11. kesäkuuta 2015

Sinistä tassua

Kyllä on taas saanut metsästää aurinkoa. Heti jos se on pilkahtanutkin pilvien välistä olen juossut kartanolle kameran kanssa ja zadaa! myöhäistä. Taas tulee vettä. Koita siinä sitten saada hololakat kuvattua. No joo, ehkä se vielä tulee esiin kesän aikana (ja mistä vetoa, että juuri silloin miulla ei ole kameraa lähettyvillä...). Nämä kuvat sain pitkän metsästyksen jälkeen otettua ja nyt kuvia katsellessa aurinko paistaa ehkä liiankin kirkkaasti. Mikään ole taas hyvä.

Jostain kumman syystä miulla on ollut viime aikoina himotus saada sinistä kynsille. Joten näihin näppeihin valikoitui ensin OPI:n Russian Navy SUEDE (poislukien nimetön). Lakka kuuluu vuonna 2009 julkaistuun "Suede" kokoelmaan. Alunperin tämä lakka on vuonna 2007 julkaistusta kokoelmasta "Russian". Aivan älyttömän kaunis sininen tämä, oon ihan lovena tähän. Toimii sekä mattana että päällyslakan kanssa. Kynsiin miulla piti lakata tätä kolme kerrosta, mutta se voi johtua ihan lakkaajastakin nyt. Jos tämä kaunokainen joskus kävelee teitä vastaan suosittelen ehdottomasti nappaamaan sen kainaloon.

Nimettömään kynteen pääsi myös melkoisen ihanainen lakka. Nimittäin OPI:n Absolutely Alice. Tämä lakka on vuonna 2010 julkaistusta kokoelmasta "Alice in Wonderland". Tämäkin on aivan mielettömän ihana glitterlakka. Olisin voinut laittaa tämän lakan alle jonkun sinisen cremen, mutta halusin kokeilla monellako kerroksella tämä peittää yksistään. Ja siihen tarvittiin kolme paksua kerrosta. Mutta on se sen arvoinen! Ihana!


Leimoiksi valikoitui MoYou:n laatasta Holy Shapes 08 pari eri kuviota. Keskisormeen lakkasin alle Gina Tricot:n White:ä jonka päälle leimasin Russian Navy:llä ja voin kertoa, että toimii vallan mainiosti toi SUEDE myös leimaamisessa. Tai ainakin tässä lakkauksessa toimi. Olihan tässä kyllä kaikki palikat kohdillaan, MoYou:n laatta ja leimasin :)

Mikähän miulla on nyt, kun olen tälle aamua siivonnut jo kämpän, tehnyt viikonlopuksi ruuat ja eväät valmiiksi ja vielä sain rustattua postauksenkin ennen kuin lähden taas iltavuoroon sorvin ääreen? Toki imurimeen en ole koskenut :D Ehkä miulla on kuumetta tai jotain.

Mikäs värikausi teillä on nyt meneillään?

9 kommenttia:

  1. OPI saisi kyllä tehdä lisää suedeja... vaikka neon suedet! Mulla on siis ileisesti neonkausi menossa vaikka ei se kynsillä näy. Se näkyy vaan siten, että kurvailen koko ajan eri blogeissa ja kaupoissa katselemassa uusia kokoelmia :). Ihanat nää siniset kynnet ja tuo leima <3. Mun mielestä suedelakoilla on ihan parasta leimata. Lopputulos on niin upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllä sais tehdä! Mie olen ihan samaa mieltä :P
      Mie yritän säästää neot kesäksi tai siis hellepäiville ja festareille, muuten miulla olisi varmaan kokoajan pelkkää neonia kynsillä xD
      Kiitos Bunnytailnails ^.^

      Poista
  2. Oi, kaunis lakkaus! ♥ Tuo aurinko tuntuu kyllä elävän nyt ihan omaa elämäänsä, luultavimmin Afrikassa tai jossain muualla kaukana meistä :/ Mutta eiköhän se vielä tännekin tule, johan kohta on Juhannuskin ja kaikkea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nena Sofia ^.^
      Toivottavasti arska ei olis nyt meitä unohtanut ihan kokonaan, miulla on niin suuret odotukset juhannukselle, että sais vaan köllötellä auringossa ja välillä vähän grillailla ^.^

      Poista
  3. Kaunis lakkaus :) itsellä on minttu ollut hittiväri jo pidempään ja sitä on tullut viljeltyä lakkauksissa muita värejä enemmän tai ainakin olisi tehnyt mieli viljellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Enail ^.^
      Miulla oli muistaakseni viime kesällä aika jolloin halusin kynsille pelkkää minttua :D Mutta onhan se kyllä kaunis väri :)

      Poista
  4. Musta tuntuu, että mulla on menossa joku ihme glitterlakka kausi. :D Koko ajan tekee mieli kynsille jotain glitteriä ja kimaltavaa. :) Mutta ahh, nuo kynnet on nätit, koska myös niistä löytyy glitteriä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siun glitterkausi on tainnut kestää jo jonku tovin ;D
      Kiitos raksuliini ♡

      Poista

Kiitos kommentistasi!