5. lokakuuta 2016

Biletyskynnet

Miulle on tullut joku ihmeen pääkallokausi päälle o.O Sen muutaman kerran kun olen päässyt viettämään vapaata viikonloppua ja olen lähtenyt käymään isolla kirkolla, miun on pitänyt saada pääkalloja kynsille :D Ei ole kauaakaan, kun viimeksi piti saada pääkalloja kynsille, ne kynnet löytyvät täältä. Nämä kynnet oli menossa mukana, kun lähdin juhlistamaan 20-vuotis ystävyyttä miespuolisen ystäväni kanssa elokuussa.

Lakaksi valikoitui, yllätys yllätys, piCture pOlish:n Remember. Kaunis violettiin taittava viininpunainen lakka, joka peitti hyvin kahdella kerroksella. Tätä on muuten vaikea saada pois kynsinauhoilta, jos sattuu räveltämään sitä sinne :D

Remember:in seuraksi valikoitui nyt ne pääkallot. Mie olen ostanut tämä decalsit vuosia, vuosia sitten eBay:stä. Ensin ajattelin, että toimiikohan nämä enää ollenkaan, koska ovat niin vanhat jo. Mutta hyvin mie sain nämä kynsille. Olen huomannut, että jotkin siirtokuvat eivät enää ole toimintakunnossa jos ovat vanhoja. Vaikka olen säilyttänyt niitä kansiossa ja vielä omassa alkuperäisessä muovissa, niin niistä on haihtunut (tai jotain) se liimapinta pois.

Mie leimasin pääkallojen alle piikkilankaleimat Color Club:n Beyond:lla, mutta eihän ne sieltä näy :D Yritys hyvä kymppi!


Loppuihin kynsiin mie lätkäsin vielä, nämäkin on vuosia vanhat, niitit. En ollut aikaisemmin näitä käyttänyt, mutta ihan hauskat nämä oli kynsillä.

Vielä tähän loppuun muistutus arvonnasta. Jos sie olet tulossa I love Me messuille ja et ole vielä hommannut lippuja niin käyhän osallistumassa lippuarvontaan! Arvonnassa yksi voittaja saa kaksi lippua :) Arvonta päättyy 16.10.2016.

Miltäs Remember näyttää? :)

8 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!