2. helmikuuta 2015

Uusia ihanuuksia part.1

Niimpä tietenkin. Heti kun miulla alkoi "Lakaton helmikuu" niin fb:n kynsikoristekirppiksellä oli huutis jossa olisi ollut pari ihanaa lakkaa jotka olisin voinut kotiuttaa sekä MiMaxilla alkoi helmikuun tarjouksena lakkoja -50%. Niin ja OPI julkaisee uuden kokoelman jossa on muutama "pakko saada" lakka. Niin miun tuuria.

No mie puren hampaat nyt yhteen ja esittelen muutamia uusia ihanuuksia joita on tullut tässä loppu- ja alkuvuodesta hommattua. Hitto, sattuu jo nyt leukalihaksiin tämä pureminen.

Vas: holiday, grace, lizzie ja monroe
Olen täysin nyt hurahtanut näihin piCture pOlish:n lakkoihin. On nämä vaan niin ihania! Ja niin helppoja lakattavia. Lähestulkoon täydellisiä.
Holiday on varmasti kaikille kynsihöperöille jo tuttu lakka. Ja pitihän se miunki saada tämä ihanuus. Holiday on holotopperi sisältäen moniväristä shimmeriä ja flakiesia. Pakkohankinta.
Grace on ihanan vaalean roosan värinen lakka höystettynä holoshimmerillä. Lakka on päässyt kynsille tässä lakkauksessa.
Lizzie on kaunis lineaariholoinen vaalea lila. Aivan mielettömän nätti. Olen saanut tällä lakattua jo kynnet, mutta täällä en ole ehtinyt vielä kynsiä esitellä.
Monroe on tumma viininpunainen, hololla höystetty shimmeri. Tilasin tämän lähes pelkästään nimen vuoksi, mutta uskon tämän nousevan kärkipäähän ihanimpien lakkojen listallani, kunhan vaan saan lakattua tällä kynnet.

No sitten voisin esitellä teille loputkin viimeisimmän miittimme sponsorituotteet. Meillähän oli jo lokakuun loppupuolella Pohjois-Pohjanmaan kynsimiitti, mutta nyt vasta ovat kaikki tuotteet kotiutuneet. Miittiin voit kurkistaa tästä.

Color Club Jewel of a Girl
Naiskauneus sponsoroi meitä Color Club:n lakoilla, koristepurkeilla ja höyhenpusseilla. Lisäksi settiin kuului kaunis kukkainen kynsitarrapaketti, mutta mie en ehtinyt ottaa sitä kuvaan mukaan, kun ystäväni lapsi rakastui siihen niin täysin, että ne piti laittaa hänelle kynsiin. Ja enhän mie voinut olla laittamatta vaan sydämeni heltyi niihin nappisilmiin. Mutta esim. Heliumian postauksessa näkyy nämä tarrat. Kaunis kiitos Naiskauneus!

Musical Nails
Mi Nails lähetti miittiimme jokaiselle Cheeky:n jumbolaatan. Miulla ei olekkaan aikaisempaa kokemusta näistä laatoista, mukavaa päästä testaileen miten kuvat toimii. Kaunis kiitos myös Mi Nails:lle!

Ylhäällä Lily Anna 02, alhaalla vas. MM30 ja MM32
Messy Mansion paketti kesti saapua tänne Suomeen kyllä melkoisen kauan. Mutta onhan nämä vaan upeita! MM lähetti paketin, missä oli eilaisia laattoja, stamppereita ja vaihtopäitä stamppereihin. Miun pussukkaan eksyi nämä kolme laattaa. Enpä ole muuten näitäkään laattoja kokeillut aikaisemmin. Odotukset on kovat. Thank you Messy Mansion for the products!

Colors by llarowe Holiday Road
Harlow & Co. sponssasi jokaiselle yhden kynsilakan ja lakanpoistolappuja. Miulle sattui ensin joku muu lakka, en nyt enää muista että mikä se oli, mutta sain vaihdettua sen tähän upeaan lakkaan. Lakanpoistolappuja(kaan) en ole vielä kokeillut, mutta sen verran aukaisin purkkia, että pääsin nuuskutteleen näitä... Ja uih kuinka ihanalle nämä tuoksuivat! Tulee mieleen jokin oikein makea karkki, njams! Thank you Harlow & Co. for the products!

Kyllähän näitä nyt kelpaa hypistellä näin ostolakossa vai mitä? Vaikka olen jälleen koko päivän ja illan ihastellut kaikkia uusia lakkoja netissä... Hitto tästä tulee piiitkä kuukausi! Taidan ruveta pitämään listaa lakoista, jotka jäävät nyt helmikuun aikana ostamatta, voin sitten ensi kuussa hyvällä omalla tunnolla laittaa tuulemaan ;D

Lakat, jotka olen jättänyt shoppailematta:
- OPI That's Hula-rious!
- OPI My Gecko Does Tricks
- OPI Just Lanai-ing Around
- piCture pOlish twinkle (huutiksessa)
- piCture pOlish geode (huutiksessa)

Tuliko tuttuja lakkoja tai laattoja vastaan?

14 kommenttia:

  1. Mä en tiedä miten mun helmikuun käy, mutta yritys on kova. Tammikuun puolella tuli tilattua muutamia lakkoja jotka ovat vielä matkalla tänne, mutta muuten ei ole himotuksia (eli rahaa) oikein mihinkään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä siulle! Täällä kans vähän meinaa jännittää miten tytsyn käy, viimeksi tänään törmäsin uuteen lakkaan joka on kyllä pakko saada! xD
      ...Ja tänään on vasta 3.päivä...

      Poista
  2. Apua sun kanssas! Repesin tolle listalle... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mieki alan kohta huutaan APUA! Tänään on vasta 3.päivä ja viekkareita pukkaa! xDD

      Poista
  3. Picture polishin lakoista omistan nuo kaikki! Holiday on aivan ihana ja Monroen hankin myös pelkästään nimen takia. :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä tullut yllätyksenä, että siulta löytyy nää kaikki ;DD
      Picturella on niin ihania ja hauskoja nimejä, että olen tilannut muitakin pelkän nimen takia xD

      Poista
  4. Voinen lohduttaa että noita OPIn kevät kokoelman lakkoja tulet saamaan vielä maaliskuussakin,ja hyvässä lykyssä joku haluaa silloin jo luopua omistansa sopuhintaan. Joten voit ajatella tätä säästönä :D ja Picture Polisejakin saa vielä jatkossakin kun eivät ole vielä uhanalaisia. Mietippä miten järkevää tosiaanki listata mitä haluaa, eikä vain suin päin syöksyä ostamaan niitä. Saattaapa käydä niinkin, että sitten maaliskuussa olet jo sitä mieltä ettet kaikkea haluamaasi haluakkaan syystä tai toisesta ;) Mut onneksi tää helmikuu on se lyhyin kuukausi, kuitenkin noin paperilla:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo joo joo joo.... Eläpä nyt järjen ääni kovin siellä ala huuteleen! xD

      Poista
  5. Kivoja juttuja oot saanut sekä ostellu

    VastaaPoista
  6. Tuo PP:n Monroe näyttää kuvissa kyllä syötävän ihanalta ü
    Ja uiui noita laattoja Messyltä :o Vähän kateellinen saatan olla noista LilyAnnan laatoista kaikille, jotka sellaisen sai :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäis nyt vaan saada se kynsille :D
      Oli se kyllä ihana se siunki laatta ^.^

      Poista
  7. Ihania juttuja. Nuo picture polishin lakat on kauniita. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne kyllä on! Tekis mieli hamstrata ne kaikki xD

      Poista

Kiitos kommentistasi!