19. tammikuuta 2018

Varaston tyhjennystä, osa 1

Heiphei kaikille ja oikein mukavaa alkanutta uutta vuotta! Miulla on jälleen vapaa-aikani kulunut ihan huomaamati muissa hommissa kuin bloggailussa. Tämä vähän harmittaa miua, mutta yritän olla ottamatta asiasta stressiä ja olla potematta huonoa omaatuntoa. Tämä kuitenkin on miulle vain harrastus :) Tosin älyttömän mieluinen vieläkin!

Mie sain eilen pitkästä aikaa tyhjennettyä kynsikuvat kamerasta koneelle ja huomasin, että miulla on kuvavarastossa useammat julkaisemattomat kuvat, joten laitetaas ensin ne eetteriin parissa osassa ennen tämän vuoden uusia kynsiä :)

Ensimmäiset kynnet on syyskuun alusta, oho! :D Silloin sain inspiraation lakata OPIn lakoilla, lakoiksi valikoitui Berlin There Done That, You're So Vain-illa ja I Snow You Love Me. Pariin kynteen lisäsin koristeiksi eBaysta tilattuja siirtokuvia. Tykkäsin näistä lakkauksista.

Seuraavaksi koneelta löytyi "laiskan lakkaajan" lakkaus, kynsillä pelkät siirtokuvat. Nämä vilahtikin jo myös instagramissakin. Mie kyllä olen hurahtanut ihan täysin näihin "tippidecalseihin", niin helpot ja nopeat käyttää! Onneksi näitä on miulla vielä muutamat laiskan päivän varalle :D

OPIn lakoista innostuneena, varastosta löytyi toisetkin OPIn lakoilla tehdyt lakkaukset. Näihin valikoitui lakat Green On the Runway, All Sparkly and Gold ja You're So Vain-illa. Lisäksi nimettömän kynteen lisäsin siirtokuvan. Nämäkin oli ihan jees.

Varastoon jäi vielä muutamat kuvat, mutta ajattelin tehdä niistä oman postauksen. Saa nähdä milloin saan vaan sen aikaiseksi :D
Mutta nyt mie alan keittään itselleni kahavit ja valmistautuun viikonlopun viettoon. Mukavaa viikonloppua kaikille!

Mites siun uusi vuosi on alkanut?

6 kommenttia:

 1. Nättejä lakkauksia ja flunssallahan se tääkin vuosi alkoi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos eekku ^.^
   Voi ei, toivottavasti olet jo parantunut flussasta!

   Poista
 2. Nuo alimmat on tosi kivat! Käyvät kaikki hyvin yhteen toistensa kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Apua, nuo viimeiset on ihan älyttömän kauniit! <3 Mun on ehkä _pakko_ pölliä tuo idea ja toteuttaa omille kynsille jossain vaiheessa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena Sofia ^.^
   En laita pöllimistä pahitteeksi! En malta odottaa, että näen siun version näistä ^.^

   Poista

Kiitos kommentistasi!