7. lokakuuta 2014

Testissä: Pikakuivattavat suihkeet

Olen jo kauan aikaa haaveillut pikakuivattavista tipoista, ja nyt sain vihdoin ja viimein aikaiseksi hommattua niitä. Tai en mie tippoja hommannut vaan ostin testaukseen pikakuivattavaa suihketta, kun tehtiin muutaman kynsisiskon kanssa kimppatilaus KIKO:lle.
Eilen aamulla sain suihkeen kätösiini ja ette ikinä arvaa, mutta illalla kun lähdin käymään kylänpinnassa niin eksyin Ginaan ja sieltä bongasin myös pikakuivattavan suihkeen. Niimpä tietenkin, ei olisi voinut yhtään aikaisemmin tulla tätä Ginalle... No nyt sitten laitan KIKO:n ja Gina Tricot:n kovaan kamppailuun, katsotaan kumpi vie voiton.


KIKO: 75ml / 6,90€ ( + postikulut)
Pakkauksessa luvataan suihkeen kuivattavan lakan muutamassa sekunnissa. Ennen suihkautusta, odota noin minuutin verran lakan kuivumista ja suihkauta vasta sitten.
Ingredients: Butane, Propane, Pentane, Isobutane, Cyclopentasiloxane, Isopropylmyristate, Trimethylsiloxyphenyldimethicone, Parfum (Fragrance), Linalool, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde.

GINA TRICOT: 50ml / 4,95€
Lupaa kuivattaa kynsilakan nopeasti ja antaa kiiltävän lopputuloksen. Suihkutettava noin 30cm:n etäisyydellä kynsistä.
Ingredients: Propane, Butane, Isobutane, Cyclopentasiloxane, dicaprylyl, Carbonate.

Ulkonäkönsä puolesta tykkään enemmän Kikosta, jotenkin se on hienostuneemman näköinen kun taas Gina näyttää "halppis"-putelilta. Toisaalta Gina ei vie niin paljoa tilaa. Hmmm. ehkä pisteet menee tässä vaiheessa vielä tasan 1-1.


Eka kierros, lakkasin kerroksen kynsilakkaa ja annoin hetkisen kuivahtaa ennen suihkutteluja. Pikkusormeen ja nimettömään suihkautin Kiko:a ja keskisormeen sekä etusormeen Gina Tricot:a. Mielestäni Kikossa oli parempi suutin, Ginasta tuli jotenkin isona pompsina se suihke ja kuten kuvasta näkyy, Gina on paaaljon öljyisempi kuin Kiko. Joten tämän jälkeen miun piti pestä kädet ennen toista kierrosta. Jatkoin lakkailuja heti käsienpesun jälkeen, eli molemmat suihkeet toimii nopeasti. Kiko nyt saa kuitenkin pisteet ensimmäisestä kierroksesta, tilanne Kikolle 2-1.


Toinen kierros. Tällä kierroksella käytin Kikoa kaikkiin kynsiin. Tässä on pieni, mieto tuoksu. Ei paha tuoksu mutta en ehkä käyttäisi tämän tuoksuista hujuhajua. Mutta ei siis ole paha tuoksu, ei. Suihkuttelun jälkeen lakkasin kolmannen kerroksen lakkaa pesemättä käsiä välissä ja toimii! Kikoa käyttäessä ei siis ole välttämätön pestä välissä käsiä, tykkään :)


Kolmannella kierroksella käytin Ginaa vuorostaan kaikille kynsille. Tätä on hieman haastavampi suihkuttaa kuin Kikoa. Aloitin suihkutuksen kauempaa ja lähensin kynsiä hiljalleen kohti suihketta, näin ei tullut isompaa pläjäystä kynsille niin kuin ekalla kierroksella. Mutta on tämä huomattavasti öljyisempi kuin Kiko, pitää kyllä pestä kädet lakkausten välissä. Tässä ei ole mitään tuoksua, tai ainakaan mie en kahden viikon flussassa olon jälkeen haistanut mitään. En sitten tiedä kumpi saa pisteet tuoksusta/tuoksuttomuudesta.
Molemmat toimivat nopeaan, suihkuttelun ja lakkaamisen välissä ei tarvinut odotella viittä minuuttia kauempaa.
Kiko saa pisteen siitä, ettei sitä tarvitse pestä välillä, Gina saa puolestaan pisteen hajuttomuudesta. Tilanne 3-2 Kikolle.

Olipas se hikinen skaba. Nyt sitten se voittaja... Nyt on kyllä paha tilanne. Jos molemmat putelit kävelisi miua vastaan, nappaisin Kikon mukaani, mutta jos taas itse pitäisi ostaa jompi kumpi niin tallustaisin kyllä Ginalle. Hinta ei ole paha ja tämän saisi heti käyttöön, kun taas Kiko pitäisi tilata ja maksaa postimaksut ja odotella sen saapumista. Eli ehkä tämä päättyi nyt tasapeliin :)

Herättikö tämä tuote kiinnostusta?
Vai joko tämä on tuttu tuote?


Ps. Lopuksi kannattaa ennen koristeluja, esim. leimaamista, käyttää vielä pikakuivattavaa päällyslakkaa. En uskalla luottaa kumpaankaan, että kuivattaisi kynnet niin hyvin kuin pikakuivattava päällyslakka.

12 kommenttia:

  1. Just viikonloppuna ostin ton Ginan suihkeen, en ole vielä kerinnyt koittamaan sitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää kyllä yllätti miut ihan positiivisesti :)

      Poista
  2. Kiva testaus ehkä ite kuitenki pysyttelen lakan muodossa,mutta eihän sitä koskaan tiedä.Voi olla että joku kerta hankin testiin

    VastaaPoista
  3. No johan sattui, mut hyvä ettei tullut aikaisemmin tota Ginaan, olis jäänyt toi Kiko kokonaan testaamatta :) Mut kuules nyt, sun ei pitäs poiketa joka välissä sinne kylän pintaan, ku et osaa olla ostamatta :D - järjen ääni huutelee ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo joo! En hippaile siellä enää.... xD
      Diddidiiii, huomenna alkaa hullut päivät ja miulla vapaata.... diddidiii.... :P

      Poista
  4. hmph. Mulla odottaa testausta Essencen suihke, eipä oo vielä tullut testattua. Avonin suihketta joskus testasinki ja se oli kyllä ihan surkee.. Jätti aivan järkyttävän öljyisenpinnan eikä kyllä todellakaan kuivattanut lakkaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie joskus kattelin sitäkin, ei vaan tullut sit tilattua. Testaileppa se ja kerro sit onko toimivaa kamaa :)

      Poista
  5. Mielenkiintosia. :D Siltikään tullut kovin suurta luottoa näihin suihkeisiin vaan taidan pysytellä lakassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mie taidan ruveta käyttään tätä suihketta aina lakkojen välissä, varsinkin jos pitää lakata 9 kerrosta niinku neoneissa xD
      Mutta totta kai lopuksi aina pikakuivattavaa lakkaa :)

      Poista
  6. Itse tykkään käyttää suihketta hiekka- ja mattalakkojen kanssa, kun ei voi pikakuivattajaakaan laittaa. Mulla on tuo Avonin versio ja se on kyllä tosi öljyistä. Josko sitä ottaisi Kikon seuraavaksi testaukseen. Kiitos hyvästä vertailusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hey, pitääpä muuten kokeilla näitä hiekkojen päällä, kiitos vinkistä! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!