kyllä voi Äijä joutua koetukselle tässä kuussa ;) Yritin jo eilen vähän "huijata", että kun mie en kerta saa ostella nyt lakkoja niin sehän voisi ostella niitä miulle! Ei mennyt läpi :D

Onko siulla tullut johonkin kokoelmaan
pakkomielle, että olet "jotunut" hommaamaan
koko kokoelman? ;)


22 kommenttia:

 1. Mullakin on just tää lakka nyt kynsillä ja olen samaa mieltä, puhdasta rakkautta kaikki nuo! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie olen huomannut, että nykyään kun alan lakkaamaan kynsiäni valitsen AINA ekaksi jonkun Wow Prism lakan ja sitten vasta muistan, että hei! miullahan on muitakin lakkoja olemassa :D Pitäis melkeen rajoittaa itteäni, että kerran kuussa saisin vaan lakata näillä lakoilla :D

   Poista
 2. Steel Panther löytyy täältäkin ja se on kyllä "ihku" (- mistä tulikin noin mehevä sanavalinta mieleen?!). Paitsi noin niinkuin sun kynsillä, niin sillä saa yhdellä kerroksella kivan holotuksen myös jonkun värilakan päälle. :)

  Mä oon "joutunut" hommaamaan kokonaisuudessaan ainoastaan OPI:n Brazil ja ensimmäisen Gwen Stefani -julkaisuhetkinään. Muilta täydellisiltä kokoelmilta oon tainnut välttyä, vaikka Läheltä piti- tilanteita onkin ollut.. DL:n Wow Prism -lakat on kyllä ihania, mutta mä oon itse asiassa ajatellut että juurikin tää Steel Panther on sellainen monikäyttöinen yksilö, jolla voi tehdä lakasta kuin lakasta "wowprismin".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä kyllä kokeilla tätä jonku värilakan päälle, ei ole edes mielen viereen tullut ideaa käyttää tätä toisen lakan päällä :D Kiitos siis ideasta! ^.^
   Mie pääsin Brazil kokoelmasta harvinaisen helpolla, ei tullut kuin muistaakseni kolme lakkaa hommattua siitä.
   China Glaze Romatique kokoelma miun piti hommata kokonaan, ajatellen vain leimaukseen niitä lakkoja :D

   Poista
 3. Vau! Upea lakka ja ihanat nuo leimat :) CC:n pastelneons taitaa olla ainoa kokoelma minkä meinasin ostaa kokonaisena. sekin jäi yhtä lakkaa vajaaksi koska se oli loppu cesarsilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enail ^.^
   Tais olla siun onni, että loppuivat kesken Cesarsilta noi ;D Ainakin lompakko varmasti kiitti :D

   Poista
 4. Nää Wowit on kyllä ihan hullun kauniita. Ihan kaikkia sävyjä en kuitenkaan ehkä haluaisi tästä kokoelmasta. Monet esim. Cadillacquerin kokoelmat on sellaisia, että kaikki tai ei mitään. SoA oli pakko saada kerralla kokonaan. Nyt niiltä ilmestyi just Hannibal-kokoelma, josta haluaisin 5-6 lakkaa mutta kun pitäisi lakkoilla täälläkin päässä. Esim. jos loppuvuoden olis ostamatta lakkoja niin sit voi talous olla taas paremmissa kantimissa :D. Onnistuminen taattu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla on tullut jokin pakkomielle näihin Wow Prism:hein :DD Enkä edes halua laittaa hanttiin :D
   Miulla ei ole ainoatakaan Cadillacquerin lakkaa o.O mutta ihan varmasti hommaan vielä joskus kans tuon SoA -kokoelman koska Jax ♡
   Ei yhtään hyvä idea toi loppuvuosi ostamatta lakkoja! :D Kyllä me lähetään siitä, että tässä yhdessä kuukaudessakin on ihan tarpeeksi haastetta meille :D Tänään on jo 4.lakkopäivä eikä ole kuin kolme kertaa "meinannut unohtua" tää lakko... Mutta vielä en ole repsahtanut! ;D

   Poista
 5. TeräsPantteri :D , mut sehän toi lakka on! Iiihanat <3 Ja kaikki pointsit äijälle, onneksi se pitää sut kurissa ku en itse voi olla sua joka hetki vahtimassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja voin luvata, että se muuten vahtii ;D Eilen kävin Ginassa ja heti ovella miun mieleen hyökkäs lause "Muista että olet ostolakossa. LAKOSSA. Ei yhtään lakkaa!"
   Niimpä kävelin lähes silmät kii kaupan läpi Coffee Houseen hakeen lohtulatten :P

   Poista
 6. Wow prismit on sulaa rakkautta. <3 Upeat kynnet oot kyllä saanut aikaan. :)

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva toi kuvio ja strassit siinä. Muakin naurattaa toi otsikko :D

  Haaaa, saas nähdä, että mennäänkö messuille tänä vuonna samana vai eri päivänä, jos mennään samana, niin voidaan vahingossa vaikka törmätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otsikko on ehkä vuoden kuivin otsikko :DD
   Heeei! Olispa huippu törmäillä messuilla! Ollaan menossa tänä vuonna molempina päivinä sinne! :P

   Poista
 8. Mun mielestä nää on aivan ihanat! Rakastan tuota hopean, mustan ja sinisen yhdistelmää! :>

  VastaaPoista
 9. Wow Prismit on vaan niin kauniita ja sädehtiviä etten yhtään ihmettele että jäit tuijottelemaan ja ihailemaan niitä pitkäksi aikaa :). Mä en uskalla hankkia niistä yhtäkään koska pelkään että sitten lopulta mun olis pakko saada ne kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä kyllä kannattaa pysytellä kauempana, voin sanoa että jos hommaa ensimmäisen Wow Prism:in niin pakkomielle on taattu :D
   Eilen lakkasin kynnet ja oli työn ja tuskan takana olla valitsematta jotain Wow Prism:ä kynsille :D

   Poista
 10. Color Clubin Pastel Neon-kokoelma oli ehkä ihan eka sellanen joista halusin kaikki. Wow Prism-lakat on myös mieleisiä muttei ihan pakko kuitenkaan kaikkia haalia, tätä TeräsPantteria en laittas pahaksi jos joku paiskaisi mua sillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Pastel Neon on kyllä upea kokoelma, en yhtään ihmettele jos siun on pitäny hommaa kaikki ;D
   Kokoelmista puheen ollen, miusta OPI on alkanut menettää hohtonsa uusien kokoelmien suhteen. Nykyään tuntuu, että ne on jotenki väkisin kokoon haalittuja kokoelmia ja lähes kaikissa samat värit. Blääh.
   Onneks meillä on nykyään DaLe ja piCture pOlish joiden kokoelmia voi alkaa hamstraamaan ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!