5. huhtikuuta 2014

Blogi lauantai

Olin eilen viettämässä tystyjen iltaa parin ihanaisen ystäväni kanssa ja tänään saan sitten, luonnollisesti, rötväillä ja mässäillä koko päivän hyvällä omallatunnolla :D Niimpä aamuni on alkanut selailemalla blogeja joita en ole pariin päivään ehtinyt lueskella.
Ja kun tämän päiväisistä kynsistä ei (taaskaan) ole mitään kerrottavaa, kerron teille muutamasta seuraamastani blogista ja niiden uusimmista postauksista.

Ensimmäiseksi aukaisin Kädet tärisee -blogin, luin postauksen ja naamani kääntyi ihmetykseen, että mikä näissä nyt on vialla?? Kurkatkaapa vaikka itse! "Kädet tärisee ~ *Piip!*" Miusta nämä oli hienot kynnet enkä huomaa kuvassa mitään kuplia! Näistä kynsistä sain taas inspiraation kokeilla leimadecalsien tekoa ja käyttöä :)


Seuraavaksi tsekkasin Saran blogin CupCakez. Ja voi miten ihana kuva postauksen lopusta löytyikään! Tämä postaus sai hymyn kasvoilleni :) "CupCakez ~ Loppuneita tuotteita"
Tästäpä muuten sain idean! Pitäisiköhän tuo lämmittää sauna ja tehdä kasvo- ja hiusnaamiot ja hemmotella muutenkin itseäni :)

Seuraavaksi listallani oli Mellan blogi Like it. Love it! Vaikka itse en ole kovinkaan paljoa kissa-ihmisiä, niin tämän postauksen ensimmäinen paita sai jälleen hymyn korviin :) Hauska paita! :D "Like it. Love it! ~ Kissamaisia ostoksia"

Tässä välissä keitin itselleni kahvit ja kaivoin herkkulaatikostani valkosuklaamyslipatukan. Ja kerrankin miulla oli ajoitus kohdillaan! Nämä pari postausta nimittäin sisälsi niin ihania herkkuja että! Suosittelen siis jo tässä vaiheessa joko ottamaan jotain herkkua käden ulottuville tai luvassa voi olla visiitti kauppaan ;)

Ensin vuoroon tuli Kynsisirkus -blogi, herkkukakku ja kynnet! Siis katsokaa noita kynsiä! WAU! Upeat!
"Kynsisirkus ~ Hups!" Kaisa kyllä loihtii niin upeita kynsiä! ^_^
Tämän jälkeen silmieni eteen avautui Nails to photos -blogin herkkumuffinsit. Näitä on kyllä pakko kokeilla tehdä joku päivä, nams! "Nails to photos ~ Herrrrkulliset tuplasuklaamuffinssit"
Onneksi, siis ONNEKSI, miulla sattui olemaan kahvi ja patukka kädessä kun luin nämä postaukset! :D


Sitten vuorossa oli pari blogia joissa tuli vastaan ihania kynsiä ja himottavia lakkoja... Ensin luin Dimavarienin postauksen hänen voittamistaan lakoista blogissa 40 kynttä. Ensin katsoin kuvaa ja olin, että TÄH? Kuuluuko noi kaikki lakat palkintoon? o_O
Pari kertaa piti lukea postaus, että ymmärsin mitä siinä luki :DD "40 kynttä ~ 305. I glow in the dark"
Onpahan vaan hienot kynnet ja katsokaa miten mahtavasti näkyy pimeässä! :)

Ja sitten. Sitten niin. Tää on kyllä miulle paha paikka tää Fanin blogi... Aina siellä on jotain ihanaa mitä miunki pitää saada :P Tällä kertaa vuorossa oli esittely ihanista hololakoista ja kynsistä. "Fani's nails and life" (pari viimeisintä postausta). Miun on niin PAKKO saada kesäksi kyllä hololakkoja! Että kiitti Fani taas! ;DD

Ja viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä esiin putkahti Heidin kynnet blogissa Something Can Go Wrong ja siellä olevat upeat kynnet mitkä Heidin omasta mielestä ei muka ole niin onnistuneet kynnet. "Something Can Go Wrong ~ Ruskeahko liukuvärjäys". Sanonpahan vaan, että ONHAN NE onnistuneet kynnet! Mie ainaski tykkään" :P

Kynsillä OPI My Vampire is Buff ja China Glaze Fade Into Hue
No mitäs mie näistä omista kynsistä nyt sitten sanoisin? Viime viikolla postista putkahti OPIn My Vampire is Buff lakka jonka halusin kynsille. Mutta en halunnut pelkästään sitä lakkaa käyttää niin seuraksi valitsin China Glaze Fade Into Hue lakan. Ja siirtokuvat. Ja niitit. Juu, eipä näistä mitään muuta ole nyt kerrottavana :D Näillä mentiin pari päivää ja sitten ne sai poistua kynsiltä.

Mitäs teidän lauantaihin kuuluu? :)

19 kommenttia:

  1. Ihanat ja todella kauniit kynnet ! :)

    VastaaPoista
  2. Se kissapaita on kyl aika ihana! Siitä vois jopa etsiä inspiraatiota kynsitaiteeseen. :3 Kiitos maininnasta, hih! Mun lauantaihin kuuluu melko hyvää! Kissojen kanssa leikitty koko aamu ja päivä, joten voin jättää ne hyvillä mielin kotiin loppuillaksi nukkumaan ja lähteä ystäviä tapaamaan. Nämä viikonloput on parhaita kun tullaan kaupungista kotikylään ja näkee kaikkia taas ihania ihmisiä. :)
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siun pitää ehdottomasti ottaa siitä inspistä kynsiin! :) Ja sit siun pitää tehdä vielä ne "blogikynnet" jos muistat? ;)
      Kuulostaa mukavalle siunki viikonloppu :) Ihanaa kun jaksat panostaa siun kissoihin niin paljon! Kun on niitäkin ihmisiä jotka hommaa kissoja mut jättää ne sit lähes oman onnen nojaan :/

      Poista
  3. Kivat kynnet ja hauska postaus.Lisäksi olit kuolannu mun tekemiä korviksia =)

    VastaaPoista
  4. Mun lauantai oli tosi laiska, piti tehä kynnet, mutta laiskuus voitti. Hyvä lakkayhdistelmä sun kynsissä, tykkään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mirka :)
      Hyvä se on välillä vain laiskotella ;)

      Poista
  5. Mun lauantai menni pihalla palloilessa sekä pakatessa :D
    Ja hauska idea tehdä tämmöinen postaus :) Ja kiitos noista sanoista viimeisin blogin kohdalla ♥ Ja sun mielipiteet muiden blogien kohdalla oli täysin samat kuin mulla! :D Noi Kädet Tärisee -blogin kohdalla varsinkin ü Puhumattakaan Fanin hololakoista ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan ^_^
      Lauantaina oli kyllä ihana ilma, tosin ihan pirun kylmä tuuli, olla pihalla :) Ootko sie lähössä reissuun kun pakkasit? :)

      Poista
  6. Hihi :) Luetaan samoja blogeja ja olin kiinnittänyt kaikkiin samoihin asioihin huomiota. Upeita kynsiä, herkullisia muffinseja, vaatteita, loppuneita tuotteita ja vielä viimeisenä 40 kynttä blogissa, mä luulin kanssa, että se on voittanu ne kaikki lakat.. Näköjään mulla on joku lukihäiriö ja jouduin lukemaan sen tekstin pari kertaa, ennen kuin ymmärsin :DD <3

    Ja nää sun kynnet on myös ihanat jälleen!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihiii!! ^_^
      Meillä pitää näköjään molemmilla käydä silmälääkärissä :DD
      Ja kiitos siulle kehuista! :)

      Poista
  7. Miten multa on pääsy menemään sun blogi kokonaan ohi???? Kiitti facen :) nyt tilanne on korjattu :D
    Kertakaikkisen upeita kynsiä sulla!

    VastaaPoista
  8. Olipas ihana postaus! ^__^

    Teitkö itsellesi hemmotteluillan kasvonaamion muodossa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara ♥
      No enhän mie sitten saanutkaan lämmitettyä saunaa :DD Mut joo, olisin tehnyt kyllä itselleni kasvokuorinnan ja naamion :D

      Poista
  9. On tuo My Vampire Is Buff aika ihana, onneksi se itseltäkin löytyy :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!