3. toukokuuta 2016

Helmerin kätköistä kaivettua

Vapusta on selvitty hengissä, vaikkakin se sisälsi vauhtia ja vaarallisia tilanteita ;D Olin erään ystäväni kanssa rokkikeikalla ja niskat on vieläkin ihan jumissa. Ei käänny pää ei.
Mie tässä hokasin eräänä päivänä, että olen ihan jämähtänyt lakkailemaan vain piCture pOlish:in lakoilla, joten nyt otin itseäni niskasta kiinni ja valitsin kynsille aivan muun merkin. Jonkin aikaa mie pähkäilin mitä halluisin kynsille ja melkoista tahtojen taistelua sain käydä, etten taas ottanut PP:n lakkaa. Lopulta mie nostin Helmeristä laatikon esille, jossa säilytän kaikkia OPI:in lakkoja. OPI oli miun suosikkimerkki, ennen kuin mie hurahdin indielakkojen ihmeelliseen maailmaan. Jos en ihan kauheasti valehtele niin mie olen hommannut viimeksi lokakuussa OPI:n lakan, ja sekin oli kylkiäinen kun kävin shoppailemassa kynsilakkataivaassa.

Halusin pitkästä aikaa kynsille nudea. En muistakaan milloin viimeksi olisin nudea käyttänyt. En siis muista tätäkään. Huomaa jälleen, että skriivailen tätä aamuyön tunteina yövuorossa, kun päässä liikkuu ei mitään! Niin, siihen nudeen. Lakaksi valikoitui pitkän harkinnan jälkeen Did You 'ear About Van Gogh? Van Gogh? on ilmestynyt vuonna 2012 Holland kokoelmassa. Lakka on vaalean beige nudelakka, joka peitti jopa kahdella kerroksella. En tiedä miksi lakka nyt näyttää näissä kuvissa näinkin tummana, johtuneeko sitten harmaista leimoista... (kuvat olen ottanut ulkona luonnonvalossa). No joka tapauksessa tämä oli varsin hyvä yksilö lakata, ei valunut kynsinauhoille vaan meni juuri siitä minne lakkasit.

Kuten tulin jo maininneeksi leimoista, Van Gogh?:in kaveriksi pääsi ruudukkoleimat MoYou london:n laatasta Origami 10. Ja leimauslakkana toimi China Glaze:n Awaken. Mie en muistanutkaan (kylläpä miulla nyt pätkii) kuinka hyviä noi Romantique kokoelman lakat on leimaamiseen. Leimat onnistuivat turhia potkimatta. Kerrankin! Leimojen päälle laittelin vielä ruusuiset siirtokuvat. Miua jäi hieman harmittamaan, kun ruusujen läpi paistaa toi ruudukko.


Tällaiset kynnet tällä kertaa. Miun pitäisi kyllä laittaa itselleni joku roti tähän hommaan, että lakkailen nykyään lähes ainoastaan PP:n lakoilla. Voisin melkein laittaa rajan, että kuukaudessa pitää olla vähintään kahdet kynnet lakattu jollain muulla merkillä :D
Kohta on muuten ensimmäinen yö selätetty ilman ensimmäistäkään nettitilausta... ;DD

Onko teillä jäänyt jokin lakkamerkki unholaan?
 


6 kommenttia:

 1. Hah hah, sorrutko säkin nettitilauksiin yövuoroissa?! Tuttu juttu.. Viimeisin Harlowandco-tilsuni lähti menemään juurikin yön huljaisina tunteina. 😆👍🏻
  Ihana tuo OPI:n lakka; muhun vetoo kovasti sen tuollainen vaalea, hieman harmahtava sävy. Ja kivat on koristelutkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin yövuorot on miulle tiukkoja paikkoja XD
   Kiitos kommentistasi E-S ♡

   Poista
 2. Onpas kivan "neutraalit" kynnet :)
  Opia on itelläkin tullut käytettyä tosi vähän viime aikoina, CG:a vain leimauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi ^.^
   Tänään mie oikein "repäisin" ja lakkasin Colors by llarowella ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi!