16. marraskuuta 2015

ESSENCE: I ♥ my blue jeans

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! Kuten jo edellisessä postauksessa kerroin suunnitelmistani pitää Essence teemaviikko, potkaistaan se alulle än-yy-tee-NYT! Tarkoituksenani on lakata kynnet pelkästään Essencen lakoilla ja esitellä ne täällä blogissa päivittäin tämän viikon ajan. Toivotaan, että kaikki menee suunnitellusti ja pysyn aikatauluissa. Mutta nyt enimmittä höpinöittä viikon ensimmäisiin kynsiin kiinni.

Näiden koristelujen idea on muhinut mielessäni jo varmaan vuoden ajan. Ellei pidempääkin. Olen halunnut yhdistää koristeluissa raidat ja tähdet keskenään. Alunperin ajattelin värimaailman olevan harmaa-valkoinen, mutta harmaa vaihtui matkan varrella siniseksi. Raidat ja tähti on tehty vinyyleillä, olen aböö alkuvuodesta tilannut noi tähtivinyylit ja nyt viimein sain ne testattua :D

Raidat onnistuivat ihan suht hyvin, paitsi etusormi, kuten kuvasta huomaa. En malttanut odottaa lakan kuivumista tarpeeksi ennen päällyslakan laittoa ja niinhän siinä sitten kävi, että raidat hieman levisi. Damnet! Mutta olin loppujen lopuksi ihan tyytyväinen lopputulokseen ja tykkäsin lakkauksesta. Lakkoina käytin Wild white ways ja I  my blue jeans. Täytyy kyllä kehua tätä valkoista Wild white ways lakkaa! Tykkään nykyään tästä paljon enemmän kuin pitkään luottovalkoisena käyttämääni Gina Tricot:n White:a. Just sopivan leveä suti ja levittyy tasaisesti ja jos laittaa lakkaa koristelujen alle, varmasti riittää yksi kerros. Näissä kynsissä on varmuuden vuoksi laitettu kaksi kerrosta. Ja miusta tää kuivuukin nopeammin kuin Ginan valkoinen. Ehdottomasti hamstraan tätä lisää varastoon.

Ajattelin vielä, että nostan yhden lakan jalustalle viikon jokaisesta lakkauksesta. Ja tästä lakkauksesta nousee jalustalle my blue jeans. Tämä tumman sininen cremelakka on kieltämättä valioyksilö. Kuivuessaan tämä jää mattapintaiseksi (siis ilman päällyslakan laittoa) ja on todella helppo lakattava. Ei valu eikä valskaa kynsinauhoille, levittyy tasaisesti ja kuivuu nopeaa. Kynsillä on kaksi kerrosta. Tällä täytyy kyllä tehdä nimensä mukaisetkin lakkaukset joku päivä :) Upea lakka!

Mitäs ajatuksia ensimmäiset lakkaukset herättävät?
Onko tämä siulle tuttu vai tuntematon lakka?

19 kommenttia:

  1. Aivan ihanat lakkaukset, tähdet ja raidat kyllä täydentävät toisiaan! ♥ Mulla taitaa tää lakka odotella testausvuoroaan, mutta tämän postauksen innoittamana taidankin änkeä sen pian kynsille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Nena Sofia ^.^ Todellakin lakkaat tällä lakalla, en malta odottaa kuinka upean lakkauksen loihdit ;)

      Poista
  2. Hieno lakkaus ja toi tähti on niin tarkka! :)
    Oon kuullu lakasta, mutta muhun ei iske tummat lakat joten tää on mun puolesta jääny hyllylle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milba ^.^
      Miulla taas tulee ehkä käytettyä enemmän tummia lakkoja kuin vaaleita näin syksyisin ja talvisin :)

      Poista
  3. Ihanan raikkaat! Tosi hyvän sininen toi I <3 my blue jeans :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos raksu ♡
      Tää on kyllä just hyvän sininen lakka :)

      Poista
  4. Oikeen kiva yhistelmä ja ihanat värit. :) Ei oo kyllä varmaan tuttu lakka, mutta ihanalta näyttää. :3 Jaa a seuraava valkonen vois olla kyllä tuo Essence, ku kaikki sitä kehuu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satsuli ^.^
      Tätä valkoista kannattaa kyllä kokeilla, lupaan ettet tule pettymään ;)

      Poista
  5. Kivan pirtsakat raidat ja farkkulakka on kyllä nami :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sole ^.^
      Hokasin, että samainen lakka taitaa olla siullakin nyt kynsillä ;) On se vaan ihana lakka ♡

      Poista
  6. Tosi kivat kynnet :) Hvyin sopivat nuo raidat ja tähti yhteen!

    VastaaPoista
  7. Ihanaa Essence teemaviikko. <3 Mun lempparimerkki! Aivan upeat kynnet oot loihtinut. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanainen ♡ Mieki kyllä tykkään hirmuisesti tästä merkistä, hinta-laatu suhde on kyllä kohdillaan ^.^

      Poista

Kiitos kommentistasi!