9. huhtikuuta 2015

Marjapuuroa mausteilla

Miulla on nykyään hirveen vaikee yhdistellä lakkauksiin erimerkkisiä lakkoja, en tiedä yhtään mistä tämä johtuu. Niimpä kaivoin laatikosta kolme pinkkiä ja vaaleanpunaista OPIa ja aloin väsäämään. No okei, päälakka on kyllä enemmän marjapuuron värinen kuin pinkki, mutta sinne päin!
Ja joo, salaa mie halluisin tällä hetkellä lakata pelkkiä vaaleanpunaisia kynsiä sydämillä ;)


Alkuun kaikki sormet, paitsi etusormet, saivat kolme kerrosta DS opulence:ä, joka ei todellakaan pääse oikeuksiinsa näissä kuvissa koska aurinko. No kuiteskin. Tämä oli helppo lakattava ja kaksikin kerrosta olisi voinut ehkä riittää, mutta jotenkin mie sössin lakkaukset ja oli pakko laittaa kolmaskin kerros. Mutta onhan tää vain  nätti lakka, vaikka kuvat ei oikeesti tee oikeutta tälle :)


Tämän jälkeen kaivoin jossain mielenhäiriössä kynsiteipit esille ja halusin teippailla yhdet kynnet. Suht nätisti sain nämä teippailut tehtyä, asiaan voi toki vaikuttaa se, että vetelin kynsille vain 6 teippiä suoraan per kynsi :D
Teippien päälle lakkasin kaksi kerrosta Pussy Galore:a. Kun hiekkalakka oli hetken kuivahtanut vetelin teipit v a r o v a s t i irti kynsiltä. Taisi olla ajoituskin kunnossa, kun ei pitänyt yhtään korjailla näitä eikä teipit vienyt mitään lakkoja mennessään.
Etusormet saivat päällensä kaksi kerrosta Kiss Me I'm Brazilian:ia. Aivan ihana lakka! Näitten päälle leimasin Color Club:n mustalla hololla Beyond:lla tähtikuviot Pueenin laatasta 61.

Käytetyt vermeet
Olisin toivonut leimojen olevan tummempia, mutta en mie sitten enää jaksanut alkaa kikkaileen. Näillä mentiin useampikin päivä. Ja yllättävän hyvin muuten pysyi toi hiekkalakkakin kuosissa. Ihan yllätyin! Osaako muuten joku kertoa, että missä se KESÄ viipyy? Mie en millään enää jaksais tuota myrskyä hipovaa tuulta ja joka suuntaan satavaa vettä! Auringossa sitäpaitsi lakatkin näyttää niin paljon kauniimmilta! Niin kerta.

Miltäs kynnet näyttää?

12 kommenttia:

  1. Ai että miltä näyttää? No upeiltahan nämä! Vaikka harvemmin tykkään kokopinkeistä kynsistä niin nämä on kyllä aivan ihanat! <3 Ja hei kääk tuo tekstuuri, mäkin haluan tuon! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos ihanainen ^.^
      Toi tekstuuri on kyllä omistamisen arvoinen ja on muuten ollut kovassa käytössä :D Suosittelen!

      Poista
  2. Tuo Opulence on kyllä kaunis, miksi mulla ei ole sitä?!? :D

    VastaaPoista
  3. Oih. <3 Kauniit kynnet, mun mielestä nää on hyvät juuri näin. <3

    VastaaPoista
  4. Hyvältä näyttää koko kokonaisuus, lakat sopivat hyvin keskenään samaan lakkaukseen! Ja toi raidallinen kynsi on aivan ihana :).

    VastaaPoista
  5. Ai vitsit mitä ävrejä! Tuo raitakynsi, ja tuo etusormi, wau! Tykkään!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!