10. huhtikuuta 2018

Purkkaa kynsillä

Nyt on kuulkaas esittelyvuorossa oikein kunnon purkkakynnet :D Miulle tuli yksi ilta fiilis, että pakko saada vaaleanpunaista kynsille ja ZADAA! Sitä laitettiinkin sitten oikein kunnolla.

Alkuun käteeni liimautui OPIn vaaleanpunainen (vanha) lakka Pink Friday. Tässä lakassa alkaa jo ikä hieman vaikuttaa, sai laittaa aika monta tippaa ohentajaa, että lakka oli tarpeeksi notkeaa lakattavaksi. Mutta onneksi väri ei ole muuttunut miksikään, vaan on edelleen kunnon purkkapinkin värinen :D

Pinkin perjantain seuraksi valikoitui toinenkin OPIn lakka, Princesses Rule!, jota löytyy nimettömän kynneltä siirtokuvan alta :D Eli ei edes näy näissä kuvissa. Mutta tulipahan sekin kumminki mainittua :DD

Ja pitihän se vielä kolmaskin OPIn vaaleanpunainen lakka kaivaa esille. Keskisormen kynsiin pääsi Pink Fridayn päälle pari kerrosta I Lily Love You lakkaa. Loppusilauksena lisäsin hopeiset niitit.

Vaikka näistä tuli ehkä liianki purkat niin mie kyllä viihdyin näissä lakkauksissa useamman päivän. Ehkä se toi musta väri siirtokuvassa hieman laimensi purkkaa ja näitä pystyi katselemaan useamman päivän. Oli miten oli, tykkäsin.

Nyt pitäisi jälleen alkaa miettiin helppoja ja suht vähällä kynsikrääsällä toteutettuja lakkauksia viikonlopulle, kun menen taas Rakkauvven luokse, HUOH! Oisko mitään ideoita miulle? ;)

Miltäs näin "tyttömäiset" lakkaukset näyttää?
Oikein aurinkoista loppuviikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Aika tyttömäiset on, ehkä mulle vähän liikaa :D mutta pinkkiä tekee aina välillä mieli..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Charming Nails ^.^
   Nää oli kyllä tyttömäiset :D Ja välillä se tekee kyllä pinkkiä mieli ;D

   Poista
 2. Nätit! Kyllä sulle vaan sopii pinkkilakka, ennen sitä näki sulla useamminki mut nykyään harvemmin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi ^.^
   Se on kyllä jäänyt nyt vähemmälle toi pinkin lakan käyttö o.O Ehkä mie kunnostaudun kesällä viimeistään käyttämään pinkkiä enemmänkin kynsillä ;)

   Poista
 3. Oikein söpöt!
  Picturepolishin haasteessa oli liukuvärjäys, osallistu sinäkin? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milba ^.^
   Liukuvärjäys olis kyllä mukava tehdä pitkästä aikaa! Miulla vaan pitää näköjään hippasta kauppaan ensin ostaan meikkisieniä o.O
   Mutta älyttömästi kiitoksia ehdotuksesta!

   Poista

Kiitos kommentistasi!