15. marraskuuta 2017

Picture Polish Mermaid

Heipähei kaikille! Tänään esittelen teille lakan, jota en muistaakseni ole aikaisemmin esitellyt, vaikka lakan ostamisesta on kulunut melkoisesti jo aikaa. Itse asiassa, en ole tainnut tällä aikaisemmin edes lakata... Pitäisiköhän tehdä ihan listaa lakoista joilla en ole vielä lakannut kertaakaan? Hmm... ehkä se tuottaisi vaan lisää paineita miulle, joten unohtakaamme lista :D

Kyseessä on piCture pOlishin lakka Mermaid. Nämä kynnet on kuvattu ulkona luonnonvalossa, livenä tämä lakka on ehkä hieman sinisempi, mie en vaan osaa käsitellä värimuutoksia näissä kuvissa :D No mutta joka tapauksessa tämä lakka on hieman paksuhkoa eikä ole niin helppo lakattava kuin monet PP:n lakat. Kaksi kerrosta riitti peittävyyteen, onneksi! Lakan seassa on PP:lle tyypillistä holohitulaa mukana sekä isompia hologlittereitä. Onhan tämä vaan kaunis lakka.

Mermaid sai kaverikseen siirtokuvia, siirtokuvat on MILV:n arkista N 582. Mie kyllä tykkään MILV:stä ihan hirmuisesti, niillä saa mukavaa koristusta kynsiin ja on helppo käyttää. Ajattelinkin tilata itselleni uusia MILVejä joululahjaksi ;)

Miuun on iskenyt joku ihmeen joulukärpänen o.O Mie odotan ihan täpinöissä joulua, olen hommannut itselleni L'OCCITANEn joulukalenterin ja eilen kävin shoppailemassa joulukorttivermeet, MIE AION ASKARRELLA ITSE JOULUKORTIT! Tätä ei ole tapahtunut ennen, mikä ihme miua vaivaa?? ;D

Miltäs Mermaid näyttää?
Löytyykö siulta tämä lakka?

12 kommenttia:

  1. Miekään en ole listannut lakkoja, joita en ole käyttänyt. Ihan vaan liikaa paineita :'D Kun sitä ei ole listattu, niin tekee mieli käyttääkin, kun ei ole "pakotettu".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä se lista tois liikaa paineita niskaan ;D

      Poista
  2. Mermaid on ihana ❤️ Ja lakkaus myös!

    VastaaPoista
  3. Kaunis on lakkauskin :) Joulukärpänen purrut suakin, mahtavaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi ^.^
      No niin on kärpänen purassut miua ;D

      Poista
  4. Mermaid on ihan nätti lakka, mutta ei herätä suuria tunteita. En siis omista. Mutta kauniin lakkauksen oot jälleen loihtinut. :)

    VastaaPoista
  5. Ite arvoin PiPon Mermaidin ja Freen väliltä kesällä, kun pullot oli käsissä. Mies kuitenkin sanoi painavan sanansa kynsiasiaan ja sanoi, että ota Free :D Saas, nähdä eksyykö tämä sitten tulevalla reissulla kassalle vaiko onko joku kirinyt jo ohi.. :) Ihana se silti on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi ^.^
      Free on kyllä myös aivan älyttömän nätti lakka, en yhtään ihmettele, että olet joutunut miettimään näitten väliltä ;D

      Poista
  6. Hahaa, ihana joulukärpänen sua on purassut! :D Mäkin mietin, josko tekisin tänä vuonna kortit itse kun viime vuonna jäi välistä. Se on niin kivaa näpertelyä!

    Tosi ihanat kynnet, ja hurjan nätti tuo Mermaid! ♥

    Mukavaa viikkoa Nanne! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!