1. elokuuta 2015

TerveysStudio

Okei. Miulla on tullut pidettyä "ihan huomaamati" kesäloma bloggauksesta. Meinaan, kyllä mie olen lähes joka päivä miettinyt ja suunnitellut uuden postauksen kirjoittamista, mutta siihen se on sitten jäänyt. Pari kertaa olen istahtanut koneelle, mutta en vain ole saanut aikaiseksi blogata. Ehkä tämä "loma" tuli tarpeeseen ja saan nyt uutta intoa tähän hommaan.

Olen kyllä lakkaillut kynsiä ja shoppaillut uusia lakkoja ja laattoja, mutta... Tyhjensin tänään kamerasta koko "loman" kuvat koneelle ja mie nyt hukun näihin! Meinaa se uusi into peittyä samantien masennuksen alle. Ehkä mie vielä nousen täältä kuvakasan alta :)

Mutta. Nyt on luvassa uusi postaus ja vielä lähes reaaliajassa! Olin nimittäin ystäväni Heidin luona tällä viikolla KynsiStudiossa ja Heidikin alkoi hieman patisteleen miua takaisin blogin pariin :P Joten tässä ollaan! Tällä kertaa meillä oli Studion aiheena TerveysStudio. Emme siis ostaneet mitään herkkuja Studioon vaan lupauduimme alkaa terveyskuurille... Tämä tarkoittaa miun kohdalla sitä, että katson hieman mitä suuhuni laitan ja lopetan sokerin syönnin. Ai niin, mie olen ollut kesän jo sokerilakossa, pari kertaa VAIN olen repsahtanut :D Juhannuksena ja Qstockissa... Mutta ei siitä enempää, kurkataampa meidän Studioon.

Vas. Heidin tekemää bataattikeittoa ja joku terveys-siemen-sämpylä :D
Oik. iltapalana luomu ruisleipää itse savustetulla lohella ja munalla höystettynä.
Heidi tuli miua yksi aamupäivä hakemaan ja suuntasimme kylille shoppaileen. Ei kyllä löydetty juurikaan mitään shoppailtavaa, mutta onhan se vaan aika parasta lähteä ystävän kanssa humputtelemaan. Ilta meillä meni kikkaillessa, ei juuri saatu mitään aikaiseksi. Höpöttelimme vain :D No mie kyllä sain lakattua kynnet pienen taistelun saattelemana.

Halusin kynsilleni uutta DaLeani ja aihe kumpusi siitä, että miulla on alkanut uusi aikakausi elämässäni. Kynsistä voi päätellä muutoksen ;) Mutta takaisin lakkaan. Uutukainen on ristitty nimellä Hysteria. Ja voi pojat että on kaunis lakka! Yllättäen tämä on Wow Prism kokoelmasta. Pitäis muuten laskea montako lakkaa miulla puuttuu näistä kaunokaisista... Tämä vaati kolme kerrosta peittävyyteen ja suht nätti oli lakata. Perus Wow Prism -koostumus, tykkään!


Pikkusormeen valitsin lakan Heidin lakkakokoelmasta. Ja tämä ihanainen on yllättäen myös DaLea ja kuuluu Sahara kokoelmaan. Nämä Sahara -lakat on hiekkalakkoja ja tämän lakan perusteella peittää OPI:n hiekat ihan mennen tullen! Ainakin tämä on huomattavasti kauniimpi ja upeampi kuin tämän lakan "dupe" eli OPI:n Solitaire. Tämä on paljon puhtaamman värinen. Laitoin alle kerroksen valkoista lakkaa ja kaksi kerrosta tätä Mountain Snow:ia. Aivan käsittämättömän upea lakka! Miun pitänee ehkä alkaa seuraavaksi hommaamaan nämä Sahara lakat... ;)

Luomu ruisleipää kera salaatin, kurkun ja (terveellisen) juuston. Vas. Heidin leivillä lisäksi avokadoa ja tomaattia.
Oik. miun leivällä lisäksi (terveellistä) kinkkua. Loppupalaksi mehukkaita nektariineja.
Seuraavana aamuna heräsimme (uskomatonta mutta totta!) auringonpaisteeseen. Joten sehän piti syökästä TERVEELLINEN aamupala ulkona terassilla. Tai no loppujen lopuksi meidän piti juosta lautaset ja kupit käsissä sisälle pakoon ahdistelija paarmaa. Mie niin inhuan nuita kesän öttijäisiä!
Aamupalan jälkeen Heidi alkoi väsätä itselleen kynsiä ja mie värkkäilin kaikkea muuta (eli en oikeestaan yhtään mitään, laiskiainen).

Uunijuureksia kera Halloumijuuston.
Tai no sainhan mie jotain aikaiseksi! Mie pilkkoin meille uunijuurekset. Heitin pellille porkkanaa, bataattia, punajuuria, sipulia ja lanttua. Päälle hunajaa ja yrttejä. Voin kertoa, että oli aivan taivaallista. Ja terveellistä, Halloumihan on yksi terveellisimmistä juustoista, eikö olekkin? Syönnin päätteeksi suuntasimme mansikkamarkettiin. Nyt on pakastin täynnä terveellisiä mansikoita talveksi.

Kynsillä käytetyt lakat ja leimat.
On se vaan kiva kun on kesä ohi ja alkaa arki. (Joo, tämä oli ironiaa). Eihän miulla ole ollut edes mitään kesälomaa, koko ajan olen vääntänyt selkä vääränä töitä. Toisaalta ei haittaa vaikka kesä meni sorvin ääressä, kun kesä nyt oli minkälainen oli. Mutta joo, pointtihan miulla vissiin nyt oli, että toivottavasti mie pääsen taas sisään tähän bloggailuun :) Nostan kyllä hattua kaikille bloggaajille, jotka ei ole pitänyt kesällä yhtään lomaa kirjoittelusta vaan on jaksanut panostaa hommaan koko ajan!

Miten siulla on kesä mennyt?

10 kommenttia:

  1. Hihii Nanne! Tervetuloa takaisin blogimaailmaan :). Mä ehkä pidän vähän lomaa, kun miehen loma alkaa viikon päästä...ehkä. Mulla on vähän lipsunut toiseen suuntaan eli olen postaillut vahingossa melkein joka päivä. Mulla on muuten ihan kamala nälkä ja toi sun juures-halloumi-tsydeemi ei juurikaan auttanut asiaa :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanainen ♡ Kyllä mie uskon, että loma teki hyvää :P Juu, mie huomasin ett siulla on lähtenyt hommat toiseen suuntaan kun eilen tziigailin siun blogin läpi :D En vaan millään viittinyt alkaa kommentoimaan kk takaisia postauksia ;D

      Poista
  2. Kesä on mennyt ihan mukavasti. Olin ensin leikkauksen jälkeen sairaslomalla 4 viikkoa ja siihen perään kesälomaa. Ensi viikko vielä lomaa ja sitten taas töihin.

    Ihania ruokakuvia!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa ^.^
      Toivottavasti voit jo paremmin :) Nautihan viimeisestä lomaviikosta! Mie ajattelin josko syksyllä pitäisin viikon loman... saas taas nähdä malttaako sitä ;D

      Poista
  3. Kiva ku oot ees hetken sorvin (blogin) ääressä... :D

    VastaaPoista
  4. Söpöt kynnet ja mulle kuuluu hyvää.Täällä asustaa nyt 11 päivää vanha pieni poikavauva =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos eekku ^.^
      Mie just eilen luin siun blogista pienoisen syntymästä, onnea vielä teille koko perheelle! ♡

      Poista
  5. Kesäkuussa tuli blogattua, mutta heinäkuu oli vähän hiljaisempi myös itsellä, kun oli päälleikkäin kaikki reissut, muutot, ymym. :) Nyt huomanna saan vihdoinkin netin auki ja pääsen takaisin blogin pariin. :) Ihanaa, että sinäkin olet palannut. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos siulle ihanainen ♡
      Siulla on kyllä ollut sit zäpäkkä heinäkuu. Siulla pitää laittaa miulle uusi osoite sitten ;)
      Kyllä me vielä päästään tähän blogi-arkeen kiinni ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!