27. joulukuuta 2017

Miun jouluni

Nyt se olisi joulu vietetty ja massu täynnä kinkkua. Saa nähdä kuinka kauan menee tämän kinkkuolon sulattelemiseen :D Suklaan syönnissä miulla pysyi kohtuus mielessä, mutta kinkun kanssa ei. Ehkä tämä johtuu siitä, kun mie olen taas repsahtanut (jo ennen joulua) syömään suklaata joka päivä...
Mutta mutta, kyllä tämä tästä, kun jaksaa sohvan pohjalla köllötellä :D

Miun joulu kului Rakkauvven kainalossa köllötellessä. Aattona kävin aamulla vanhempieni luona koristelemassa kuusen ja maistelemassa kinkkua. Illaksi käperryin sitten kainaloon kiehnäämään. No okei, saatiin me saunottua ja avattua lahjoja. Ja syötyä kinkkua. Ja lisää kinkkua. Ja vielä vähän kinkkua. Ja huikopalaksikin vielä kinkkua. En ymmärrä miten miulle on uponnut näin paljon kinkkua, ennen on riittänyt se kaksi ruokailukertaa.

Aatto meni meillä herkutellessa ja nauttiessa yhdessäolosta. Sitten joulupäivänä Rakkaus repi miut sohvan pohjalta ylös ja ulos lenkille. Reilu tunti me reippailtiin älyttömän hyvässä ulkoilusäässä ja yritimme sulatella kinkkua. Eilen miun sitten piti päästä jo shoppaileen alennusmyynteihin ;D Mutta en mie löytänyt juuri mitään shoppailtavaa, HÖ. Onneksi joulupukki toi miulle muutaman lahjan, ei tule niin kovat vieroitusoireet kun en löytänyt shoppailtavaa :DD


Ensin tietenki kynsiaiheiset lahjat. Jännä miten se pukki osasikin antaa juuri nämä vermeet ja lakat miulle ;) Paketista löytyi MoYou londonin leimauslaatat Festive 05 ja 57 sekä Enchanted 16, MILVin siirtokuvat F 99, J 183 ja K 2 lakat Picture Polish Mossy, Oasis, London ja Jewels. TYKKÄÄN!


Sitten mie ajattelin esitellä kosmetiikan mitä pukki miulle toi. Ensimmäisenä esittelen GlamGlowin Let it Glow! ihonhoitopakkaus. Pakkauksesta löytyi GRAVITYMUD napakoittava ja kiinteyttävä naamiohoito (15g), VOLCASMIC syväkosteuttava hoitovoide (50g) sekä DREAMDUO ihoa täyteläistävä tehohoito yöksi (2x15g). Tykkään kyllä tästäkin lahjasta.


Paketeista tuli myös luonnonkosmetiikkaa. SANTE Sweet Cherry joulupakkaus, jossa oli vartalovoide (150ml) ja suihkugeeli (200ml). Lisäksi sain ystäväni Heidin paketista SANTEn käsirasvan, jossa tuoksuna valkoinen savi ja manteliöljy. Mukava päästä kokeileen uutta kosmetiikkamerkkiä :)

Lopuksi vielä hujuhaju, jonka sain Rakkauvvelta, iiks! Tosin mie kyllä itse pyysin tätä, en uskaltanut luottaa siihen, että saisin mieluisan hajuveden pelkällä "hajuvesi -toiveella" :D
CLEAN Rain tuoksuu miun nenään raikkaalta ja puhtaalta, tuoteselosteessa lisäksi on mainittu tämän tuoksuvan sateelta, mutta mie en löydä tästä sateen tuoksua. Jotain kukkaistuoksua tässä on :D Mutta joka tapauksessa mie tykkään ihan älyttömästi tästä tuoksusta ja tämä nousi listan kärkeen miun hujuhajuista :)

Lisäksi pukki toi miulle Ted Baker kosmetiikkalaukun ja ystäväni Heidin tekemät Marimekko pussukat (2kpl), ulkoisen kovalevyn (jota en osaa käyttää), peltisen Pikku Myy rasian täynnä suklaata, lisää suklaata, yöpaidan sekä kitaralle lattiatelineen ja niskahihnan. Kyllä mie taas olin ollut kilttinä ;)

Miten siun joulu meni? 

8 kommenttia:

  1. Mullekin tuli PiPon lakkoja lahjaksi, tosin ei ollut hirveä ylläri kun itse ne ostin. :D

    VastaaPoista
  2. Oletpa ollut tosi kiltti kun noin kivoja lahjoja saanut ;)

    VastaaPoista
  3. Kerrassaan ihania lahjoja olet saanut ja paljon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olen kyllä ^.^ Ja kiitos myös siulle lahjasta!

      Poista
  4. Ai että tuo Glamglown paketti näyttää ihanalta,miten oonki missannu tuon! :o

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!