3. helmikuuta 2018

Varaston tyhjennystä, osa 2

En edes kehtaa alkaa selittelemään kuinka "huono" bloggaaja miusta on tullut. Rehellisesti täytyy myöntää, että bloggailu innostus on matalaakin matalammalla. Mutta mie yritän sinnitellä ja saada taas innostusta kehiin.

Nyt täräytän teille eetteriin viime vuoden viimeisimmät julkaisemattomat kynnet. Sitten voin alkaa taas "puhtaalta pöydältä" bloggaileen ja siirtymään tälle vuodelle :D

Nämä kynnet löytyi kansiosta "lokakuu". Jonkin verran vissiin laahaa jäljessä miun julkaisemattomat kynnet :D No oli miten oli, näissä kynsissä loistaa piCture pOlishin lakka Tiffany. Tiffany on koostumukseltaan pastellinen, vaalean sininen creme joka taittaa hieman vihreään. Helppo lakattava, vaati kylläkin kolme kerrosta peittävyyteen.
Halusin Tiffanyn kaveriksi jotain mustaa ja niimpä kaivoin decals kansiosta vanhat decalsit pariin kynteen ja loppuihin kynsiin lisäsin mustat niitit. Tykkäsin näistä lakkauksista vaikka ovatkin yksinkertaiset :)

Nämä seuraavat kynnet ovat marraskuulta. Näihinkin kaivoin piCture pOlishin lakkoja käytettäväksi. Lakoiksi valikoitui Bonbon (tumman sininen) ja Surf (vaalean sininen). Molemmat lakat ovat cremelakkoja ja molempia piti lakata kolme kerrosta riittävään peittävyyteen.
Koristeluiksi valikoitui valkoiset niitit sekä WhatsUp nailsin siirtokuvat arkista P023. Nämä WhatsUp nailsin decalsit oli miulle ihan uusi tuttavuus, olivat kyllä ihan toimivat, mutta ennemmin mie liputan MILVin siirtokuville.

Viime vuoden viimeisimmät kynnet ovat tässä. Huoh! Nämä tekeleet ovat joulukuun alulta. Miulle iski sisustukseen mustavalkoinen kausi ja pitihän se sitten kynsillekin saada. Miun silmiin mustavalkoiset kynnet näyttävät jotenkin hyvin eleganteilta, vaikka ovatkin hieman "värittömät".
Näihin kynsiin lakkasin alle Essencen valkoista lakkaa Wild white ways. Tämä lakka on kyllä miusta helpoin valkoinen lakka käyttää, vaikka tarvitseekin kolme kerrosta peittävyyteen. Päälle lisäsin mustat (vanhat) siirtokuvat. Toimii! :)

No nyt on saatu kynsivarastotkin siivottua! Tästä on hyvä aloittaa tämä uusi vuosi, hieman kyllä jäljessä, mutta siltikin ;D Tammikuussa sain lakattua kynnet jopa viisi kertaa! Kaikkia kynsia en tule täällä näyttämään, mutta ne tulee aikanaan näkymään instassa (@nannepantteri).

Olen suunnitellut tälle illalle lakkaavani kynnet, mutta pää lyö ihan tyhjää koristeluideoista. Ja kyllä väristäkin. Ehkä pyydän Rakkauvelta ideaa kynsiin ;D Hyvää viikonloppua kaikille!

Mitä siulla on kynsillä tällä hetkellä?


2 kommenttia:

  1. Ihanat nuo Tiffany kynnet, tykkään simppelin mustista koristeluista :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!