25. maaliskuuta 2016

2/10 Savukynnet

Tänään jatketaan TESTAAMATTOMAT -haastetta ja vuorossa on "Savukynnet". Tätä haastekohtaa varten miun piti laittaa CesarsShop:lle tilausta menemään ;) Miulla on kyllä nippu erilaisia pensseleita ja suteja, mutta tämä oli oivallinen syy tilata kunnon pensseli kynsien laittoon. Ja siinä samalla tilata "vähän" muutakin kynsivermettä ;) Mutta nyt haasteen kimppuun.

SAVUKYNNET
Koristelutyyli, jossa (tumman) värilakan päälle tipautellaan pari tippaa valkoista kynsilakkaa ja valkoisen lakan päälle tipautellaan pari pisaraa asetonia, jolloin valkoinen lakka lähtee leviämään kynnellä muodostaen savua.

Alkuun mie lakkasin kynnet säihkyvällä tumman sinisellä lakalla, Colors by llarowe:n Legion of Boom:lla. Lakan seassa on sinistä ja hopeista microglitteriä, jotka luonnollisesti säihkyy auringossa ja jota ei tällä hetkellä näy taivaalla. Valitsin tämän lakan kynsille, koska mie en jotenkin halunnut tehdä tätä lakkausta mustan lakan päälle. Boomi peitti kynnet kolmella ohuella kerroksella ja käyttäytyi moitteettomasti lakattaessa. Annoin lakan olla kynsillä yksinään seuraavaan aamuun asti, jotta lakka saa kunnolla kuivahtaa.

Seuraavana aamuna sitten aloin valitsemaan lakkoja savuihin. Joku tovi meni, että löysin sopivat lakat. Kokeilin nimittäin muutamia OPI:in lakkoja, jotka ei toiminut halutulla tavalla asetonin kanssa. Lopulta lakoiksi valikoitui Gina Tricot:in White ja China Glaze:n Keep Calm, Paint On.

Ja sitten se jännin osuus! Nimittäin asetonilla leikkiminen :D Kaadoin asetonia pieneen astiaan, jossa uitin sitten pensseliä, jolla savustin vaaleat lakat. Savustin ensin valkoista lakkaa joka kynteen ja tämän jälkeen vaalean vihreää valkoisen päälle. Yllättävän kivuttomasti syntyi nämä savut, eikä tarvinnut yhtään kynttä tehdä uusiksi. Tätä nimittäin pelkäsin, että lotraan asetonia liikaa, joka sitten polttaa alla olevan lakan pois. Mutta kerrankin onnistuin ensimmäisellä yrittämällä, jes!

Olin lopputulokseen hyvinkin tyytyväinen, vaikka epäilen, että mustan lakan päälle kuvio olisi toiminut paremmin. Nämä nimittäin näyttivät miun silmiin siltä, kuin kynsillä olisi röntgenkuvia :DD Savua tai ei, päästän itseni läpi haasteesta näillä kynsillä :D

Tätä haastetta on kyllä mukava tehdä, tulee kokeiltua uusia tekniikoita ja voi hyvällä omalla tunnolla ostaa uusia välineitä haasteeseen :D Miun nimittäin "PITI" tilata seuraavaankin haastekohtaan uusi pensseli ;D Voisin tässä jopa luvata itselleni, että kun koko haaste on saatu kunnialla loppuun, saan laittaa isomman tilauksen menemään jonnekin nettikauppaan! Joo, tämä kyllä sopii! :D

Miltäs kynnet näyttää?
Oletko sie kokeillut tehdä savukynsiä?


Aikaisemmat haasteen postaukset:
* Testaamattomat -haaste
* 1. Leimasinmarmorointi

17 kommenttia:

 1. Oi juma Nää on hienot ja onnistunu! Kyllä tuo savulta näyttää. :) Oon ihastellu tuollasia kynsiä monesti, täytyy kyllä itekki testata tuota. :^)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos Satsuli ^.^
   Kannattaa kyllä testata, ei ollut niin vaikeaa mitä aluksi ajattelin ;)

   Poista
 2. Kyllä on savuiset, hyvin onnistunu! :)

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää :) Hyvin oonnistuneet! Tää kuullosti sen verran kivuttomalta et uskaltautuisinkohan kokeileen tätä ensiviikon studiossa... Sä oot mestari keksiin hyviä syitä miksi saat ostaa lisää lakkoja ym. kynsivermeitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos raksu ^.^
   Ehdottomasti kokeilet tätä! Jos mieki onnistuin niin kyllä sieki onnistut ;)
   Mie oon kyllä mestari keksimään syitä, miksi tarvin uusia vermeitä ;DD

   Poista
 4. Tosi kauniit! Mun on pitänyt kokeilla tätä taktiikkaa myös, mutta en vain saa ikinä aikaiseksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belegwen ^.^
   Kannattaa ehdottomasti kokeilla!

   Poista
 5. Nää on ihan superhienot ja tuo valkoinen osuus näyttää tosiaankin savulta. Taidan kokeilla tätä tekniikkaa pian itsekin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tintti ^.^
   Mie en voi mitään, että vieläkin nämä näyttää miun silmään enemmän röntgenkuvilta kuin savuilta :DD
   Mutta kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä tekniikkaa :)

   Poista
 6. HIENOT.
  Mulla tämä onkin vielä kokeilematta. Toimiikohan sama tekniikka myös kynsilakanpoistoaineella (Xtra), kun ei ole asetonia kaapissa just nyt.. Selvinnee vaan kokeilemalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa ^.^
   Kannattaa kyllä kokeilla! En osaa sanoa toimiiko tää kynsilakanpoistoaineella, siulla pitää kokeilla sitä ;)

   Poista
 7. Tosi onnistuneet! En ole itse kokeillut, on kyllä ollut jo pitkään ajatuksena että pitäisi.

  VastaaPoista
 8. Oi apua, sähän onnistuit ihan mahdottoman hyvin tässä! Mun ensimmäiset savukynnet oli yhtä sotkua ja lopputulos oli kaikkea muuta kuin näin elegantti :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!