10. helmikuuta 2014

Jotain ostettua, jotain saatua...

Jokohan mie uskaltaisin paljastaa näin julkisesti kuinka penkin alle meni miun tukilakko tammikuussa :D
Ystäväni Heidi oli siis koko (tai siis "koko") tammikuun "Älä osta mitään" -lakossa ja määräsi miut siinä samalla "Tukilakkoon" eli miekään en olisi saanut ostaa mitään. No eihän se nyt miulta sellainen onnistu ;D Mutta siis periaatteessahan mie hoidin hommani melkoisen hyvin kun en kertonut kaikkia ostoksia Heidille, vai? ;D Mutta nyt mie uskallan paljastaa kaikki...


Ginasta tosiaan tarttui pari settiä 3 lakkaa/9,95,- tarjouksella. Kolme glitteriä; Pink Party, oli vaan niin söpsön värinen, Sparkling Aqua, en omista entuudestaan sinistä glitteriä ja Berry Glitter, olen miettynyt kauan aikaa hankkivani OPIn Polka.comin ja nyt päätin ostaa tämän lähes dupen sille. Luulen ettei miulla tule tätä paljoakaan käytettyä mutta joku tässä on mikä miua viehättää... Lisäksi toinen setti sisältää lakat Black, miun musta lakka vetelee viimeisiään, Salt & Pepper, oli vaan pakko ostaa kun sattui silmään ja White, niin siis tätä valintaahan miun ei tarvitse edes selitellä :D Tämä on tällä hetkellä se "THE VALKOINEN".


Nämä ihanaiset aarteet mie bongasin fb:n Kynsikoristekirppikseltä. Siis eihän näitä nyt voinut ohittaa millään syyllä! (Että mie olen hyvä keksimään selityksiä ;D)
Prize kuuluu Nubarin kokoelmaan nimeltä Prism collection. Kyseessä on punertavan pinkki hololakka. Tällä lakalla tein kynnet tammikuun Miitti 3:seen. Ihana lakka!
Excuse Moi! on puolestaan OPIn kokoelmasta "Muppets Collection" (2011). Tämä on väriltään lämpimän punertavan pinkki glitterlakka. Seassa on pienen pientä hopeista ja pinkkiä glitteriä sekä kaikkia sateenkaaren värejä isommassa glittermuodossa. Tätä en ole vielä saanut kynsille asti mutta tikulla näyttää ihan mahdottoman ihanalta <3


Nämä lakat bongasin myös fb:stä, Merkkilakkakirppikseltä. Nämä molemmat on China Glazen "Tronica" kokoelmasta. Eihän näitäkään siis voinut jättää kotiuttamatta ;)
Electra Magenta on väriltään "marjapuuro" :D Ja siis hololakka. En vielä ole saanut tätäkään kynsille asti mutta tikulla ainakin näyttää ihan syötävän ihanalta :P
Laser Lime on scattered hololakka ja väriltään kaunis vaaleanvihreä. Kynsille en ole tätä vielä kokeillut kun ajattelin tämän olevan kevät-lakka, tulisi siis nopeaa nyt kevät :)

Ja sitten niitä saatuja kynsilakkoja. Voitin joku tovi sitten Eekun elämää -blogin 300-lukijan arvonnan! :)
En voinut uskoa silmiäni kun sain Eekulta viestin, että arpaonni oli suosinut miua! Se ei nimittäin ikinä suosi miua :D


En ehtinyt ottaa koko paketista kuvaa koska olin niin innoissani saadessani paketin auki :D Paketti oli ihan mahdottoman iso ja tuntui, ettei lahjat lopu sieltä koskaan! :D Mukana oli kumminkin kolme lakkaa, kynsiviila, samettijauhetta, kynsitarroja ja siirtokuvia näin muutaman esimerkin mainitakseni :) Kuvassa näkyy koko paketti. KIITOS SIULLE EEKKU! Lisäksi paketista löytyi vielä pieni ystävänpäivälahja <3


Ystävänpäiväpaketista löytyi ihuna kortti, siirtokuvia, Golden Rose kynsilakka, pieni purkki tikkuhilettä ja niin söpöt korvikset! Aivan ihanat! <3 Kiitos vielä Eekku tästäkin :)

Saapas nähdä miten tällä viikolla ehtii taas lakkailla kynsiä ja bloggailla, meinaa olla joka päivälle jotain menoja. Ja viikonloppunahan olisi vielä ystävänpäiväkin! Ja kynnetkin pitäisi saada täyteen sydämiä :D Mutta yritän ehtiä istahtaa koneelle joku päivä... Nyt taas takki niskaan ja menoksi!

♡ Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! 

6 kommenttia:

  1. No joo-o, oot sitten "vähän" shoppaillut :oD Noi Tronicat kyllä kiinnostas muakin ja eikös niitä ole kehuttu , et leimaavatkin hyvin?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paino sanalla VÄHÄN ;D
      Niin niistä on vissiin kylillä puhuttu, en oo ite vielä kerennyt kokeileen. Jätän sen kokeilun siulle seuraavaan kynsistudioon ;)

      Poista
  2. Kivoja ostoksia ja mahtava että iloitsit tuosta palkinnosta.Kiva kuulla että myös ystävänpäivälahja oli mieluinen ja korviksethan on omaa tuotantoa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin iloitsin! :) Olin niin innoissani kirjoittaessa tätä, että ihan unohtu mainita, että ne on siun omaa tuotantoa :) Mutta kiitos vielä! :)

      Poista
  3. Muutaman lakan vaan olet ostanut :D Miksi meidän ginassa ei voi olla tuota valkoista tai tuota musta valko glitteriä..... Mä oon niin kade ! Ihania lakkoja kyllä kaikki :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, muutaman vaan :DD
      Mie olin ihan hämmästyksissä kun löysin noi meidän Ginasta. Sit kun sain kokeiltua kynsille tuota valkoista ja todennut sen huippulakaksi niin eihän niitä enää ollut myynnissä kun menin hakemaan varastoon paria putelia lisää.

      Poista

Kiitos kommentistasi!