4. huhtikuuta 2018

Pitkästä aikaa Purea

Hyvää alkanutta huhtikuuta kaikille! Kyllä on taas aika juossut kovaa vauhtia eteenpäin, miusta tuntuu etten pysy nyt yhtään ajan mukana. Pääsiäinen meni rentoutuessa ja suklaata syödessä. Tuli käytyä luistelemassa ja pulkkamäessä ja tulihan sitä paistettua makkaraakin kauniissa auringonpaisteessa. En kyllä valita :D

Kuten jo sanoinkin, etten meinaa pysyä ajan mukana, tässä tulee hyvä esimierkki siitä. Nimittäin nyt eetteriin paukahtavat kynnet ovat helmikuulta. Hups! No jospa mie saisin jossain vaiheessa aikaa sen verran kiinni, että julkaistavat kynnet olisi edes menossa olevalta kuulta. En kyllä uskalla luvata, mutta katsotaan ;D


Näitä kynsiä suunnitellessa mie törmäsin useampiin lakkauksiin blogeissa ja instassa, missä oli yhtenä lakkana käytetty OPIn Pure 18K White Gold & Silver Top Coat:a ja siitä mie sainkin idean kaivaa kyseisen lakan myös itse esille.
En kyllä muista y h t ä ä n milloin olisin viimeksi tätä kavereiden kesken kutsuttua Purea käyttänyt. Mutta hyvin se pelitti vieläkin. Ja onhan se vaan kaunis, vieläkin.


Puren kaveriksi päätyi saman merkin lakka Berlin There Done That, joka on älyttömän kaunis mutaisen ruskea sävy. Mie oon käyttänyt tätä lakkaa jo yli puolen putelin. Ihana! Keskisormeen laitoin MILVin siirtokuvan arkista N 331 ja nimettömään pääsi kimaltelemaan Golden Rosen lakka Holiday 51. Kuka muistaa sen ajan, kun nämä Holidayt rantautuivat Seppälöihin? :D Miun piti hamstrata neljä näitä hiekkalakkoja :D Mutta onneksi nämäkin toimii vielä vuosien jälkeen moitteettomasti.
Tykkäsin näistä lakkauksista ja näitä tuijotellessa mietin monesti, miksi en käytä Purea enemmän. Onhan se vaan kaunis lakka ja antaa jotenkin viimeistellyn sivalluksen lakkaukseen.

Löytyykö siun varastosta vielä tämä ihanuus?
Milloin viimeksi olet lakannut tällä kynnet?


14 kommenttia:

 1. Miulla ei ole Purea eikä sitä James Bond -kokoelman lakkaakaan :D

  Seppälä oli kyllä silloin ajan hermolla, kunnes sille kävikin täällä meillä huonosti. Sonnela -blogista sai aina katsoa swatchit jne. Oi niitä aikoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie halluisin myös sen kultaisen version tästä ^.^
   Oi niitä aikoja, todellakin! :D

   Poista
 2. Oi ihana Pure ❤️ Mä käytin sitä viimeksi aivan hiljattain, jokunen viikko sitten. Yritänkin muistaa käyttää sitä säännöllisesti, edes silloin tällöin, on niin kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju ^.^
   Miun piti taas sitä laittaa kynsille ja nyt mie jätin sen ihan tuohon hollille ilman sitä isoa pakkausta, jos vaikka haluaa jälleen upeutta kynsille :)

   Poista
 3. Mä en koskaan ostanut edes Purea, vaan Ninja Poliksen halvemman version. Toimii se sekin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en tiennyt, että tälle löytyy dupekin o.O
   Ootko sie sitä käyttänyt milloin viimeksi kynsillä? ;)

   Poista
  2. Eikös toi Ninjan lakka ollut enempi hopeinen kuin valkokultainen, vai muistanko ihan väärin?

   Poista
  3. Minen kyllä muista yhtään, ja miusta tuntuu vieläkin, etten edes tiennyt tämän Ninjan olemassa olostakaan yhtään mitään :D

   Poista
 4. Kääks, pakko tunnustaa etten tajunnut otsikosta vielä mitä Pure tarkoittaa.. liiemmin miettimättä ajattelin että voihan se olla joku mulle vieras merkkikin. :D Mutta postauksen avattuani tajusin mistä on kyse ja muistin koko OPI:n lakan olemassaolon. Mullakin se löytyy ja onhan se nyt kaunis keräilyharvinaisuus!

  Pääsiäisen viettosi kuulostaa mukavan rennolta. Kivasti se meni vapailla itselläkin, vaikka noita ulkoiluaktiviteettejä ei ollut tällä kertaa mukana, mutta pääsiäisherkkuja ja pieniä kyläilyjä kylläkin. :)

  VastaaPoista
 5. Oih Pure <3 Nyt kun mullakin on jälleen kynnet, niin pitäs kunnostautua lakkaamaankin näitä, ja toi Pure menee kyllä hetimiten kynsille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti siun kynnet pysyis nyt hetken aikaa kauemmin kondiksessa kuin mitä ne on tässä jonku aikaa pysyneet :)
   Mieki lakkasin taas Purella ;D

   Poista
 6. Kauniit! Mulla on Pure ja se kultanenki, mut en oo taas hetkeen käyttäny kumpaakaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!