9. helmikuuta 2018

Ensimmäinen askel

No niin, nyt sitä päästään kynsirintamallakin astumaan tälle vuodelle. Jei! Hyvä mie :D
Esittelyyn pääsevät vuoden ihan ensimmäiset kynnet, ja lakka joka kynsillä kimaltelee on joulupukin tuoma. Mutta ennen kuin läväytän kuvat eetteriin, miun täytyy pahoitella kuvien laatua. Joulupukki ei sitten tuonut miulle uutta kameraa, jonka seurauksena mennään vielä rikkinäisellä, vanhalla kameralla. Ja ehkä kynsillä oleva lakkakin oli liian upea kameralle :)

Tämä upeus on piCture pOlishin lakka Jewels. Ihan mahdottoman upea lakka! Tämä marjapuuroon vivahtava pinkki on koostumukseltaan jelly, mutta peittää jo kahdella kerroksella. Mie tosin otin varman päälle ja lakkasin kolme kerrosta. Lakasta löytyy hieman violettia vivahdetta, tämä johtunee hopeisesta ja sinisestä holohitulasta mitä lakan seassa on.

Toiseksi lakaksi valikoitui musta lakka, piCture pOlishin lakka Darcy. Koristeiksi valikoitui kukkaiset siirtokuvat, nämä on miun ehdottomat lemppari siirtikset, toimivat aina! Ja loppusilauksen antaa OPIn I Snow You Love Me lakasta poimitut "glitterit". Tykkäsin kyllä näistä lakkauksista ja nyt kun katselen näitä kuvia, miulla tuli halu lakata kynnet uudelleen tällä lakalla :)

Miullahan napsahti toissa päivänä yhdestä kynnestä kulma ihan nysäksi, hittolainen! Piti sitten kaikki kynnet viilata tooosi lyhkäsiksi. Nyt on opettelua taas toimia näin lyhkäsillä töpökynsillä ja lakkausinto ei ainakaan noussut tämän johdosta. Se voi olla, ettei tänne blogiin tule ihan heti uusia kuvia teille nähtäksi. Onneksi miulla on tammikuulta parit kynnet jonossa. Mutta hitto, että kismittää!


Miltäs lakkaukset näyttää?
(Huonoista kuvista huolimatta...)
Löytyykö siulta tämä ihanuus?

10 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä tosi ihana lakka, se on pariin otteeseen ollut jo mun kynsillä. :D Ja mulla on myös ihan nysät kynnet tällä hetkellä ja potuttaa vietävästi! :/

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihanat! <3 Ja ai vitsit, mä olen ihan unohtanut ISYLM:in olemassaolon, pitääpä napata se taas johonkin lakkaukseen :D

  Tsemppiä kynsien kasvatteluun <3 Onneksi nysätkin on lakattuina oikein nätit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena Sofia ^.^
   Miusta taas tuntuu, että työnnän ISYLM:iä joka lakkaukseen :D

   Poista
 3. Pinkki ja musta toimii aina. Kauniit lakat ja kauniit koristelut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marppa ^.^
   Pinkki ja musta kyllä toimii a i n a! Nytkin lakkasin ystävänpäiväksi pinkkiä ja mustaa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!