9. marraskuuta 2015

Ihana Monroe!

Olen joskus kertonut teille, että mie tykkään vallan paljon edesmenneestä ihanisesta naisesta Marilyn Monroesta. Miulta löytyy jos minkäslaista tavaraa ja tilpenhööriä jota kaunistaa Marilyn. Seiniltä löytyy tauluja, astiakaapista kahvikuppeja, kylpyhuoneesta pyyhkeitä ja lisäksi purnukkaa jos minkälaista kaapeista. Ja tokihan se piti ostaa myös kynsilakka joka on nimeltään Monroe. No en mie tätä pelkästään nimen takia ostanut, on tämä kyllä kauniskin! Katsokaapa vaikka!

Kyseessä on piCture pOlish:n Monroe lakka. Lakka on koostumukseltaan jelly ja väriltään tumman viininpunainen. Seassa on myös paljon hologlitteriä. Peittävyyteen tarvittiin kolme kerrosta, voi olla, että pitempiin kynsiin tarvii neljä kerrosta. Pikkasen tämä lakka meinasi valua kynsinauhoille (tiiä sitten oliko lakkaajassa vika), mutta lähti siististi puhtaaksi.

Lisäksi kynsille pääsi Monroen seuraksi hopeisia siirtokuvia. Tämä oli taas tällainen päivä, etten meinannut millään keksiä koristuksia tälle lakalle. Niin kaunis lakka, etten halunnut peittää sitä liikaa, mutta jotain halusin silti lakalle kaveriksi. Siispä siirtokuvat. Lyhyestä virsi kaunis :)

Kylläpä muuten oli juhlien täyttämä viikonloppu! Perjantaina tuli avattua pikkujoulukausi ja sunnuntaina juhlittiin isää. Miun piti tehdä pikkujouluihin kynnet, ja huomasin, että mie jotenkin yhdistän pikkujouluihin AINA värit musta ja punainen :D Ajattelin tehdä ennen joulua vielä sellaisen pikkujouluihin kynnet- postauksen missä esittelen useammat kynnet kerralla, on nimittäin ainakin kahdet pikkuiset joulut vielä tulossa ja aika varmasti mie teen niihinkin puna-musta-kynnet. Saa sitten samaan postaukseen kaikki kynnet kerralla :)

Jokos sie olet korkannut pikkujoulukauden? :)

17 kommenttia:

 1. Monroe on ihana lakka ja ihana muutenkin!

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet ja noi siirtokuvat on tosi nätit :) Toi viininpunanen ei vaan oikein uppoa mulle, mut nättilakkahan toi on , niin ku kaikki PP:sit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos raksu ♥
   Ootas vaan, kyllä se viininpunainen kausi iskee vielä siullekkin ;D
   Tänään tuli taas pari uutta ihanaa PP:tä postissa... :P

   Poista
  2. Mä olen elänyt sen kauden 90-luvulla :D

   Poista
 3. Ooh miten nätit. <3 Rakastuin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie kans oon ihan lovena tähän lakkaan ^.^

   Poista
 4. Monroe on kaunis punainen ja siirtiksistä tuli hienot koristelut, mutta eivät kuitenkaan peitä liikaa lakan kauneutta :).

  VastaaPoista
 5. Vitsit miten ihana lakkaus ja lakka! :) Pikkujouluja en ole vielä vietellyt, mutta se onkin sellainen juhla jota olen harvemmin juhlinut ylipäänsä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena Sofia ^.^
   Miulla taas tulee joka vuosi juhlittua (monetkin) pikkujoulut :D Mutta vastapainoksi mie voin olla juhlimatta sitten esim. vapun ja uudenvuoden ja mitä näitä nyt on :D

   Poista
 6. Harvinaisen kaunis lakka <3 Ja nuo siirtikset on niinku tehty näille kynsille :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!