30. syyskuuta 2016

4/10 Lasimosaiikkikynnet

Kuka muistaa miun PinkkiPantterin testaamattomat -haasteen? Niimpä, mieki olin sen lähes tulkoon unohtanut koko kesäksi :D
Pidimme elokuun puolessa välin ystäväni Heidin kanssa KynsiStudion. Kun mietin meille teemaa sinne, mieleeni putkahti tämä haaste. Joten ajattelin että nyt on aika nostaa jälleen lakka pöydälle ja tarttua haasteen kimppuun. Tämänkertainen haaste oli lasimosaiikkikynnet.

LASIMOSAIIKKIKYNNET
Koristelutyyli, jossa värilakan päälle leikellään kynsille tarkoitettua sellofaania.
Sellofaania voi tehdä myös itse: decalmatolle lakataan läpikuultavaa lakkaa, josta lakan kuivuttuaan leikataan palasia kynsille.


Mie en alkanut tilaamaan sellofaania, joten tein sitä itse. Olin muka reipas. Alkuun tämä tuntui liiankin helpolta, mutta tulihan se todellisuus päin pläsiä melko nopeasti. Homma alkoi tökkimään jo palasia leikeltäessä ja ensin miun palaset olivat aivan liian suuria. Niimpä se taistelu alkoi, kun palasia piti ruveta pienentämään.
Fiksuna tyttönä asettelin leikatut palaset valmiiksi, joista sitten ajattelin vaan nostaa palaset kynsille. Eihän se niin helppoa taaskaan ollut. Ei asettunut palaset kynsille mallien mukaan, ei.

Loppujen lopuksi menin jälleen sieltä, missä aidassa on reikä, ja tein mosaiikit vain neljään kynteen. Mosaiikin palaset meni juuri siihen kohtaan mihin ne sattui osumaan. Ja kuten kuvasta näkyy, palojen väleissä on melkoisen isot raot :D

Muut kynnet saivat seurakseen leimat. Mie värkkäisin varmaan vieläkin näitä, jos olisin tehnyt mosaiikit joka kynteen. Ei sillä, kyllähän mie olisin voinut jäädä asumaan Heidin luokse ;D 
Lopuksi mie vielä mattasin nämä, kiiltävänä näistä ei meinannut juurikaan erottaa nuita mosaiikkeja. 


Leimat löytyivät Heidin Über Chic laatasta 4-02. En ollut aikaisemmin testannut Überin laattoja ja voi luoja kuinka hyvin ne toimii! Tämän jälkeenhän miulle on jostain siunaantunut Überin kokoelmat 1 ja 8. Eikä taida jäädä kokoelmat siihen ;)

Seuraava haaste on sitten Ikat -kynnet. En kyllä ymmärrä miten mie en ole aikaisemmin testannut Ikat -kynsiä. Onhan niitä kumminkin jo parisen vuotta näkynyt porukoilla olevan. Ai niin, miehän olen erilainen nuori ja kuljen aina hieman jäljessä ;D

Miltäs lopputulos näyttää?
Oletko sie kokeillut tätä tekniikkaa?

Aikaisemmat haastepostaukset:

2 kommenttia:

 1. Oih, superhienot! Kuten arvata saatat, en oo kokeillut tätä, enkä edes kuullut moisesta :O. Ehkä pitää ryhdistäytyä tästä vuoden kynsilakkapimennosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sannu ^.^
   Kannattaa varata hyvin aikaa tämän kokeiluun, tai sitten tilaa ihan suosiolla valmista sellofaania :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!