28. tammikuuta 2016

Se vaan lipsahti!

Oikeesti, se vaan lipsahti! Mie satuin ihan sattumalta oikeaan aikaan aukaisemaan facen ja huomasin kirpparilla olevan muutama F.U.N:in lakka myynnissä ja vieläpä melkoisen edulliseen hintaan. Olin samantien kuin huumattuna, ja ilmoitin haluavani ostaa lakat. Vaikka näiden värimaailma ei ihan heti sytyttänytkään ja saanut ihastuksen kiljahduksia ilmoille, oli nämä siltikin kotiutettava. Ja nämähän on miulle ensimmäiset F.U.N Lacquer:in lakat. Olin yllättävänkin hyvin onnistunut hillitsemään itseni näiden suhteen, etten vain ala näitä(kin) hamstraamaan. Mutta tälle tielle nyt lähdettiin...


Nämä ihanaiset lakat sitten saapuivat luokseni, vasemmalta katsottuna lakat ovat nimeltään Blessing (H), Edgy (H) ja Philia (H). Aloin samalle illalle tikuttamaan lakkoja ja kyllä! Silloin alkoivat ihastuksen huokailut. En osannut arvatakaan kuinka nämä kimaltelee livenä aivan erilailla kuin swatch-kuvissa mitä olen katsellut netissä. Onhan nämä näyttänyt kuvissakin upeilta, mutta en osannut arvata kuinka upeita nämä oikeasti ovat.

Ensimmäisenä kynsille pääsi Philia (H). Lakka on vuoden 2015 Love kokoelmasta ja on holo versio alkuperäisesta Philia multi-chrome lakasta. Väriä on hieman vaikea lokeroida, koska lakka on niin monivärinen riippuen valosta ja kulmasta. Mutta tämän lakan swatchtikku pääsi ruskeiden lakkojen joukkoon. Lakka vaati kolme kerrosta täydelliseen peittävyyteen, mutta oli helppo levittää ja kuivui suht nopeasti. Antakaamme siis anteeksi "heikohko" peittävyys :)

Tälle lakalle oli muuten haastava valita koristukset. Kun olin saanut lakan kynsille, koristelin kynnet vasta seuraavana päivänä, koska en vain keksinyt mitään sopivaa koristusta tälle lakalle.
Lopulta lakka sai seurakseen leimat MoYou:n laatasta Holy Shapes 08. Leimojen jälkeen kynnet näyttivät vielä vaativan jotain, joten lisäsin kynsiin siirtokuvat, vaaleanpunaiset kukat. Lisäsin kukkiin vielä hieman hopeista glitterlakkaa antamaan kimalletta.
Lopputuloksesta tuli ihan kiva ja viihdyin useamman päivän näillä kynsillä.


Muistatteko muuten joku tovi sitten, kun kyseiset siirtokuvat tulivat markkinoille ja sai aikaan jonkinlaista hysteriaa kynsipiireissä? :D Miulla tuli silloin hamstrattua kyseisiä kukkia kaikissa väreissä ja kaikkia piti tietenkin saada pari arkkia, ettei vaan pääse loppumaan :D Voi ei :D
Piti ihan kaivaa siirtokuvakansiot esille ja tarkistaa näiden siirtokuvien tilanne... Varastossa näyttää vielä olevan arkki vaaleanpunaisia kukkia ja sinisiä sekä violettejä on kaksi arkkia molempia :D Olipa hyvä että hamstrasin nämä silloin aikoinaan... ;DD

Mikäs on siun viimeisin kynsilakkalipsahdus? :)

14 kommenttia:

  1. Kauniita lakkoja ja kivat kynnet

    VastaaPoista
  2. Holo-Philia taitaa muuten löytyä muitakin, mutta enpä muista käyttäneeni sitä kertaakaan. Täytyypä korjata tilanne pian. Kivasti sopii mustat leimat ja siirtokuvat Philian kaveriksi :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tintti ^.^
      Nyt äkkiä lakka esille ja kynsille! ;D

      Poista
  3. Voi onneton sun kanssa :D Nää on taas näitä ei minkään värisiä tapauksia :´D Mut nätit kynnet oot loihtinut!

    VastaaPoista
  4. Mulla taitaa olla myös kukkaisa jokasta yks arkki! Kaunis lakkaus ja FUNit on kyllä kauniita ja on totta ettei ne oikein avaudu kun livenä parhaiten :) Silloin yleensä kuuuluu ihastelun ääniä!

    VastaaPoista
  5. Ooh! No nyt on mageat! Todella hyvin sopii koristelut lakkaan. :) <3

    VastaaPoista
  6. Voi että miten kaunis lakkaus! Lakkakin on ihana :) ♥ Onnea uusista Funeista, näihin kyllä hurahtaa helposti :D Itse hankin ensimmäisen omani kesällä, mutta vielä näitä ei ole kuin 3. Onhan näillä meinaan hintaa, ettei nyt ihan tajuttomasti viitsi ostella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nena Sofia ^.^
      Juu, kyllä näiden hinta hieman jarruttaa näiden hamstrausta ;D

      Poista
  7. Sievä on lakkaus, ja Philia(h) oli ehdottoman hyvä hankinta (miksei muutkin) - se on mun yksi suosikkini F.U.N:ilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos E-S ^.^
      Kyllä nuihin F.U.N:in lakkoihin tulee vaan himo ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi!