13. marraskuuta 2015

Syyskuun KynsiStudio

Kun elää pienessä paniikkiodottelussa ja yrittää saada koneelta kaiken tärkeän (kuvat,tiedostot,ym) talteen, sitä voi löytää kaikkea vanhaa ja hauskaa koneen syövereistä. Näin kävi miulle. Olen nyt saanut talteen kolmelle muistitikulle mielestäni tärkeimmät tiedostot ja nyt vain odottelen milloin kone lasahtaa lopullisesti.
Mutta mitä mie sitten löysinkään... Meillä oli ystäväni Heidin kanssa viimeisin KynsiStudio syyskuun lopulla, enkä nähtävästi ole saanut tehtyä postausta siittä. Korjataan tilanne nyt.

Tilanne on nyt vaan se, etten muista kuollaksenikaan mitäs kaikkea me värkkäiltiin ja jutskailtiin Studiossa. Sen muistan, että teemana meillä oli flakieslakat. Niitä kun sattuu löytymään useampi puteli, mutta harvoin niitä tulee käytettyä. Mie päätin muka panostaa lakkauksiin ja tein alle ensin liukuvärin, jonka päälle lakkasin flakieslakkaa, ja siinä huumassa vielä leimasinkin. Vaikka nyt kun kynsiä kattelee, niin ei hirveästi tule panostus esille :D

Olisin niin halunnut kertoa teille KynsiStudiosta vielä enemmän, mutta en tosiaan muista juurikaan mitä teimme ja nyt vielä huomasin, että miulla ei ole edes Heidin kynsistä kuvia täällä. Joten joudumme "ihastelemaan" nyt näitä miun kynsiä. Mie muistelen, että Heidi oli jälleen tapansa mukaan loihtinut meille kaikkia herkkuruokia, mutta en ymmärrä miten mie en ole kuvannut niitä. Saanko syyttää vanhuutta myös tästä muistamattomuudesta?

Mie sain tässä eräänä iltana jälleen karsittua lakkojani ja huomasin samalla kuinka paljon miulle on kertynyt Essencen lakkoja. Ja niin nätisti ne oli pölyttymässä helmerissä. Nukkumaan mennessä mieleeni tuli idea tehdä teemaviikko Essencen lakoista ja jos nyt ei aikataulut k*se kovin pahasti niin voi olla, että saan toteutettua sen ensi viikolla. Miltäs kuulostais Essence -teemaviikko? Niin ja jos kone vain pysyy kasassa vielä ensiviikon... :D

Ideaa seuraavaan KynsiStudioon? :)

18 kommenttia:

 1. Essence-teemaviikko kuulostaa hyvältä! Mulla löytyy vaivaiset 55 lakkaa tuolta merkiltä... :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi :D Mie en ees uskaltanut vielä laskea montako niitä on tänne kasaantunut ;D

   Poista
 2. Jee, Essence -teemaviikko! Ehdottomasti kannatetaan! Et kai sä mitään safkoja muistanut kuvata, kun latasit ruokaa suuhun minkä kynsiltä pystyit :). Ei silloin mitään kameroita pohdita. Mull on ollut monta kertaa tyhjä lautanen edessäni, kun muistan, että tää annos piti kuvatakin. Onneksi näistä kynsistä jäi sentään todistusaineistoa, koska on ne maar hienot. Mä tykkään pinkistä tällain jonkin glitterin ja leiman kanssa tosi paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se voi olla, että homma meni juurikin noin ;D
   Yleensä vaan se tulee automaattisesti se annoksen kuvaus, ku Heidi tekee niin maan hienoja annoksia :P
   Kiitos kovasti ^.^

   Poista
 3. Hei ihan huikea idea vetää flakiesit liukuvärin päälle! Sitä on ihan pakko testata itsekin, joten apinointia on tiedossa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Tintti ^.^
   Ja ihan vapaasti saa kyllä apinoida :DD

   Poista
 4. Siis mäkään en muista mitä me touhuttiin :D piti rynnätä vieraskirjasta tarkistaan, ja MITÄ ihmettä... et ollut täyttänyt sitäkään!?! Mut uskon et, meillä oli ihan huippu viikonloppu ja mahtavaa laatuaikaa yhdessä <3 Tykkäsin näistä sun kynsistä tosi paljon, kuten omista ruskan sävyisistä myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli miehän en nyt voi sitä edes näin jälkikäteen täyttää ku en mie muista vieläkään! :DD
   Pitkästä aikaan oli muuten sellainen Studio, että molemmat onnistui lakkauksissa ;)

   Poista
 5. Tosi ihanat kynnet, oikeen mahtavan näköset ku on matattu. :^) Tosiaanki essence viikko, kiinnostaa tosi paljo! ^-^

  VastaaPoista
 6. Ihastuin näihin kynsiin heti. <3 Flakieslakkoja näkee harvemmin enää blogeissa. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ♥
   Ehkä nää flakieslakat tekee vielä joku päivä comebackin? ;)

   Poista
 7. Ihanasti noi flakesit näkyy leimojen altaa välkkyvän, kaunista. Ekana tuli mieleen tosta sun muistamattomuudesta että oliko vahvaakin ruokajuomaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sole ^.^
   Itse asiassa vissyn voimalla myö mentiin! ;DD Eli en voi sitäkään laittaa muistamattomuuden syyksi :D

   Poista
 8. Onpa ihana lakkaus, kyllä huomaa että on panostettu! :) Ja aina ei voi kaikkea muistaa, siinähän tulisi vaan hulluksi ;D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!