13. huhtikuuta 2018

Mattakukkaa

Heipähei kaikille! Mie sain panostettua kynsien laittoon pitkästä aikaa. Kaivoin nimittäin leimasinvermeet esille ja sain leimattua kynnet! Ja vieläpä ihan tuplaleimauksilla! Iso musta rasti seinään, jei! Vaikka eihän nämä menneet (taaskaan) ihan suunnitelmien mukaan, mutta olen tyytyväinen lopputulokseen.


Ensimmäiseksi mie valitsin pohjalakaksi China Glazen lakan Cherish. Voi että mie tykkään vieläkin näistä Romantique kokoelman lakoista ^.^ Vaikka onhan näissä hieman haastetta lakattessa, mutta pieni haaste aina silloin tällöin piristää ;)
Tällä kertaa Cherish vaati kolme kerrosta tasaiseen lopputulokseen, mutta muistelisin päässeeni joskus kahdellakin kerroksella.

Päälle leimasin alkuun Romantique kokoelman kahdella muulla (en muista millä) lakalla, ja ne ei näkynyt kynsillä yhtään, niin piti ottaa plan B käyttöön ja kaivaa uudet Konadin musta ja valkoinen leimauslakka esiin. Johan alkoi toimimaan! Mie tykkään tästä Konadin uudesta mustasta leimauslakasta paaaljon enemmän kuin vanhasta, joka vaan sotki kynsinauhat ja oli pirun vaikea siistittävä. Tämä on helpompi tapaus.

Leimat löytyivät ÜberChic laatasta 1-02. Piti valita suht varmasti toimiva laatta näin pitkän ajan leimaustauon päätteeksi. Hyvin toimi. Alle leimasin ensin valkoisella kukkaset ja päälle mustalla, hyvin tarkkaan kun kuvia katsoo, niin voi nähdä molemmat värit :D

Kukkien keskelle mie vielä töpöttelin hieman blingblingiä antamaan China Glazen Luxe and Lush lakkaa. Kun sain kynnet valmiiksi, sain idean vielä matata kynnet. Ja mattasinkin. Mutta miulla oli käytössä tosi vanha Gina Tricotin mattalakka, joka ei sit enää toiminutkaan niin hyvin kuin ennen. Jonkin verran se kyllä mattasi kynsiä, mutta kierrätykseenhän se lakka lähti. Onneksi se toimi sen verran, että se sai Luxe and Lushin näkymään kynsillä paremmin.
Nyt hommasin uuden mattalakan Essenceltä, pitää kokeilla kuinka hyvin se toimii.

Miusta tuntuu, että nämä kynnet herätti miussa uuden kipinän leimata kynsiä. Ja nyt mie halluisinki tilata lisää ÜberChicin laattoja. Ostin pääsiäiseksi Essencen kaksi leimauslaattaa ja miusta tuntuu, että ne toimii vain silloin kuin ne itse haluaa. Nämä ÜberChicin laatat on taas toiminut jokaisella leimauskerralla vallan mainiosti. Onko teillä näitä laattoja? Mistä te tilaatte näitä? Tai siis saako näitä muualta kuin ÜberChicin omilta nettisivuilta tilattua?

Miltäs leimailut näyttävät?
Oikein rentouttavaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!