28. tammikuuta 2014

Pohjois-Pohjanmaan kynsimiitti 3

Järjestimme jälleen tänne pohjoiseenkin päin kynsiharrastajien miitin. Ajankohta oli lauantaina 25.1.2014. Tämä oli jo kolmas kerta kun tapasimme ja toivottavasti tulee vielä monta monta miittiä lisää! :) Ensimmäiseen miittiin pääset kurkkaamaan tästä ja toiseen miittiin tästä.

Aloimme miettimään miitin järjestämistä ystäväni Heidin kanssa jo viime vuoden lopulla. Melkoisen nopealla aikataululla tämä sitten järjestyikin :) Ajattelimme tällä kertaa varata jostain ravintolasta meille kabinetin käyttöön jotta säästymme jokainen emmännöinniltä :D Ravintolaksi valikoitui Oskarin Kellari. En ollut ennen käynyt Oskarin Kellarissa syömässä vaikkakin nyt jälkeen päin mie olen kuulemma sittenkin käynyt o_O No ei aina voi muistaa ;D

Kun kaikki olivat saapuneet paikalle pidimme lyhyen esittelykierroksen. Paljon oli vanhoja miittiläisiä mukana mutta myös muutama uusi liittyi meidän värikkääseen joukkoon. On se vaan niin mukavaa tutustua uusiin kynsihörhöihin :) Ja tietenkin vaihtaa kuulumisia vanhojen kanssa :) Esittelykierroksen jälkeen aloitimme ruokailun. Osa tilasi listalta ja mie otin lounasbuffetin.


Lounasbuffettiin kuului salaattipöytä, kanttarellikeittoa, uunilohta, mascarpone-pinaattikastiketta, ruskakääryleitä, pihlajanmarjakastiketta, leipäjuustolla ja savuporolla täytettyjä kukonpojanfileerullia sekä jälkiruuaksi kahvi/tee ja marjarahka. Oli pakko ottaa kuva miun ja Heidin annoksista, ei ihan heti uskoisi, että annokset on koottu samasta buffetista :D Mutta oli kyllä aivan sairaan hyvää! Voin kertoa ;D

Meillä oli ollut alkuun puhetta, että emme hommaa tähän miittiin sponsoreita, mutta ihanainen Teanna oli sitten kumminkin päättänyt kysyä muutamasta paikasta sponsseja kilpailuihin ja arvontoihin :)


ADENINA lahjoitti arvontoihin 4 settiä siirtokuvia, Depend Rough Sparkle lakan ja alennuskoodilla varustetut käyntikortit.
CESARSSHOP lahjoitti arvontoihin kolme leimauslaattaa ja 3 kpl Nail Art kynää. Lisäksi kaikille osallistujille "matka"leimaussetit. Kerron tästä lisää alempana :)
MIMAX lahjoitti kaikille Neon Mix-glitter paketit.

Ohjelmassa meillä oli pari arvontaa, miun värkkäämä tietovisa, "Miitin kauneimmat kynnet" -kilpailu ja tietenkin kirppistelyä.
Ruokailun jälkeen vedin miittiläisille kynsitietovisan ja voittaja saatiin sitten parin bonus-kysymyksen avulla selville :)
Kiperän tietovisan jälkeen aloimme esittelemään miittikynsiämme. Teemana tällä kertaa oli "Punaiset kynnet". Ei ihan ollut miun lemppari väri ;D Homma meni niin, että jokainen miittiläinen vuorollaan kiersi pöydän esittelemällä kynnet ja samalla kertoen mistä idea oli tullut ja miten se oli toteutunut ym.



Rakensimme Teannan kanssa kuvausstudion kabinetin parhaimman lampun alle ja kyynärpää-taktiikalla kuvasimme jokaisen kynnet kilpaa ;D No ei nyt sentään, sovussa kuvasimme kynsiä ja höpöttelimme :)
Eli siis kuvaajissa ei ollut mitään vikaa eikä kuvausstudiossa vaan meidän kameroissa ;D



Miitin kauneimmat kynnet voittajaksi äänestettiin Erya. Eryan kynsissä aiheena oli sirkus. Upeat kynnet! Onnea vielä! :)


Tässä vielä miun miittikynnet. Aluksi miulla ei ollut mitään ideaa. Sitten kun postissa saapui ihanainen lakka, Nubar Prize, alkoi mieleen tulla pari ideaa. Ensin ajattelin leimata tämän lakan päälle jotain kiekurakuvioita, mutta sitten ajattelin, että eihän ne leimat kumminkaan onnistu niin sitten sain ajatuksen puolikuulakkauksesta :) Ja näillä mentiin, tykkäsin kyllä näistä kynsistä ja nämä ovat jopa vieläkin miulla :D Jos illalla sitten raskis poistaa nämä :D

Kauneimmat kynnet kilpailun jälkeen arvoimme pari palkintoa ja kun miullahan ei ole ikinä missään arvonnassa tuuria niin tälläkin kertaa jäin ilman palkintoa ;D No, leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä :D

Huomasimme miitin kuluessa, että aika rientää ihan liian nopeaa taas ja pystytimme kirppiksen ja jaoimme kaikille mukana olleille pienet miittipussukat.


Miittipussukasta paljastui siis Konadin leimaussetti, ristimme tämän matkasetiksi :D Settiin kuuluu pieni leimaulaatta, pieni stampperi jonka sisällä on vielä valkoinen leimauslakka sekä pieni scrapperi (metallinen). Lisäksi tuossa stampperissa on muovinen scrappa. Pussukassa oli myös Neon Glitter -mix setti, neon värisiä glittereitä ja tikkuglittereitä. Tulis jo kesä niin pääsis näitä testaamaan! :P Ja sokerina pohjalle vielä alennuskoodi Adeninalle. Kyllä nyt kelepaa :)

Vas: China Glaze Fast Track ja Golden Spurs
Tässä miun kirppislöydöt. Voi sitä tohinan määrää ja ääntä kun kaikki juoksi ympäriämpäri pitkin kabinettia lakkalöytöjen perässä :D Onneksi mie maltoin mieleni ja tyydyin vain näihin kahteen lakkaan.

Ja koska teemana oli Punaiset Kynnet niin totta kai se piti räpsiä yhteiskuvia sydämen muodossa :) Oli melkoinen taiteilu, että saatiin muoto kohdilleen :D

Kyllä meni aika taas niin nopeaa että! Olimme varannut kabinetin 2,5 tunniksi ja kyllä siellä olisi voinut olla vielä toiset pari tuntia. Osa lähti tämän jälkeen omille teille ja osa meistä jatkoi matkaa "jatkoille" Amarilloon. Ja oli kyllä hubaa! Alettiin jo suunnittelemaan seuraavaa miittiä ;) Kiitos vielä kaikille aivan mahtavasta päivästä ja illasta! Lisää miitistä voit lukea blogeista:

40 kynttä / Dimavarien, Teannan oma paikka / Teanna
Simply / Smettis, Yhtenä iltana / Jenny
(ruokablogi) Keittiörakkautta / Erya

*****

Ja sitten tähän loppuun vielä pikkuinen Ylltys Arvonta teille ihaiset lukijat :) Koska meillä jäi muutama miittipussi ylimääräiseksi ajattelimme arpoa ne muutamassa blogissa lukijoille :) Ja se palkinto sitten, no tässä se tulee:


ARVONTA PÄÄTTYNYT!
Arvontaan saa osallistua kaikki kunhan kommentista löytyy nimi/nimimerkki
 ja toimiva sähköpostiosoite. 
Ja palkinnon postitan vain Suomeen. Kilpailuaika on 28.1. - 4.2.2014.
Voittajan arvon random.org avulla.
Voit toki osallistua arvontaan myös sähköpostia laittamalla,
pinkkipantteri82@gmail.com

ONNEA ARVONTAAN KAIKILLE!

52 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä ehtinyt sitä testaamaan, mutta mitä olen kuullut muilta miittiläisiltä niin toimii! :)
      Ja on varmasti aika kätevä matkoilla :)

      Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se vaan aina niin mukava päästä rupatteleen kynsihörhöjen kanssa :D

      Poista
  4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa meillä olikin :) Aika vaan loppui kesken :/

      Poista
  5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mahetsu päivä meillä, harmi kun sie et päässyt mukaan miitteileen :/ Ens kerralla sitten tuut kyllä mukaan! :P

      Poista
  6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mukava miitti :) Paikka oli onnistunut, ruoka oli hyvää ja seura parasta :) Ainut vaan, että aika kului aivan liian nopeaa :/

      Poista
  7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. Kyllä hoiditte ensiluokkaisesti tuon kuvaamisen, noi kynsikuvathan ovat varsin onnistuneita, ja olihan meillä kiva iltapäivä :o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ammattilaiset oli asialla ;DD
      Ja oli kyllä aivan mahtava päivä! Toivottavasti saatais onnistumaan kesän miittisuunnitelmat ;)

      Poista
  9. Toi Nubarin Prize on kyllä vaa nii upea ja toi sun koristelu sen kans. <3 Iha hyviähä kuvia te saitte tos kuvausstudiossa. :D Kiva katella näi jälkeenpäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dimavarien :)
      Toi on kyllä ihana lakka, en malta odottaa kesää ja sen kauneutta auringossa <3
      Mie tänään luin just ekan ja tokan miitin postaukset, onhan meillä kyllä ollut hubaa :D

      Poista
  10. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika kuluu kyllä aivan liian nopeaa miiteissä :D Kesäksi meillä oli vkonlopun mittaista miittiä hieman suunnitteilla ;D

      Poista
  11. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kun et päässyt tulemaan :/
      Ens kerralla sitten tuut! ^_^

      Poista
  12. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  13. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä kyllä oli onnistunut päivä :) Ja ruoka kyllä yllätti miut positiivisesti :P
      Kynnet oli kyllä kaikilla onnistuneet, vaikka aika moni taas sanoi, että toteutus ei kohdannut mielessä olevaa ideaa :)

      Poista
  14. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siulla pitää alkaa järjestämään sinne teille päin kynsimiitti ;) Se vaan on niin huisin hauskaa tavata muitakin kynsiin hurahtaneita :)

      Poista
  15. Teillä on vaikuttanut olevan mahtava miitti. =) Vähän matti myöhäsenä olen liikenteessä mut tääll ollaan oulusta ja ois kiva päästä näkemään joskus muitakin kynsihörhöjä. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli kyllä mahtava päivä :) Siun täytyy osallistua sitten seuraavaan miittiin ;)
      Oletkos muuten liittynyt facebookissa "Pohjois-Pohjanmaan kynsiharrastajat" -ryhmään?
      ( https://www.facebook.com/groups/305763336177466/ ) Siellä me yleensä aletaan järjestämään näitä miittejä :)

      Haluatkos osallistua tähän arvontaan? Jos halluut ni laitatko miulle vielä siun sähköpostiosoitteen? :)

      Poista
    2. Multa on mennyt tuo facebook ryhmä ihan ohi. :)
      En ole osallistumassa arvontaan.

      Poista
    3. Käyhän liittymässä sinne :)

      Poista
  16. Ooh, olet kyllä onnistunut kuvaamaan mun kynnet hyvin. Nehän näytti ihan niin ku oikean harrastajan kynsiltä Kiitos siitä ;)

    -Meeri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli helpot kuvata ;) Ja sie olet oikea harrastaja! :D
      Ja on noi siun kynnet on kyllä kauniit ^_^

      Poista
  17. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kiva nähdä mitä kaikkea porukka onnistuu loihtimaan punaisella lakalla :)
      Ja oli kyllä kaikilla onnistuneet lakkaukset :)

      Poista
  18. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  19. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  20. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  21. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD Meillä on ollut joka miitissä eri teema :D Se on hauska nähdä mitä kaikkee miittiläiset keksiikin kynsiin saman teeman pohjalta :)
      Kyllä nyt otat ittiäs niskasta kiinni ja osallistut paikkakuntasi miittiin, se on ihan huippua tutustua uusiin kynsihörhöihin! :P Ja mie uskon, että meitä ei tarvi pelätä ;D Jäät vielä koukkuun miitteihin :DD

      Poista
  22. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie uskon, että toi matkasetti on aika kätevä matkoilla :) Ja toiset miittiläiset jotka on jo ehtinyt kokeilla sitä niin sanovat, että se todellakin toimii :)

      Poista
  23. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  24. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  25. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  26. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  27. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!