7. helmikuuta 2016

Tammikuun shoppailuja

No niin, nyt kun on kahvit tulollaan, ajattelin kirjoittaa pikaisen postauksen tammikuun shoppailuista sekä näyttää pieleen menneet lakkaukset... Olen nyt ollut tämän viikonlopun ystäväni Heidin luona Studioimassa ja vauhtia ja vaarallisia tilanteita on kyllä riittänyt! Näistä kerron teille toisessa postauksessa myöhemmin ;)


Aika maltillisesti meni tammikuu vai mitä? ;) Ei tullut shoppailtua kuin viisi (5) piCture pOlish:in lakkaa. Hvä minä! Nostan tässä postauksessa jalustalle Magic lakan ja muista kerron lisää sitten myöhemmin.

Kotiutun kyseisen lakan ihanaiselta kynsisiskolta Heliumialta. Ja onneksi tein sen! Alkuun hieman epäilin onko tämä "miun värinen", mutta saatuani lakan kynsille tykästyin kyllä kovasti tähän.

Magic on julkaistu viime vuonna (2015). Lakan koostumus on duochrome, joka taittuu kullasta vaaleanpunaiseen. Eli lakan väriksi sopii nimetä ruusukulta. Ja kulta ei ole sellainen "ärhäkkä" kulta, vaan vaalea kulta :D Selvitykset taas kohdillaan :D Mutta joka tapauksessa nätti lakka kuin mikä! Seassa on holohitulaa, joka tulee ihanasti esiin oikeassa valossa. Peittävyyteen tarvitsi kolme kerrosta, ehkä pidempiin kynsiin saisi laittaa neljännenkin kerroksen. Mutta kerrosten määrä ei haittaa, koska lakka kuivui nopeaa.

Mutta sehän piti sitten mennä pilaamaan tämä kaunis lakka koristuksilla. Olen jo kauan aikaa, vuoden päivät ainakin, suunnitellut tekeväni kahvikynnet näin kahvin suurkuluttajana. Idea muhi päässäni ja ajattelin, että tämä lakka sopisi hyvin pohjaksi kahvikynsille. Ja joo, kyllähän se sopiikin, mutta leimat sitten ei enää sopineetkaan eikä kyllä onnistuneetkaan.
Leimat on poimittu MoYou london:in laatasta Cookbook 03. Nimettömässä pitäisi olla sellainen pehmeä ja houkutteleva kuva mitä näkee esim. oikein tehdyn cappuccinon päällä. Tässä kuva ei kyllä ole lainkaan houkutteleva eikä pehmeä :D Länttäsin leimakuvion päälle ruskeaa ja valkoista leimauslakkaa, joita sekoittelin hieman keskenään ja tein leimaukset loppuun. Lopputulos F A I L!
Keskisormeen lisäsin Magic:in reunoille PP:n Nougat:ia ja Cherish:iä. Ja leimat päälle. EI NÄIN. Tämän kaiken (kauheuden) kruunasi vielä päällyslakka, joka levitti leimat. Eli kaikki mikä voi mennä kynsiä lakatessa pieleen, meni kyllä näissä kynsissä pieleen :D

No, nämä lakkaukset on nyt poistettu kynsiltä ja tällä hetkellä kynsillä on kauniit, onnistuneet, lakkaukset ja näyttääpä tuo kahvikin olevan valmista. Ei muuta kuin suklaat kaapista esille ja nauttimaan sunnuntaipäivästä.

Uppoaako siulle kahvi? :)

14 kommenttia:

  1. Juu kahvi uppoaa koska vain :). Ihania PP-ostoksia! Mun mielestä nämä Magic-kynnet ovat hienot, mä en huomaa edes mitään leimojen leviämistä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tintti ^.^
      Ei niitä huomaa näköjään näistä kuvista, mutta kun oma silmä tietää missä ne on levinneet, niin sitähän ei näe enää kuin ne levinneet kohdat :D

      Poista
  2. Kahvi kyllä uppoaa hyvinkin. Lakkaus on nätti enkä kyllä erota mitään mokailuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sole ^.^
      Omaan silmään ei erotu muuta kuin kaikki virheet ;D

      Poista
  3. Ootpas ollut maltillinen:D Nätithän nää on, mut "I know" kun ei se oma visio näytäkkään lopputuloksessa ihan siltä ku oli kuvitellut, niin sit sitä tulee toi fail-fiilis :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enkö ookkin ollut ;D
      Näinhän se on, kun tietää missä on virheitä niin ei sitä oma silmä näe muuta kuin ne virheet :D

      Poista
  4. Ahh kahvi, rakastan kahvia! :D Tälläkin hetkellä luen blogeja ja juon kahvia. :)
    Kynnet on oikein upeat ja mielestäni nuo leimat sopivat lakan kanssa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä sama homma, kahvikuppi kädessä ja selailen blogeja :D
      Kiitos ihanainen ♡

      Poista
  5. Ihania ostoksia ja VOI APUA mikä Magic! ♥____♥ Mä en kestä, miksen mä ole nähnyt tätä aiemmin! Tää on kyllä _pakko saada_ (miksi mun on pakko saada niin paljon kaikkea? :D) !

    Ja hei, ei nuo koristelut ole edes huonot! Ymmärrän etteivät vastaa omaa visiotasi, mutta lakkaus on kuitenkin kokonaisuudessaan kaunis ♥

    Niin ja jotta varmasti kirjoittaisin romaanikommentin, pakko vielä mainita että kyllä vain, rakastan kahvia! Ilman sitä en kyllä enää osaisi elää, on se vaan sellainen arjen nautinto :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten et ole törmännyt tähän aikaisemmin? Miten olet voinut välttyä siltä? ;D Mutta ihan huisin kaunis lakka tämä on! Enkä kyllä omista yhtään dupea tälle. Kannattaa napata kyllä mukaan jos jossain tulee vastaan ^.^
      Kiitos Nena Sofia ♡

      Poista
  6. Kahvi uppoaa aina ja uppoaa nämä kynnetkin, hyvältä näyttää :)

    VastaaPoista
  7. Yök, kahvi on ihan hirveetä :D! Kynnet on silti tosi hienot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tinkerbell ^.^
      Kahvi on kyllä yks sellasista asioista, että joko siitä tykkää tai sit ei :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!