3. lokakuuta 2016

tulossa: I ♥ Me messut 2016 + arvonta


ARVONTA PÄÄTTYNYT!

Kuva: Messukeskus

Yksi parhaimmista asioista syksyssä on Me messut! Olen jo lähes vuoden odottanut näitä messuja ja sain tänäkin vuonna messuille bloggaajapassin. Olin ihan riemuissani, kun puhelin piippasi saapuneen sähköpostin merkin ja viestissä kerrottiin miun saaneen passin ja pari lippua vielä arvottavaksi. Palatkaamme arvontaan hieman myöhemmin ;)

Olen ollut messujen mukana jo pari kertaa aikaisemminkin, ja kyllä nämä messut on yksi kohokohta vuodessa. Messutunnelmaa voit käydä kurkkaamassa täältä ja täältä
Messuilta löytyy varmasti jokaiselle jotain. On kauneusosastoa, on terveysosastoa, on muoti- ja luonnollisestiosastoa. Tarkemmin voit käydä kurkkaamassa täältä mitä kaikkea sieltä löytyy :)

Joten, jos innostuit messuista ja haluat päästä mukaan, niin tässä tulee mahdollisuus voittaa liput messuille!Arvontaan voi osallistua kaikki, myös anonyymit. Ja yksi voittaja saa kaksi lippua messuille! Arvontaan osallistuaksesi jätä miulle tähän postaukseen kommenttia, jossa kerrot nimimerkkisi ja muistoja edellisvuosien messuilta, jos olet niihin osallistunut, ja jos olet ensimmäistä kertaa tulossa messuille, niin mitä sie odotat tulevilta messuilta :)
Arvonta alkaa än-yy-tee-NYT ja päättyy sunnuntaina 16.10.2016. Huhuilen arvonnan voittajaa täällä blogissa, kun arvonta on suoritettu ja postitan liput tarvittaessa.


Nähdäänkö messuilla? :)

Linkit: Messukeskus ja I love me messut.

Edit 17.10.2016
Osasssa kommentteja on nähtävillä sähköpostiosoite, joten kommentit on arvonnan päätyttyä poistettu, ettei säpo-osoitteet jää näkyviin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!