26. maaliskuuta 2016

Hyvää pääsiäistä!

Ihanaa! Miulla on koko pääsiäisen aika vapaata ^.^ Tänään meillä on perheen kesken luvassa "mäenlaskurieha" :D Ohjelmaan kuuluu mäenlaskua, grillausta ja yhdessä oloa koko perheen kesken. Meillä on suht suurilukuinen perhe, joten kovin monesti emme saa aikatauluja sopimaan yhteen, että pääsisimme koko perheen kesken saman pöydän ääreen. Mutta tänään sattui niin, että me kaikki sisarukset olemme vapaalla. Ihan huippua!

Sain lakattua jopa kynnet pääsiäiseen, mutta eihän ne taaskaan mennyt ihan putkeen :D Aloittaessani lakkaamaan, miulla ei ollut minkäänlaisia suunnitelmia kynsille. Nostin helmerin kätköistä lakkoja, jotka mielestäni sopivat pääsiäiseen väriensä puolesta. Lakat olivat Essence:n Wild white ways (valkoinen), Free hugs (vaaleanpunainen), Absolutely blue (nimestä huolimatta violetti) ja Wanna be your sunshine (keltainen). Laitoin kyseisiä lakkoja meikkisienelle tipoittain, jota sitten töpöttelin kynsiin. Tässä vaiheessa kynnet oli vielä "ihan kivat". Sitten mietin mitäkä pääsiäistä lisäisin kynsille ja päätin leimata munan kuvia. Leimat löytyivät laatasta BM-H10 ja leimauslakkana toimi China Glaze:n Devotion. Kun olin saanut leimat kynsiin, huomasin, että nehän peittivät lähes kokonaan alla olevan töpötyksen. Murr! No en lannistunut vielä kokonaan tästä sähellyksestä, vaan päätin laittaa vielä siirtokuvat leimojen päälle. Ja zadaa! Lopputulos näkyy kuvasta :D Ei ihan mennyt putkeen nämä lakkaukset! :D Mutta näillä nyt mennään!

Nyt mie alan kaivaan kaapista esille "kurapuvun" ja kumpparit, sitten vaan mäkeen :D Toivottavasti pääsen ehjin nahoin illalla takaisin kotiin ;)

Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa teille!

10 kommenttia:

 1. Söpöjä pupuja kynsillä! :) Mäkin olisin oikeastaan halunnut mutta nyt jäi itsellä pääsiäiskynnet tekemättä.. Ensi vuonna ehkä sitten taas?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E-S ^.^
   Ehtiihän näitä ensi vuonnakin tehdä ;)

   Poista
 2. Hyvää pääsiäistä sulle myös :)

  VastaaPoista
 3. Suloiset ja ihanat pääsiäiskynnet! Ja vähänkö kivalta kuulostaa sun pääsiäinen, mukavaa kun olette saaneet koko perheen kokoon :). Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 4. Vääksis mitkä ihanuudet! Nää on ihan törkeän suloiset, varmaan ihanimmat pääsiäiskynnet evör ♥___♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!