26. syyskuuta 2016

swatch: Picture Polish ~ Trouble, Story ja Mishap

Menossa oleva syyskuu on miulla ollut hiljainen kuu kynsien laitossa. Olen kyllä tuhlannut uusiin lakkoihin ihan hirveän määrän euroja, mutta en ole saanut aikaiseksi lakkailla ja koristella kynsiä. Mutta nyt päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä asialle jotain. Joten tänään täällä eetterissä nähdään muutamasta uudesta lakasta swatch kuvia, joka on muuten aika harvinaista miun blogissa :D

Esittelyyn pääsee toiseksi uusimpia lakkoja piCture pOlish:lta. PP:hän tuli taas menneenä viikonloppuna estradille kuuden uuden lakan kanssa... Onneksi mie en (ihan vielä ainakaan) hurahtanut näihin uutukaisiin, miun budjetti ei kestäisi sitä mitenkään päin! :D

Tänään nähtävät lakat ovat lisäystä Opulence Shades -kategoriaan ja ovat Picture Polish:n omia metallic-lakkoja. Yhteistä näille lakoille on mahtava koostumus; niin helppo levittää, hyvä peittävyys ja näillä lakoilla ei jäänyt siveltimen rantuja kynsiin, mikä on tyypillistä metallic -lakoilla lakattaessa.

Trouble
Kaksi lakkakerrosta + topcoat
Tumma marjapuuro, aivan mielettömän upea! Seassa tietenkin PP:lle tyypillistä holohitulaa. Tällä lakattaessa miulla pääsi kyllä useampikin ihastuksen huokailu. Ja juuri tämä lakka sai miut taas innostumaan kynsien koristeluista :)

Story
Kaksi lakkakerrosta + topcoat
Tumma petroolin sävyinen, holohitulaa tässäkin seassa. Tämä lakka sai kehuja muuten kitaranrakennus kurssilla opettajalta :D

Mishap
Kaksi lakkakerrosta + topcoat
Vaalea, tuhkanvärinen holohitulalla maustettu ihanuus. Luulen, että tämä lakka tulee näkymään kynsilläni pikkujouluissa ;)

Trouble tosiaan sai miut jälleen innostumaan kynsien koristeluista ja nämä kynnet oli menneen viikonlopun riennoissa mukana.


Trouble:n kaveriksi kynsille päätyi Golden Rose:n hiekkalakka 60 (ärsyttävää kun lakalla ei ole nimeä, vaan lakka kulkee pelkällä numerolla...) ja MILV:n siirtokuvia arkista N 196.

Jos mie olisin saanut nimetä tämän kokoelman, nimeksi olisi tullut "Rock" kokoelma. Miusta nämä lakat on vaan niin ROCK!
Tähän samaan sarjaan kuuluisi vielä yksi lakka, Chance, joka on tumma, violetin värinen lakka. Mutta tällä hetkellä mie en osaa kuvitellakaan violetin sävyistä lakkaa kynsilläni, joten jätin sen vielä kaupan hyllylle odottelemaan.

Nämä lakat mie tilasin itse CesarsShop:sta. Tällä hetkellä näyttää siltä, että vain Story:a olisi jäljellä Cesarssilla. Muistaakseni näitä lakkoja tuli vain 11 kpl per lakka myyntiin. Kerrankin olin hyvissä ajoin liikenteessä kun tilasin nämä :)

Innostuiko kukaan muu näistä lakoista?


18 kommenttia:

  1. Kauniita lakkoja ja nuo siirtokuvat on kyllä tosi siistejä! Vois muuten olla kiva, jos kuvat näkyisi vähän isompina niin ettei niitä tartte klikata auki. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Yue ^.^
      Mie olen muuten kamppaillut kans näiden kuvien koon kanssa :D Olen tullut itse siihen lopputulokseen, että jos mie klikkaisin ne postausvaiheessa "erittäin suuri", (tällä hetkellä ne on "suuri") ne hyppäisi miusta liian paljon silmille :D Ja kun mie en osaa kameran asetuksia yhtään vaihtaa niin olen antanut periksi ja näillä miun pitää nyt mennä. Mutta ei ollenkaan paha idea, että kuvat olisi isompia! Lupaan, että kun saan uuden kameran, otan itseäni niskasta kiinni ja opettelen laittamaan asetukset siten että saan kuvista isompia :) Ja jos voitan lotossa niin menen jonnekkin valokuvauskurssille :D

      Poista
  2. Mä jätin nuo lakat ostamatta, mutta pari ostin eilen julkaistusta kokoelmasta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäs lakkoja ostit? ;)
      Miua on nyt alkanut hieman kiehtomaan se "Mossy" lakka... ehkä mie kotiutan sen jos niitä on lokakuussa vielä jäljellä kun tulee reissu Helsinkiin ;)

      Poista
  3. Mä en oo piiiiitkiin aikoihin ostanut uusia lakkoja saati näitä nättejä PiPoja :)
    Svetan swatchkuvia katsellessa en näille lämmennyt mutta nämä sun swatchit on paljon houkuttelevampia ja voisin ne itselle hankkia myös - jos vaan mammonaa olisi! ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootko sie ollut "älä osta lakkoja" dieetillä vai miten olet onnistunut olemaan ostamatta uusia lakkoja?
      Mie olen monesti pettynyt Svetan swatchkuviin, en uskalla oikein luottaa niihin, koska monet lakat on livenä jotain aivan muuta kuin kuvissa on ollut... (ei millään pahalla Sveta)!
      Mutta nämä kuvat on otettu ulkona päivänvalossa ilman mitään fiksauksia, niitä mie en edes osaa tehdä :DD

      Poista
  4. Kivat kuvat oot napsinut näistä lakoista, jotka vaikka kivoja ovatkin niin eivät ihan innostaneet mua ostoksille asti. Siihen vedoten ajattelin nyt sallia itselleni sitten pari lakkaa noista ihan uusimmista... :)

    Story on näistä lempparini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos E-S ^.^
      Mie olen alkanut miettimään josko mie sittenkin tarvisin uusimmasta kokoelmasta Mossy:n ;D

      Poista
  5. vautsi mitä sävyjä! tykkäsin etenkin tuosta upeasta hopeasta <3!

    FashionSituation

    VastaaPoista
  6. Onpas kivat lakat ja hyvät kuvat :)

    VastaaPoista
  7. Nyyh ei saa! Tällaisten kuvien julkaisu pitäisi kieltää :D Niin nättejä kaikki <3 Ja mun pitäisi säästää messuja varten! :D

    Lakkauskin on muuten aivan ihana, tykkään kun kokonaisuus on niin kivan rock-henkinen, sopii lakan kanssa täydellisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mieki olen yrittänyt säästellä messuille, mutta... ;DD
      Miulla on nyt tällä hetkellä niin, että jos olen lähdössä viikonloppuisin isolle kirkolle, niin miun pitää saada pääkalloja ja muuta rock:ia kynsille :D
      Kiitos Nena Sofia ^.^

      Poista
  8. Kaikki noista näyttää ihanalle ♡

    VastaaPoista
  9. Upee lakkaus! Mua houkuttelis hiukan toi hopea Mishap, mutta siinä sais olla vielä vähän enemmän holohippusia :DD

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!