11. marraskuuta 2013

Tee - Se - Itse!

Tänään ajattelin esitellä teille omia ja lainattuja NiksiPirkkoja :D Luvassa ei kuitenkaan ole mitään "Franken" -lakkojen tekoa vaan säilytys ym. ratkaisuja.

Kun miua reilut 1,5 vuotta sitten puri tämä kynsikärpänen ja aloin hamstraamaan enemmänkin lakkoja niin ostin ekan pakkini Kärkkäiseltä. Se on pienempi vaaleanpunainen pakki joka on tarkoitettu oikeasti hesvosharjoille :D Ainakin siellä sisällä oli ostaessa hevosharjoja :D

Se pakki kävi aika nopeasti liian pieneksi joten hommasin toisen, hieman isomman pakin. Tämän ostin muistaakseni Tokmannilta.


Ja tietenkin tämä piti duunata vaaleanpunaiseksi :D Tämäkin on käynyt jo liian pieneksi, yritän tässä miettiä sopivaa säilytysratkaisua pieneen yksiööni. Ideoita saa siis laittaa tulemaan!
Näitä työkalupakkeja on näkynyt aika paljon säilytysratkaisuina kynsilakoille.

Toinen Tee - Se - Itse -ratkaisuni on leimauslaattojen säilytys. Tämä ratkaisu oli miulla käytössä aina lokakuuhun asti ennen kuin sain ystävältäni Heidiltä synttärilahjaksi oikean kansion leimauslaatoille :)


Sain tällaisen Hello Kitty -rasian pari vuotta sitten joululahjaksi ja siellä oli muistaakseni jotain pieniä karkkeja sisällä. Heti silloin sain idean, että tää sopisi leimauslaatoille säilytysrasiaksi. Ja sopii hyvin kynsilakkapakkiin :D Nykyään tässä rasiassa pidän vain A -sarjan laattoja koska ne ovat sen verran isoja, että eivät mahdu siihen oikeaan kansioon.


Olen jostain syystä hamstrannut fimoja itselleni melkoisen määrän vaikka en hirveästi näitä ole edes käyttänyt lakkauksissa :D Mutta näiden säilyttämiseen olen keksinyt loistavan idean! Nimittäin silikonisten korvatulppien säilytysrasiat! :D
Itse käytän lähes joka yö korvatulppia ja kun miulla ei pysy ns. normaalit tulpat niin joudun käyttämään lapsille tarkoitettuja silikonisia korvatulppia. Ja ne on tällaisessa rasiassa ostettaessa :) Sopii loistavasti fimopötköjen säilytykseen!


Ja sitten vuorossa on legendaarinen käyntikorttikansio :D Näitä on näkynyt aika monessa blogissa kynsitarrojen ja water decalsien säilytysratkaisuna. Ja on muuten loistava keksintö! Ei varmaan tarvitse sanoa enempää ;D


Jokaisella kynsiin hurahtaneilla on aika varmasti käytössä oma "inspis-kirjanen" :) Omani on duunattu osoite-kirja, joka toimii samalla periaatteella. Jos esim. törmään jossain blogissa sanaan jota en tiedä mitä tarkoittaa (esim. HTF) niin kirjoitan sen H-kohtaan ja etsin mitä se tarkoittaa. Olipa vaikeasti selitetty :D Lisäksi tästä kirjasta löytyy "Syntilista", lista lakoista jotka haluan, eri lakkojen kokoelmia ja paljon muuta höpinää :) Ja tietenkin sen välistä löytyy kilo irtopapereita jotka aina leviää kun aukaisen kirjan :D

Lisäksi miulla on käytössä toinenkin kynsikirjanen. Kerään siihen mm. mainoksista erilaisia ja -värisiä kuoseja ja muita kuvia joita voi tehdä kynsiin. Leikkaan ideat mainoksista ja liimaan ne kirjaan. Olen jakanut kirjan osiin, mm. eläinkuosit ja kukkaset. Kuvaa en näemmä ole ottanut :)


Uusin "niksini" on oma kynsikirja :) Tilasin netistä valokuvakirjan johon keräsin kaikki kynnet jotka olen tehnyt vuonna 2012. Tätä on kiva katsella ja naureskella :D Varsinkin ensimmäiset lakkailuni saa makeat naurut! :D Ajattelin, että tilaan joka vuodelta samanlaisen kirjan, kohta saan tehdä ja tilata vuoden 2013 kirjan :)

Mitäs mieltä olette näistä Niksi-Pirkoista? Onko teillä omia/uusia Niksi-Pirkkoja? :) 

10 kommenttia:

  1. Ihania niksejä ja ratkaisuja =)

    VastaaPoista
  2. Hauska postaus! Ihana toi hello kitty -rasia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lunalii :)
      Toi rasia on kyllä kuin tehty laatoille :D

      Poista
  3. Kivoja vinkkejä. :) Tuollaisen Hello Kitty kotelon aion ehdottomasti hommata itselleni myös, niin sopivan värinenkin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miracle :)
      Toi on kyllä ihana :) En vain tiedä saako sellaisia enää mistään ku se on jo pari vuotta vanha :/

      Poista
  4. Hauska nähdä miten muut säilyttävät, ite menee tylsällä ikearatkaisulla: Helmerissä lakat ja sen päällä olevassa pienessä puisessa lipastossa koristelutarvikkeet. Toi Hello Kittyn-mallinen kotelo ois kyllä ideaali matkoille, jos kuljettaa laattoja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie kans olen miettinyt sen Helmerin hankkimista, mutta miulla tökkii siinä se, että kun niissä laatikoissa ei ole niitä stoppareita niin miulla ne kyllä rösähtelisi koko ajan alas :D

      Toi kotelo on kyllä kätevä matkoilla :)

      Poista
  5. Vähänkö hieno idea tuo Kynsistudio 2012 kirja! Niin ku kaikki muutki ideat :o)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!