26. maaliskuuta 2015

Lomalainen!

Vaikka takatalvi tulikin lumineen ja pakkasineen takaisin se ei miua haittaa, koska mie olen LOMALLA :P Mitäkö olen lomalla saanut aikaiseksi? Ööö... enpä juuri yhtään mitään :D Olen mie kynsiä lakkaillut ja shoppaillut uusia lakkoja, mutta jotenkin en ole saanut tekstiä aikaan tänne blogiin. Miulla olisi vaikka kuinka monet kynsikuvat valmiina julkaistavaksi, mutta teksti ei kulje yhtään. Nytkin tuntuu, että pitää miettimällä miettiä mitä kirjoittaisi. Onkohan tämä nyt sitten kirjoitusmasista kun on välillä sitä kuuluisaa kynsimasista?


Jospa se juttu nyt alkaisi luistamaan, kun keitti kahavit. Katsotaan... Tällä kertaa kynsille pääsi piCture pOlish:n aivan mielettömän upea lakka Lizzie. Olenkin esitellyt tämän lakan jo aikaisemmin, mutta kerrottakoon vielä kerran, että kyseessä on vaalean lilan värinen lineaariholoinen lakka. Peittävyyteen tarvittiin kolme kerrosta, mutta eipä se haitannut, kun tämä oli sen verran helppo lakattava. Levittyi nätisti valumatta ja sotkematta kynsinauhoja.


Harmi kun kuvauspäivänä ei sattunut aurinko paistamaan. Tämä(kin) lakka pääsisi niin oikeuksiinsa vasta auringonpaisteessa. No mutta onneksi meille on hyvää vauhtia tulossa kesä! Mie olen jo alkanut hamstraamaan kesäksi uusia glitter- ja hololakkoja :D Olen nyt lomalla yrittänyt kuvata niistä swatchit, mutta harmittaa kun kynnet on tällä hetkellä melko huonossa jamassa... Damnet. Mutta postauksia uutukaisista on luvassa ;)


Koristeiksi kynsille pääsi "tippi"decalsit, jotka laitoin tippien sijasta kynsien tyviin. Tuli jälleen kyllä tehtyä nopeat ja helpot kynnet :D Mutta siitäkin huolimatta viihdyin näissä kynsissä useamman päivän. Pitäisi melkein tilata lisää näitä erilaisia "tippi"siirtokuvia.

piCture pOlish Lizzie
Pääsin muuten eilen käymään Halpa-Hallissa johon maanantaina saapuivat kauan odotetut Essence kynsilakat ja meikit. Voin kertoa, että jokunen lakka tuli kotiutettua ;) Mutta sain hillittyä itseni ja jätin ostamatta muutaman puuttuvan lakan vielä. Ja paino sanalla VIELÄ.

Joko on kaivettu esille kevät/kesä lakat?

16 kommenttia:

  1. Kaunis lakka ja omaperäiset lakkaukset! :) Hyvä idea keksiä käyttää noita decaleja "väärinpäin" :D

    VastaaPoista
  2. Nää on hienot! Noi tippidecalit toimii loistavasti näinkin päin :)

    VastaaPoista
  3. Nämä siirtikset on kyllä tosi nätit näin toisin päin. Ja sopii hyvin yhteen Lizzien kanssa, joka on muuten yllättäen munkin himotuslistalla :). Mulla ei ole itselläni mitään vuodenaikoja vaatteissa tai kynsilakoissa. Aina mennään fiiliksen mukaan. Vietähän rentouttava loma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulla on vaatteissa vuodenaikojen suhteen ero se, että haen kaikki farkkuhameet kellarista ja vien toppahousut tilalle :D Mutta väri pysyy kuteissa samana, mustalla mennään ympäri vuoden xD
      Kiitos Bunnytailnails ^.^

      Poista
  4. Kuinka nätit kynnet! :3

    Kyselit niitä Mini Sheer Tintsejä, niin esimerkiksi ebaysta löytyy, mm. täältä:
    http://www.ebay.com/itm/OPI-Nail-Polish-Mini-Kit-SHEER-TINTS-Top-Coats-4-x-3-75ml-/301227598885?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4622906425

    Näyttäis olevan n. 14e posteineen kaikki neljä miniä ^.^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos hurjasti Katri! ^.^
      Nyt ehkä pitää laittaa tilausta menemään... ;)

      Poista
  5. Ai niin, ja Kauneudenkaupasta löytyy kans, jos tykkää suomesta tilata ^.^
    http://www.kauneudenkauppa.fi/epages/kauneuden.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20130604-11092-223142-1/Categories/%22K%C3%A4det%20ja%20Kynnet%22/OPI_LIMITED_EDITION_KYNSILAKAT/OPI_Sheer_Tints

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä nyt tutkailla eri vaihtoehtoja ;)
      Paitsi nyt kun aloin tutkimaan niin pitääköhän se sittenkin laittaa DaLen vesivärilakat...

      Poista
  6. Lizzie on kaunis kuin mikä ja nuo siirtokuvat sopii täydellisesti tuonne alas. <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!