16. helmikuuta 2018

Ystävänpäivä

Tämä postaus tulee nyt pari päivää myöhässä, mutta ei anneta sen häiritä :D Miulla oli kyllä tarkoitus julkaista nämä ystispäivän kynnet ajallaan, mutta nyt huomasin etten ollut näin tehnyt. Nyt mie jumitin miettimään mitä mie olen täällä kikkaillut, kun nämä on jääneet postaamatta... No, se ei nyt saa selvitystä, joten laitetaanpas kynnet eetteriin.

Ystävänpäiväksi tein helpot ja simppelit lakkaukset. Lakaksi valikoitui piCture pOlishin lakka Candy. Ihana karkkipinkki lakka. Tällä ihanuudella on hyvä koostumus, näihin miun töpökynsiin olisi riittänyt kaksi kerrosta peittävyyteen, mutta sössin lakatessa jotain ja jouduin korjailemaan lakkauksia kolmannella kerroksella.
Keskimmäisiin kynsiin lakkasin pari kerrosta Essencen valkoista Wild white ways lakkaa, joiden päälle tuli siirtokuvat. Nimettömässä oleva siirtis on muutaman vuoden vanha, en muista kuollaksenikaan mistä tämä on peräisin. Mutta keskisormen siirtokuva on (yllätys, yllätys!) MILVin siirtokuva arkista N 710. Pinkit kynnet sai lisukkeeksi vielä mustat niitit. Näistä tuli nätit teemaan sopivat lakkaukset :)

Miun ystävänpäivä meni ihan hujauksessa. Vietin päivän ystäväni kanssa, jonka olen tuntenut lähemmäs 10 vuotta. Ystävyytemme sai alkunsa nyrkkeilytunnilla, olimme molemmat ensikertalaisia siellä ja kun siellä treenattiin pareittain, luonnollisesti meistä tuli pari. Alkuun vaihtelimme nyrkkeilytunneilla kuulumisia ja vähitellen aloimme viettää muutenkin aikaa yhdessä treenien ulkopuolella. Ihanaa muistella mistä kaikki lähti ^.^


Lähdimme aamusta shoppailemaan kaupungille. Aika meni kuin siivillä. Osasin kumminkin hillitä shoppailuja ja mukaani tarttui vain shampoota, hoitoainetta ja kasvojen kuorinta-ainetta. Sitten piti välissä vähän tankata ja menimme mässäileen Friends & Brgrs:lle. Mie otin Chipotle Brgrsin, hampurilainen fetalla, chipotlehillolla ja jalopeno majoneesilla höystettynä. Toimii! Ai että, ai että!
Päivän päätteeksi menimme vielä leffaan katsomaan Fifty Shades Freed leffan. Olemme käyneet tämän samaisen ystäväni kanssa nyt kolmena ystävänpäivänä katsomassa näitä Fifty Shades leffoja, tästä on tullut meille jonkinlainen perinne. En tiedä mitä sit ensi vuonna tehdään kun näitä leffoja ei enää tule. Ehkä keksimme jotain uutta :)

Nyt olen lähdössä yökylään ystäväni Heidin luokse, vietämme ystävänpäivää näin vähän myöhässä :) Luvassa on jälleen herkkuja, joita Heidi meille loihtii (tai näin ainakin uskon ja toivon ;)), miun hiustenvärjäystä ja ehkä myös kynsien lakkailua. Tai ainakin miun pitäisi vaihtaa uudet lakat kynsiin. Kysyin eilen Rakkauvelta ideaa lakkauksiin, vastaukseksi sain "Tee valkoiset kynnet". Niimpä niin, katsotaan minkälaisen idean saan tästä ehdotuksesta ;D

Miten siun Ystävänpäivä meni?
Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

  1. Aivan ihanat ystävänpäiväkynnet! <3 Me möllötettiin miehen kanssa kotona, katsottiin leffoja ja pelailtiin. Juuri sellainen rento päivä, mitä kaipasin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nena Sofia ^.^
      Kuulostaa ihanalta teidän päivä ♡

      Poista
  2. Ihanat kynnet<3 ja kiitos IHANA taas kyläreissusta :) Mukavaa että nähdään taas viikon päästä, ja jospa me kerettäisiin sitten lakkailla kynsiäkin :D

    VastaaPoista
  3. Nää on mennyt multa ihan ohi. Ihana toi nimettömän decal ja herkullisen värinen Candy. Kivan pirteät ystävänpäiväkynnet. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!