17. lokakuuta 2016

Live Love Polish

Kaivetaanpa arkistoista hieman vanhempaa matskua eetteriin. Nämä on kynnet syntyi siirtokuvien ympärille. Mallailin arkki kourassa lakkojen kimpussa varmaan sen puoli tuntia, eikä mikään meinannut olla mieleen. Lopulta löysin lakan.

Lakaksi valikoitui piCture pOlish:n Live Love Polish. En muista miksi miun piti tämä lakka välttämättä ostaa, mutta onhan tämäkin vaan nätti lakka.
Lakka on tumman sininen vivahtaen violettiin, koostumus ehkä jellymäinen. Ehkä sana tulee siitä, että yleensä jellylakka ei tahdo peittää yksinään, tai sitä pitää lakata noin sata kerrosta, mutta tämä lakka peitti jo kahdella kerroksella. Mukana lakassa on eri kokoista hopeista ja sinistä glitteriä.

Siirtokuvat on MILV:n arkista N 252. Ja jälleen siirtikset toimivat vallan mainiosti. Miulla on nykyään tapana käyttää siirtokuva-arkista vain muutama kuva, että arkki kestäisi pidempään. Ihan kuin niitä ei voisi ostaa lisää :D Ja lopulta mie kumminkin ajattelen, etten voi tehdä lakkauksia, missä käytän jo kerran kynsillä nähtyjä kuvia :D Miun omaa logiikkaa taas ;D

Lopuksi vielä räveltelin valkoisten niittien kanssa, niitit päätyivät keski-ja etusormien kynsiin. Melkoisen simppelit, mutta ihanat kynnet sain aikaiseksi. Nämä olikin kynsilläni useamman päivän ajan.

I love Me messut lähestyvät ja lippuarvonta päättyi eilen. Onnetar suosi lukijaa nimim. Nipsu6000. Laitatko miulle sähköpostilla siun osoitetiedot niin laitan liput postiin! (pinkkipantteri82@gmail.com)

Mitäs mieltä olette kynsilakasta?
Kukaan muu hurahtanut tähän?


10 kommenttia:

  1. Yllättävän nätiltä näyttääkin nyt tuo Live Love Polish, joka ei oo mua muuten säväyttänyt aiemmin. Oon pitänyt sitä turhan tummana, mutta ehkä nyt nuo vaaleammat kynnet kaverina tehostaa sopivasti lakkaa..?
    Tosi kivat on nuo siirtiskynnetkin!

    VastaaPoista
  2. Hieno lakkaus! Ja miten kaunis PP:n lakka, se on kuin öinen tähtitaivas konsanaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tintti ^.^
      Nyt kun sanoit, niin kyllä toi hieman näyttää tähtitaivaalta :)
      Vois melkein kokeilla tehdä galaxy-kynnet tällä ;)

      Poista
  3. Kauniit kynnet. Ihania siirtokuvia.

    VastaaPoista
  4. Hyvin mätsää lakka siirtiksien kanssa, mut toi sun logiika :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi ^.^
      Miulla on ihan omanlainen logiikka :DD

      Poista
  5. Onpa harmonisen kaunis lakkaus <3

    Ja mulla on just tuo sama logiikka siirtokuvien kanssa xD Saatan käyttää kuvia tyyliin yksiin aksenttikynsiin enkä sitten koske samaan arkkiin enää toista kertaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nena Sofia ^.^
      Onpa huippua kuulla, etten ole ainut jolla on tällainen logiikka xD

      Poista

Kiitos kommentistasi!