12. helmikuuta 2018

Pikalakkausta

Silloin tällöin mie lakkaan kynteni Rakkauven luona, ja sinnehän mie en jaksa raahata koko kynsiarsenaalia mukana, vaan miun pitää valmiiksi suunnitella jotkin helpot lakkaukset. Tämä muuten tuottaa miulle hirveesti harmaita hiuksia, suunnitella etukäteen lakkaukset ja miettiä miten pääsisin mahdollisimman vähällä kynsisälällä jota raahata mukana. Ja tämä on muuten yksi syy siihen, miksi miulla ei ole ollut pitkään aikaan esim. leimattuja kynsiä. En vaan jaksa raahata mukana kaikkia leimaustarvikkeita.

Joten tässä teille nähtäväksi yhdet pikalakkaukset tammikuulta, pakkasin mukaan vain kolme lakkaa ja siirtokuvat. Huomasin nyt, etten mie ole edes säästänyt kuin yhden kuvan näistä kynsistä :D

No niin, siinä ne nyt komeilee. Aika mitäänsanomattomat lakkaukset :D Kaivoin esiin pitkästä aikaa China Glazen lakat ja sieltä valikoitui lakka Life is Rosy. Oli taas hieman hakusessa saada siistiä jälkeä Chinan sudilla. Mutta muuten lakka toimi moitteettomasti. Nimettömän kynsiin valitsin ZOYAn lakan Cosmo. Tää lakka on näkynyt miulla kynsissä vain tällaisissa aksenttikynsissä, en jaksa poistaa glitterlakkaa joka kynnestä :D
Valkoiset kukkakset on vanhoja siirtokuvia, onneksi vielä pelittävät hyvin vaikka ovatkin jo aika vanhoja. Kukkien keskelle nappailin OPIn lakasta I Snow You Love Me "glitterit". Piti jälleen saada bling!bling!iä kynsille :)

Miun pitää vielä tähän loppuun hieman valittaa lisää :P Miua niin tympäsee lakkailla Rakkauven luona, koska a i n a miulla menee jokin lakkauksessa pieleen tai ei muuten vain toimi ja silloinhan miulla ei ole mukana mitään mitä just siinä hetkessä tarvitsis! Voi jehna, että tämä aina kiukututtaa! No niin, helpotti kovasti kun sain valittaa, kiitos.

Miltäs tämä "vanha" lakka näyttää?

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!