23. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen KynsiStudio

Nyt olis palattu takaisin arkeen ihanan ja rentouttavan pääsiäisen jälkeen :) Ja vihdoin saan rustattua tämän postauksenkin, tarkoitus oli jo eilen tehdä tämä, mutta kun tuli räpsittyä kuvia enempi ja vähempi pääsiäisenä niin eilinen ilta meni sitten kuvia muokatessa ja sitten mie vielä hokasin, että jos laitan kaikki aikomani kuvat tänne niin me hukutaan niihin :D Joten piti tehdä pari kuvakollaasia.
Sain siis kutsun mennä viettämään pääsiäistä ystäväni Heidin ja hänen miehensä S:n luokse, ja otin ilomielin kutsun vastaan!


Heidi tuli hakemaan miut perjantaina iltapäivästä heidän luokse ja katsokaa kuinka ihanasti Heidi oli laittanut kotiinsa pääsiäistä :) Ihania keltaisia narsisseja löytyi lähes joka huoneesta, myös vierashuoneesta (lue miun huoneesta) yöpöydältä :) Ja heidän työhuoneessa vartioi kuvassa näkyvä myyrä jolle Heidi oli tehnyt pääsiäispuun :D Ihana!
Perjantai meni pihatöissä joten silloin me ei vielä päästy kynsiä laittamaan. Toki me suunniteltiin kynsiä ja kävimme kynsiblogeja läpi. Niin ja söimme hyvin. Söimme oikeestaan koko pääsiäisen niin hyvin ettei tarvitsisi syödä koko loppuviikkona enää mitään :D Katsokaa vaikka ;)


Pääsiäisen menuun kuului mm. lohipiirakkaa avokado-rucolasalaatin kera, savulohisalaattia, tortilloja, savulohileipiä ja yön yli uunissa muhinutta hirven sisäpaistia lohkopottujen ja uunijuuresten kera. Voin kertoa että oli hyvää! *Pyyhkii kuolaa suunpielistä*

Lauantaina teimme aamusta lisää pihahommia, leikkasimme kuusiaitaa ja en muuten tule ikinä laittamaan itelleni kuusiaitaa! Voi jehna mikä homma siinä on! No oli se ihan mukavaa... sain yhden rakonki aikaseksi peukkuun... Mutta illasta aloimme laittaan kynsiä ja mie tein edellisessä postauksessa olleet pääsiäiskynnet ja Heidi teki itsellensä ihanat pääsiäisnoita-kynnet :)

Heidin pääsiäiskynnet
Sunnuntaiaamu valkeni tosi kauniilla ilmalla. Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja oli muuten lämmin :) Painuimme heti aamusta jatkamaan pihahommia, mie leikkasin kuusiaidat loppuun ja haravoin pihaa, Heidi ja S teki halkoja. Oli kyllä mukavaa puuhailla pihahommia yhdessä :)
Iltapäivästä sitten laitoimme Heidin kanssa uudet kynnet. Mie tein "pikakynnet" ja ne jopa onnistuivat vaikka mie ajattelin, että kun alkaa muka nopsaa tekeen kynnet niin mikään ei tuu onnistumaan :)



Pohjalle tein perus ranskiksen jonka päälle sitten taiteilin eBay:sta tilatut tippi-siirtokuvat. Oli mukava positiivinen yllätys kuinka helppo oli käsitellä nuita water decalseja :) Ne oli valmiiksi muotoon leikatut, lähtivät hyvin irti taustapahvista, niitä pystyi liikuttamaan ja asettelemaan kynnen päällä ja oli vielä sopivan kokoisiakin :) Ainut miinus ehkä oli se, että arkista sai tehtyä vain yhdet kynnet. Mutta onneksi mie tilasin ison arkin näitä tippi-decalseja, on ne toki erilaisia mutta saanpahan tehtyä helpot, nopeat ja näyttävät kynnet vielä muuan kerran :)

Kun olimme saaneet tehtyä kynnet, aloimme viettämään leffa-iltaa. Ja tietenkin meillä kaikilla oli isot säkit irtokarkkeja :D Niitä sitten mussutimme lähes puolipakolla kilpaa :DD Olimme juuri syöneet massut täyteen, eli siis ähkyt, hirven sisäpaistia ja makoilimme massut pystyssä sohvilla :D Miun piti välillä antaa karkit Heidille, että se laittaa ne kauemmas etten mie syö itteäni ihan poksahduskuntoon :DD

Maanantai meni sitten tilaillessa uusia lakkoja ;) Ja siinä muuten meni yllättävän paljon aikaa kun piti pähkäillä mitä kaikkea sitä haluaakaan :D Miulle on nyt tulossa maailmalta OPIn Brazin kokoelmaan kuuluvia ihania kesälakkoja. I'm so happy! Vaikka mie tulen taas jälkijunassa näiden lakkojen kanssa :D

Mutta katsokaapa mitä ihanuuksia miulle saapui niiden tippi-decalsien seuraksi! Voi vitsi mie pyörittelin ja ihailin näitä kun sain nämä käsiini :)


En malta odottaa, että saan aikaiseksi alkaa väkertämään näistä kynsiä! Mie veikkaan, että yhdestä kuvasta saan tehtyä yhdet kynnet. Tai ehkä kahdet jos tekee skittlettejä. No katsotaan mitä mie keksin näistä. Mutta ihania nää kyllä on, ihan kuin postimerkkejä :)

Ai niin, mie luin maanantaina uusinta Me Naiset -lehteä ja siellä osui silmiini horoskooppi. Vaikka mie en uskokkaan horoskooppeihin, paitsi jos ne lupaa super hyvää, kuten esim. lottovoittoa... niin tähän miun oli pakko uskoa ;) Ja piti ihan kuva ottaa :D


No, pääkopasta en mene takuuseen, mutta nyt on ainakin kynnet kunnossa! :D Eli voin odottaa, että tästä tulee hyvä viikko töissä ;)

Mitenkäs teillä meni pääsiäinen?
Kuinka moni veti sokeriöverit? :D

22 kommenttia:

  1. Ompa nätit kynnet. :) Ihanat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mmari :)
      Onneksi on siirtokuvat keksitty ;D

      Poista
  2. Nuo sun kynnet on ihan älyttömän kauniit! Näyttää ihan itse maalatuilta :)
    Totta puhuakseni olin ensin kateellinen, että miten kellään voi olla tollaiset maalaustaidot ennenkuin luin että ne on decalit.. :D
    Mitä nuo postimerkkien näköset härpäkkeet on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Roosa :)
      Joo, ei ole pelkoa, että saisin itse maalattua tuollaiset ;D
      Noi härpäkkeet on myös siirtokuvia, niistä leikataan halutusta kohtaa slaissit ja lätkästään kynsille :) Toivottavasti ne olis yhtä helppoja käyttää kuin nämä tippidecalsit :)

      Poista
  3. ooh, nuo water decals-kynnet ovat upeat! *_*

    VastaaPoista
  4. Oooh, tuo kukkaranskis on ihana!! Mitäs sitä nyt pääkopasta, jos vaan kynnet on kunnossa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan samaa mieltä pääkopasta! :D Kynnet kunnossa, kaikki kunnossa :D
      Kiitos E-S :)

      Poista
  5. Herkutellessa meni pääsiäinen, pahasti sattui että cittarissa oli irtokarkit tarjouksessa. :-D
    Kauniit kynnet! Itse en ole vieläkään sujut waterdecalien kanssa, koen kaiken muun helpommaksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie kans hain cittarista irtokarkit ;P
      Miusta taas tuntuu, että noi siirtokuvat on maailman helpon tapa koristella kynnet :)
      Nyt on sellanen kausi taas menossa ettei muu varmaan onnistuisikaan :D

      Poista
  6. Oooo, miten ihania kynsiä! ♡
    Tällä kertaa ei tainnut tulla vierailusta isoja laskuja, kun autoit sen aidan kanssa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooi kiitos Sara! ^_^
      Joo, tällä kertaa ei tullu laskuja :DD Paremminki mie voisin laittaa laskua sinne päin :DD

      Poista
  7. Sulla on kyllä ollut ihan mahtava pääsiäinen! Hyvää seuraa, ruokaa, ulkona olemista, ystäviä ja kynsiä. Mitäs muuta sitä ihminen tarvitseekaan! Ja noii kynnet IHANAT <3 Mistä mä saan tilattua noita postimerkin muotoisia decaleita? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Fani ^_^
      Rakkaat ystävät on kyllä parhautta! ♡
      Nuitahan saa eBayn ihmeellisestä maailmasta :D Ootas mie koitan kaivaa suoran linkin...
      Tästähän se löytyypi: http://www.ebay.com/itm/1x-11pcs-sheet-3D-Stamping-Beauty-Flower-Water-Transfer-Nail-Art-Stickers-Decals-/331137835094?pt=US_Nail_Care&var=&hash=item4d195a6056

      Poista
  8. Ihanat kukkakynnet ja ihanalta kuulosti sun pääsiäisen vietto.Tarjoilu pelannut ja mie niin ootan kesälomaa ja hirvenlihaa käristyksen muodossa =)

    VastaaPoista
  9. Such a great post. I love the manicures :)

    VastaaPoista
  10. Oi ihanat kynnet molemmilla. :) Noi postimerkit on kauniita, toivottavasti onnistuu kynsien teko ongelmitta niistä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dimavarien :)
      Toivotaan, että onnistuu tai ne saa luvan lähteä kiertoon :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!