10. maaliskuuta 2016

Varaslähtö kevääseen

Miua alkoi ihan kauheasti kevätyttään, kun viime postauksessa nähtäviin kynsiin kaivoin esille DaLen holotopperin. Miulla on samassa Helmerin laatikossa kaikki omistamani Dance Legend:in lakat ja kun kaivoin holotopperia esiin, sehän piti jäädä ihastelemaan kyseisen merkin Wow Prism -lakkoja. Voi luoja! Onhan ne vaan niin nättejä! Joten eipä tullut yllätyksenä, että nyt miun piti saada kynsille jotain ihanaa Wow Prism:iä. Aikani pyöriteltyäni lakkoja, valitsin kynsille lakan, jolla en (muistaakseni) ole aikaisemmin lakannut ja näin tullen otin varaslähdön kevääseen.
Huom! Ulkona sataa lunta tällä hetkellä o.O

Lakaksi valikoitui Through the Glass. Jos nyt en ihan täysin väärin muista, niin tämä on julkaistu parisen vuotta sitten (2014). Älyttömän nätti taivaansininen lakka. Jellypohjainen, jossa paljon scattered holo flakiesseja.
Ensimmäisen lakkakerroksen jälkeen ajattelin, että voi hitto tätä täytyy varmasti lakata ainakin sata kerrosta hyvään peittävyyteen! Mutta loppujen lopuksi kolme kerrosta riitti peittävyyteen.

Halusin koristella lakan leimoilla, mutta kuten kuvasta näkyy ei leimavalinta oikein onnistunut. Yritin valita leiman, joka ei peitä liikaa tätä kaunista lakkaa ja tietenkin valitsin leiman joka ei juuri edes erotu kynnellä :D Ja toinen moka oli leimalakan valinta :D Vaikka lopputulos ei todellakaan ollut sitä mitä halusin, viihdyin kynsillä lähes viikon päivät. On se vaan niin nätti lakka ^.^

Moyra 10 - florality 2 // DaLe Through the Glass // CG Awaken

Miulla on ollut nyt vähän vaikeuksia keskittyä tämän postauksen kirjoittamiseen, koska sain tänään kätösiini kaksi uutta Wow Prism:iä ja kaksi uutta PP:tä. Voitte varmaan kuvitella kuinka mie hihkun täällä ihatuksesta swatchatessa näitä uutukaisia! Pakko nyt luovuttaa ja alkaa hypisteleen uusia lakkoja...

Mikä väri kuuluu siun kevääseen?

14 kommenttia:

 1. Haha, mullekin on tulossa kaksi uutta Wow Prismiä ja tällä hetkellä on musta Wow Prism kynsillä. :D Ja on mulle kyllä tulossa kolme PP:täkin... XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kevät on kyllä pahaa aikaa, kun se saa tilaamaan niin monia uusia ihania lakkoja ;DD
   Paitsi just nyt miulle ei oo tulossa yhtään lakkaa tai mitään mistään... Pitää ehkä tehdä tilanteelle jotain ;)

   Poista
 2. Wow Prismit on kyllä upeuksia ja tämän lakan turkoosi sävy on mulle oikein mieluinen!

  Mulle lakoissa kevättä kuvaa parhaiten hailakat pastellisävyt. Toisaalta holothan toimii kanssa, jos vain aurinko paistaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E-S ^.^
   Pastellisävyt on kyllä keväisiä :) Ja holot kyllä toimii aina! Ja kaiken väriset holot :D

   Poista
 3. Mun mielestä toi leima on kiva, se näyttää vähän water spotted -koristelu lta :). En omista edelleenkään yhtäkään wow prism -lakkaa!? Aika hämmentävää kun nää on niin ihania lakkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et omista yhtään? o.O
   Nyt siulla kyllä täytyy tehdä asialle jotain! ;D

   Poista
 4. Harmi ettei toi kuvio tule kuvissa kunnolla esille, mut livenä nää oli varmasti upeat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mie tykkäsin näistä, viihdyin jopa useamman päivän näillä ^.^

   Poista

Kiitos kommentistasi!